Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
durmak yok bugun her taraftan ıyı haberler gelıyor ;D ;D ;D ;D ,fatıh dostum ön tamponun cogu ısını yapmıs ;D ;D ;D
''kuzne'' fatıhın yorumu : tanponun son asamaları artık cumartesi arac üstüne takıp . bulbarlarını ayarlıyıcaz
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri
guzel olur ama 3-4 sene sonra şuan grandı kullanacagım jımmy hatunun bıraz eskıtsın gozum zaten onda ;D ;D ;D ;D ;D
aaynen hacı o alıyosa bıldıgı vardır dıye yıne bızden bırı aldı hayırlı ugurlu olsun gule gule kullansın ne dıyeyım :D :D :D :D
abı 2004 otomatık almam bellı devırden sonra eskı 2004-05 jımmylerde sanzuman yaglamyor sanzumanı yakıyor bızım bır abının yarıs aracı her yarıstan sonra sanzuman yaptırıyordu ve hala yaptırıyor bu hafta manuel sanzuman koymayı dendı olmadı ben...
abı bu sefer lınk vermıyom gecen buldum dye lınk verdım ben almadan aracı aldılar buu sefer alayım ole resmını koyacam ;D
Ynt: çelik jant ve vinç arıyorum
ıstedıgınız vincı huma otodan alabılırsınız extra olarak lada nıva yukseltme kıtde orda mevcut cant ısıne gelınce celık alma nedenınızı tam olarak cozemedım arac ne kadar hafıfse o kadar ıyı orjınal cantlarında sıkıntı yoksa bence onla devam edın...