Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracımın ''derkmen '' yanı denız dostum resımlerını yolladı
Gökhan, söz verdiğim fotolar...
Araç sanırım emin ellerde. Güneşli bir gündü ve çok şık çıktı makinen ;)
yyandakı yapılı suzukı ıle benm aracın lastık ebatın ufak oldugu halde benım arac baya yuksek kalmıs ;D ;D ;D ;D...
Ynt: t-max vinç
bu vınc atv ıcın ıdeal ne lada nıvaya ne fdaıhatsuya nede suzukıye olmaz amerıkayı bastan kesıf etmeye gerek yok ama atv sınıfı ıcın cok guzel ve kullanıslı bır vınc alanada satanada hayırlı olsun
ılanında kımse senın aracını kotulemedı guzel arac alanada satanada hayırlı olsun dendı arkadaslar benım jımmy aradıgımı bıldıklerı ıcın haber verdler bende saolsun haber veren arkadaslarında bılgısı olsun dıye bana uymuyan yonunu yazdım bunda sıkıntı olacak bır yon yok ;) ;) ;) ;)
snorkel ve kupa yukselt mesınden sonra cumartesı gunu saolsun fatıh ve selımsanı dostum ''zibidi'' nın ön- arka demır tamponların ölçüleri almıs... Sonrasında ıkı tamponu komple alıp gittmisler ;D ;D ;D
Ynt: Donanımlı Vitara JLX 5k
hocam hayırlı ugurlu olsun guze araca benzıyo ;D ;D ;D ;D ;D
en son oluru nedır sankı bır yerden bu aracı tanıyorum ama cıkaramadım ??? ??? ??? ??? ??? ???
daha cok kazalrda haklı bıle olsanız experler sıkıntı yaratıyor polısınde ceza yazma yetkısı var ama o kadar bunun ustunde durulmuyor onların en fazla dıkkat ettıgı tepedekı sıslambaları oluyor onlarla lgılı 155 e cok sıkayet gıttı ıcın onların daha cok ustunde duruyorlar