Arama sonuçlarınız

1. memuzin

Likya Yolu 2. Bölüm Kaş-demre (19-20 Eylül 2015) (solo)

Diyarbakır'dan Antalya'ya uçak yolculuğu ve Antalya'dan Kaş'a karayolculuğu yorucu geçtiği için kaşta bir gün dinlendim. Kaş'taki Çukurbağ yarım adasını ve plajları dolaştım. Ertesi gün yani 19 eylül cumartesi sabahı yürüyüşe başladım. Kaldığım pansiyonun kahvaltıyı geç verdiği için kahvaltısız...

2. memuzin

Kapadokya Vadi Yürüyüşü & Kamp 8-9 Temmuz 2015

Devamı Ihlara olabilir. Ne dersin
  3. memuzin

Kapadokya Vadi Yürüyüşü & Kamp 8-9 Temmuz 2015

Uçhisar'daki güvecinlik vadisinde başlayan yürüyüşümüzü Göreme'nin içinden geçerek Ürgüp kızılçukurda bitirdik. yaklaşık 8 km yürüdük. kızılçukurda kamp kurduk. Sabahın erken saatlerinde balonların sesiyle uyandık.

4. memuzin

Kaçkar Zirve & Trans (güney-kuzey) 9-11 Ağustos 2015

bugün faaliyetin 3. günü ve son gün. trans yaparak kavrona geçeceğiz. olgunlardan sabah uyandıktan sonra kahvaltı yapmadan yola koyulduk. 1 saatlik yürüyüşten sonra dibe yaylasına vardık. burada kahvaltımızı yaptık. yaylada sadece bir aile vardı onlarda izmirden misafirliğe gelmişlerdi. biraz...
  5. memuzin

bugün faaliyetimizin 2. günü zirve için sabah saat 4.15 te kalktık. kahvaltıdan sonra 4.40 ta yola koyulduk. yine deniz gölüne gölün sağından patikalardan zirveye doğru devam ettik. kaybolmak mümkün değil. patikalar belirgin ve bol miktarda babalar var. zorlu iniş ve çıkışlardan sonra saat 9.30...

6. memuzin

olgunlarda birkaç pansiyon var. biz çadırlarımızı yaylanın dışındaki kamp alanına kurduk. kamp alanı yakınında restaurant var bi de buraya ait küçük bir büfe. buradan sabah kahvaltısı için yumurta aldık. sabah erken kalkıp kahvaltımızı yaptıktan sonra anakamp alanına doğru yürümeye başladık...

7. memuzin

Erzurum otogarından sabah saat 9 daki Yusufeli otobüsüne bindik. yaklaşık 2 saat sürüyor. yemyeşil renkteki tortum gölünü izleyerek yusufeline vardık. iner inmez yaylalar köyüne giden minibüsü bulduk. öğleden sonra 2-3 gibi kalkacağını söyledi. çantalarımızı minibüse yerleştirdikten sonra...
  8. memuzin

Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo)

Ynt: Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo) teşekkür ederim. mesajınızı geç gördüm. otobüsle ulaşım haricinde yaklaşık 200 liralık bir giderim oldu. ben bir gece otelde (50 lira), 2 gece de yol üstünde köylerdeki evlerde kaldım (40 ar lira). yazın en sıcak zamanlarında yürüdüğüm...
  9. memuzin

Likya Yolun'da Tongaya Gelmek

Ynt: Likya Yolun'da Tongaya Gelmek geçen temmuz ayında ölüdeniz-kaş arasını yürüdüm. böyle bir durum yaşamadım ancak köylerden geçerken birçok insanın size sadece para gözüyle baktığını anlayabiliyorsunuz. tam tersi durumlarda var bunu da unutmamak gerekir. mesela ben sarıbelen'den sonra tek...

10. memuzin

Ynt: Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo) teşekkür ederim

11. memuzin

Nisan Ayında Yaban Domuzu Riski?

Ynt: Nisan Ayında Yaban Domuzu Riski? bu yaz temmuzda islamköy den kalkana giderken ben de görmüştüm. avcılar vurmuş. tam da patika üzerindeydi :) arkadaşın bahsettiği galiba o.
  12. memuzin

Ynt: Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo) ben teşekkür ederim. devamını Kaş'tan Antalya'ya seneye planlıyorum 2. bölüm olarak. etkinliğin videosunu buradan izleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=osH9hAYybRo

13. memuzin

Ynt: Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo) 21 temmuz 2014 Pazartesi Hüseyin Yılmaz'ın evinde saat 7 uyandım. Kahvaltıyı yapıp vedalaşarak yola çıktım.
  14. memuzin

Ynt: Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo) 20 temmuz 2014 Kalkanda otelde saat 8 de uyandım. Kahvaltı yapıp yeterli suyu ayarladıktan sonra saat 9 gibi yola çıktım. Kalkan yamaca kurulmuş bir belde otel için aşağı inmiştim şimdi gerisingeriye yukarı çıkıyorum. Yürüyüş boyunca...
  15. memuzin

Ynt: Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo) 19 temmuz 2014 Cumartesi Sabah otelde çok sağlam bir kahvaltı yaptım.

16. memuzin

Ynt: Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo) 18 temmuz 2014 Çarşamba Sabah kamp alanından 7 de uyandım. Kahvaltı toparlanma sonrasında 8 de yola çıktım. Gavur ağılı köyüne doğru gidiyorum. İşletmeler kapalıydı ortalıkta kimse yoktu. Dışarıda ağaçların altında birini, görünce...
  17. memuzin

Ynt: Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo) 17 temmuz 2014 Saat 7 de Hasan abi beni uyandırdı. Kahvaltı ve toparlanmayla saat 8 de yola çıktım.
  18. memuzin

16 temmuz 2014 Otobüsüm Fethiye’ye 8 de vardı. Ölüdeniz dolmuşlarına binerek Hisarönü’nde indim. Asfalttan başlangıç noktasına vardım, bankta kahvaltımı yaptıktan sonra saat 9 da yürümeye başladım.

19. memuzin

Nemrut Krater Gölü Ve Süphan Dağı Tırmanışı

Ynt: Nemrut Krater Gölü Ve Süphan Dağı Tırmanışı teşekkür ediyorum yorumunuz için. etkinlik videosunu buradan izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=ZGrG4rMCyuk
  20. memuzin

Nemrut Krater Gölü Ve Süphan Dağı Tırmanışı

Ynt: Nemrut Krater Gölü Ve Süphan Dağı Tırmanışı Bugün Süphan ana kamp alanına gideceğimiz için kahvaltı yapıp çadırları topladık. Tatvana oradan da Adilcevaza geçtik. Buradan bir arkadaşımız Süphan zirvesi için bize rehberlik edecek. Arkadaşı alıp market alışverişini de yaptıktan sonra yemek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri