Arama sonuçlarınız

1. R

Enerji Tasarruflu Ampuller İçin Uyarı !...

Ynt: Enerji Tasarruflu Ampuller İçin Uyarı !... Ledli lambalar mı. Hımm. Peki bundan iki yıl sonra bu lambalar hakkında da benzer şeyler söylenirse! O zaman ne yapacağız, bu iki yıl içinde başka bir teknolojik lamba çıkacak da onu mu deneyeceğiz. Ya da ne yapsak laz lambasına lükse mi dönsek???

2. R

Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...

Ynt: Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş... Gerçekten açık hava sinemasına en son çocukluğumda gitmiştim. Hayal meyal hatırlıyorum anca. Değil kampta evde bile TV izlemeyi sevmem ama sinema apayrı birşey, bir de açık hava sinemasıysa ve ormanın içindeyse hayır diyemem :) Güzel bir etkinlik...
  3. R

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Dediğiniz gibi bu konu başlığı altında detay vermeye başlarsak sadece bu konudan ayrı bir forum sitesi bile çıkabilir :) Ben bu konuda çalışmaya (profesyonel çalışma değil) yeni başlayan biri olarak detayları çok iyi bilmiyorum ama detayların bulunabileceği yeri biliyorum...

4. R

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Sayın bakçıvankurt doğru söylemişsiniz. Şunu da ben ekleyeyim. Ağaçların meyveye dönmesi için belirli bir süre soğuk havaya ihtiyacı olduğu gibi o ağaçların tohumlarının da olgunlaşabilmesi ve ileride yeniden yeşerebilmesi için belirli bir süre soğuk havada kalma ihtiyacı...
  5. R

Uyku Tulumsuz Gece Konaklaması

Ynt: Uyku Tulumsuz Gece Konaklaması Beyazatlı, hemşeri değiliz. Sadece balıklıgölden bir anı o. Gerçi Barış Manço bir şarkısında diyordu ya, - Hemşerim memleket nire ? - Bu dünya benim memleket. Yani herkes hemşeri :)

6. R

3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı?

Ynt: Doğa Sporları Festivali Bir çoğumuz festival tarihini heyecanla bekliyoruz. Festivale göre izin alacaklar arasında ben de varım :)

7. R

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Seval Hanım, fotoğrafları koymadınız. Yoksa filizler çıkmadı mı? Eğer çıktılarsa görmek isteriz. Acaba tohumlara soğuklama yaptınız mı?
  8. R

Uyku Tulumsuz Gece Konaklaması

Ynt: Uyku Tulumsuz Gece Konaklaması Eğer bulabilirseniz ısıtacağınız taşlar volkanik olsun. Böylece daha uzun süre sıcak tutacaktır.
  9. R

Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler Orada çok sayıda koyun sürüsü ve bununla bağlantılı olarak bol miktarda çoban köpeği var. 300 metreden koşmaya başladılar daha geçen hafta. Bırakın çadırı, kampı harabeleri bile gezme imkanınız çok az. eğer kamp yapılabilecek herhangi bir...

10. R

Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor Tahminim; biri Kemal bey hakkında yazdığı olumsuz düşüncelerini yanlışlıkla Kemal beyin kendisine göndermiş. Gönlünü ortaya koyan Kemal Beyin buradan uzaklaşmasına neden olan kişinin bir an önce kendisinden özür dilemesi veya bunu yapmıyorsa...

11. R

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim
  12. R

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Bunları nerden mi aldım! Gelişmiş olan ağaçların gölgesinde kalan alanlardan. Titiz çalışmayla köklere zarar vermeden alınmıştır.

13. R

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Fotoğraf ekleyeceğimi söylemiştim. Öncelikle para vererek aldığım ardıçtan başlayayım :)
  14. R

Delta Bisiklet ve Müşteri Anlayışı

Ynt: Delta Bisiklet ve Müşteri Anlayışı Alamazsınız :) Ulusta Yiba çarşısında aynı kalitede bisikleti daha ucuza alabilirsiniz. Geçen yıl arkadaşlara 4 tane bisiklet aldık ve deltaya gidip gösterdiğimizde söyledikleri aynen şuydu "bu bisikletin vitesini bile bu paraya alamazsınız" :) ama...
  15. R

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Çok güzel yapmışsınız. Aslında dikebilecek yeriniz varsa çocuklarınız için daha fazla dikebilirsiniz. Karaçamınız da muhtemelen yeşermeyecektir. Ama üzülmeyin, çünkü fidelerin bir kısmı gerçekten tutmuyor. Umut çoğaltmaya devam edin. Acaba ağaçları nereye dikiyorsunuz, yani...

16. R

Delta Bisiklet ve Müşteri Anlayışı

Ynt: Delta Bisiklet ve Müşteri Anlayışı Ben de benzer bir problemle karşılaştım. Bisikletimi yıllık bakım için götürdüm ve saat 17 gibi alabileceğim söylendi. Belirtilen saate yarım saat daha ekleyerek bisikletimi almaya gittiğimde, temiz bir halde duruyordu kenarda. Ama kontrol ettiğimde...
  17. R

Sivas'da Konvoy Beklerken...

Ynt: Sivas'da Konvoy Beklerken... 1200 lü yılların Sivasında keyifle gezerken arazi araçlarının motor sesiyle günümüze dönüverdik. Günümüze ait fotoğraflar da olsaymış hikayenin devamını da izlemiş olurduk. Beklemeyi keyifli hale getirmiş ve bunu çok güzel anlatmışsınız, teşekkür ederiz.
  18. R

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Kimse bu aralar ağaç dikmiyor sanırım. Burası sessizleşti birden. Neyse, ben yine de bugün yaptığımı anlatayım. ODTÜ kampüsündeki at kestanelerinin altında yeşermeye çalışan ancak büyüme olanağı olmayan 5 adet filizi yerlerinden incitmeden aldım ve evde sonbahara kadar...

19. R

Yedigimiz Meyvelerin Çekirdekleri Spil Dağına Ekiliyor

Ynt: Yedigimiz Meyvelerin Çekirdekleri Spil Dağına Ekiliyor Belirtiğiniz konuda haklısınız, olmaması gereken yere bir canlı türünü götürmek aslında ekosisteme doğrudan müdahale anlamına geliyor. Faydalı olalım derken başka zararlar oluşturmayalım. Bu konu hakkında bizleri bilgilendirecek...
  20. R

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Talha bey ben de size teşekkür ederim hem de doğa adına :) Orman değilde sokaklarda bulunan ağaçlardan toplanması gerektiğini belirtmeniz iyi olmuş. Ankarada hem Meşe Palamudunu hem de At Kestanesini her yerde bulabiliyorsunuz. Ben daha çok ODTÜ kampüsünden toplamayı tercih...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR