Arama sonuçlarınız

1. savaskarauz

3 Tekerlekli Bisiklet İmalatı- ilgilenenlere..

nasıl bir projeniz var?

2. savaskarauz

Karavanda Hangi Tip İnverter Kullanmalı ?

inverter da 12 v mi olmalı? 24 al diyenler var?
  3. savaskarauz

Yer Kaplamayan Wc Ve Banyo Çözümleri

bence hurdacıdan 50x50 su deposu bulunup düzgünce kesilerek duş tabanı yapılabilir.

4. savaskarauz

Karavanda Hangi Tip İnverter Kullanmalı ?

çok inverter markası var. çoğu çin üretimi. hangi marka iyidir? yerli üretim inverter var mı? arıza durumunda servis olanağı olmayan çöpe gidecek marka istemiyorum.
  5. savaskarauz

750 Kg Karavanda Süspansiyon Sistemi Nasıl Olmalı? Karavanımda Süspansiyon Yok!!!!!

torsiyonlu. onlarda yaprak yay yokmuş yeni öğrendim.

6. savaskarauz

Htc Mühendislik-karavan Projelendirme

Hangi ildesiniz, web sayfanız var mı, sabit telefonunuz nedir?

7. savaskarauz

Cubic Caravan

8. savaskarauz

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Merhaba filtondan bir karavan aldım, merak edene bilgi veririm.
  9. savaskarauz

750 Kg Karavanda Süspansiyon Sistemi Nasıl Olmalı? Karavanımda Süspansiyon Yok!!!!!

480 kg olduğu idda edilen bir çekme karavan yaptırdım. Parayı ödedim teslim aldım tam giderken bir baktım ordaki bütün karavanlarda makas var, sadece benimkinde yok. Niye yok dedim, biz web sayfamızda o seçeneği sunduk siz tercih etmediniz dediler. Öyle bir seçenek görmedim. Olsa da kabul...

10. savaskarauz

750 Kg Altı Çekme Karavanda Süspansiyon Sistemi Nasıl Olmalı ? Makas, Helezon Yay, Hiçbiri?

480 kg olduğu idda edilen bir çekme karavan yaptırdım. Parayı ödedim teslim aldım tam giderken bir baktım ordaki bütün karavanlarda makas var, sadece benimkinde yok. Niye yok dedim, biz web sayfamızda o seçeneği sunduk siz tercih etmediniz dediler. Öyle bir seçenek görmedim. Olsa da kabul...

11. savaskarauz

Utv Hakkında Bilgi Arıyorum

Merhaba arkadaşlar. Bir çok sebepten araba kullanımımı azaltmak istiyorum. Motorsiklet ve atv sevmiyorum. Hem gündelik şehir içi trafiğinde, hem doğada dolaşmak için plakalı Utv almayı düşünüyorum. Bu araçlar hakkında internette doğru düzgün bilgi yok. bilgisi, deneyimi olan varsa dinlerim.
  12. savaskarauz

Demonte Olabilen Pratik Portatif Kamp Tuvaleti Yapalım.

hocam güzel olmuş da bunlar hazır satılan şeyler zaten. bir de çok afedersiniz dötünüze tazyikli su hizmeti alamadıktan sonra wc kavramını pek de anlamlı bulmuyorum benim karavana yapacağım sistemde mutlaka olacak o.

13. savaskarauz

Yer Kaplamayan Wc Ve Banyo Çözümleri

çekme karavanda wc nin nereye konması gerekir? ben karavanımı iki oda şeklinde tasarlıyorum yarısı atölye, yarısı oda olacak şekilde. wc yi da tam ortaa koymayı düşündüm.
  14. savaskarauz

Cekme Karavanima Wc Yaptirmak Istiyorum

çekme karavanda wc nin nereye konması gerekir? ben karavanımı iki oda şeklinde tasarlıyorum yarısı atölye, yarısı oda olacak şekilde. wc yi da tam ortaa koymayı düşündüm. bir de karavan wc lerinde pencere durumu nedir? illa pencere olması gerekli midir?
  15. savaskarauz

Kona 4x4 Test

4x4 duster kullanıyorum. benim araba pörtlemeye başlayınca düşünücim bu mazda çakması arabayı.

16. savaskarauz

Şehir Jipi Off Road Jipe Dönüştürülür Mü ?

ben 4x4 diesel dusterı sıfır aldım 4 yıldır hem şehir içi, hem arazi kullanıyorum memnunum torku da iyi. hala satışı varsa 2000 motor 4x4 nissan qasgai de düşünülebilir. satarken de kolay gider. japonlar iyi bu işlerde.
  17. savaskarauz

Eğimölçer / Klinometre / Clinometer Kullanan Var Mı?

piyasada 200 tl gibi satılan eğimölçer / clinometer lar gördüm. bunlardan kullanan var mı? hassas mı işe yarar mı? Dacia duster 4x4 aracım var. navigasyon ve multimedya amaçlı olarak 7 inch samsung tablet kullanıyorum. bu özellik o cihazlara yüklenebilir mi? (elektronik özürlüyüm)
  18. savaskarauz

Eğimölçer / Klinometre / Clinometer Kullanan Var Mı?

piyasada 200 tl gibi satılan eğimölçer / clinometer lar gördüm. bunlardan kullanan var mı? hassas mı işe yarar mı? Dacia duster 4x4 aracım var. navigasyon ve multimedya amaçlı olarak 7 inch samsung tablet kullanıyorum. bu özellik o cihazlara yüklenebilir mi? (elektronik özürlüyüm)

19. savaskarauz

Suzuki Samurai mı? Lada Niva mı?

lada durduğu yerde çürüyor. altında kupadan ayrı bi şasi yok. kupa şase tek parça ve saçı çok dandik. çamura battın biri seni çekerken dağılabilir. böyle videolar var. bir yakınım çok yakıyor diye tüp taktı. ona rağmen çok yakıyor deyip sattı. 1.3 motor , arkadan itiş, kilitli diferansiyel ...
  20. savaskarauz

Samurai Klima Takılır Mı?

orjinal klimalıları olduğuna göre o klimanın çıkmasını bulup takmak en doğru yol. yoksa da jimnnylerin çıkma kliması uyabilir. 6-7 bin verip taktırana kadar o arabayı satıp, üste 6-7000 koyup klimalı hidrolik direksiyonlu tek kapı vitara almak daha mantıklı gibi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri