Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
Doğrudur Murat Bey Bakanlık Merkez teşkilatında görevli idi kendisi hemşehrimde olur.Bende bi ara Performans Daire Başkanlığında 1 ay kadar geçici görev yaptım ankaralıyım bende.
Tüm arkadaşlarıma ve Gezenbilir camiasına iyi dilekleri için teşekkür ederim.Uşak Umke İl Sorumlusu Okan samimi arkadaşımdır;gerek umke web sayfası gerekse forumdan takip ettim ilgi ve alakanız için umke camiası adına teşekkür ederim ege bölge uşak...
Yok hastanede çalışıyorum aynı zamanda Sağlık Bakanlığının Arama Kurtarma birimi olan UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi ) Personeliyim.UMKE araçlarımızın hepsi 4X4 tür.
Uzun zamandır bir frontera hastalığı aldı başını gidiyodu işim gereği 4*4 ler ile seyahatlerim ve vakalarım olduğundan dayanamadım 3.2 2001 Fronteramı aldım ve aranıza katılmak istiyorum fotolar aşağıdadır saygılarımla...
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
Merhaba Manisa/Demirci ilçesi tüm arkadaşların iyi dilekleri içinde teşekkür ederim bizim buralarda frontera dan anlayan yok maalesef birde çevrem utanmasa o kadar lafın üstüne dayak atacak neden bu arabayı aldın bunun yakıtını nasıl...
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
Öncelikle merhaba dün yeni fronteramı aldım araç 2001 model AT 120.000 km de aldığımda bir sorun yoktu fakat aracı alıp geldim ABS uyarı lambası yanmaya başladı rampa aşağı inerken ayağımı frene attığımda fren pedalında sertlik ve pedalda abs...
Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilgi alaka ve yorumlarınız için şimdi temiz ve düşük km li bir araç bulmam lazım kısmet olursa yakında fronteramın fotolarıyla aranızda olacağım sağlıcakla kalın
Öncelikle herkese merhaba gezenbilir dostları frontera 3.2 alma arefesindeyim herkes gözümü çok korkutuyor parçası yok yakıtı çok diye lütfen yardım edin vectramı sattım frontera çok hoş bi araç çok hoşuma gidiyor frontera kullnıcıları olarak yorumlarınızı bekliyorum saygılar.
Ynt: Frontera Kullanıcı Bilgi Envanteri
Kısmet olursa haftaya salı veya çarşamba fronteramı almak için adanaya gidiyorum 2001 3.2 Gri kardeş geliyor senin frontiye herkese selamlar saygılar...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Öncelikle merhaba gezenbilir dostları yaklaşık bir yıldır siteyi büyük bir ilgi ve alakayla takip ediyorum adım selim Amatör Telsizci TA3ASY UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi - Medikal Arama Kurtarma) Ekibindeyim bir yıldır merak saldığım off road merakı iyiden...
Ynt: Merhaba Gezebilir Dostları Alacağım Araç için yardım
konuyu modertör arkadaşlar taşıyabilirmi veya ben off road bölümüne yeniden konumu açayım sayglar
Öncelikle herkese merhaba yaklaşık bir yıldır siteyi takip ediyorum ve artık benimde bir arazi aracı alma günüm geldi 30-40 lira arası bütçem var Defender,Ford Ranger ve Toyota Hilux arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum çok ağır off road yapmayacağım doğa gezileri dağ kır bayır gezmek...
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ
aracınızın rengi muhteşem ihaleden alıdıgınız araçları satmayı düşünüyormusunuz? tavan sepeti olmayan araca talibim... iyi günler
Öncelikle Gezenbilir dostlarına merhabalar demek isterim Medikal Arama Kurtarma Ekibi Üyesiyim Görevimiz Herhangi bir afet ve acil durumda Hem sağlık yönünden hemde arama kurtarma yönünden eğitim almış uzman ekiperiz herşeyimiz ve ekipmanımız olmasına karşın bölgemizde 4X4 arama kurtarma aracı...