Arama sonuçlarınız

1. muratsahin

Gezi Teklifi

Ynt: Gezi Teklifi sevgili "the venturer"; yazacaklarımı uklalık olarak değerlendirmemeniz temennisi ile biri iki satır aktarmak istiyorum. kullanılan araç motosiklet olunca hangi insanlarla yola çıktığınız hayati önem taşıyan bir konu. ben gurubuma yeni birisi geldiği zaman en az bir...

2. muratsahin

Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km)

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) uzunca süredir hobi amaçlı çekiyorum sanırım senelerdir uğraşa uğraşa biraz mesafe kaydetmiş olabilirim. bir de izleyici olarak sinema fotoğraf konusuna zaman ayırıyorum sanırım ondandır. ilginizie çok teşekkür ederim.
  3. muratsahin

Hindistan: Gandhi'nin Evi, Popüler Kültür, Günlük Hayat (2)

Ynt: Hindistan: Gandhi'nin Evi, Popüler Kültür, Günlük Hayat (2) elinize sağlık, devamını okuyacağım.

4. muratsahin

6 Günlük Plansız - Programsız Gezi

Ynt: 6 Günlük Plansız - Programsız Gezi Boğaç çok teşekkür ederim Özgür off road yapmayacağız. bende varadero diğer arkadaşlarımda KTM 950 Adv. ve üç Shadow var, ekip 5 kişi; Shadowlardan 1300lük olanın sürücüsü bayan. Niyetimiz asfaltta viraj yapıp makul yerlerde kamp yapmak. Motor...
  5. muratsahin

6 Günlük Plansız - Programsız Gezi

Ynt: 6 Günlük Plansız - Programsız Gezi elinize sağlık kısmetse ben de ankaradan cumartesi orta toroslara gaz açacağım (taşkale ermenek mut silifke gülnar anamur akören) bu rota ile ilgili uyarınız var ve paylaşırsanız sevinrim.

6. muratsahin

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) Çok teşekkür ederim Medar arkadaşım

7. muratsahin

3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008) Neşeniz bol olsun. Ankara'dan selam ve sevgiler.
  8. muratsahin

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) Artık çok uzatmış olduğumun farkında olarak tek seferde dönüş yolunu özetlemeye çalışayım. Tiflis'ten yola çıkarak Trabzon'a uzunca sayılacak bir parkur yaptık. Zihni Ağabey kızının düğünü, Behlül uzmanlık sınavı için zaten bir an...
  9. muratsahin

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) İshakpaşa sarayının içini biz de göremedik. Çünkü saat 5'de kapanıyormuş. Oralrarı gezmiş birilerinden yorum gelmesi beni ayrıca sevindiriyor. Çok teşekkür ederim.

10. muratsahin

Motosiklet ve Telsiz Kullanımı ?

Ynt: Motosiklet ve Telsiz Kullanımı ? Biz gurupta midland kullanıyoruz. ABDden getirttik. 15 mil kapsama alanı var. Ancak kapsama alanları ölçümü maksimum verecek laboratuar koşullarında yapılıyor. coğrafi koşullara göre bu rakamı 1/3le çarpın. 5-8 mil gibi bir alan çıkıyor. Daha azı...

11. muratsahin

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Ankara'dan gurup sürüşü ile geziye katılmak isteyen olursa benimle irtibata geçebilir. Her Cuma toplanıp sohbet eden aşağı yukarı her hafta sonu gezi düzenleyen bir gurubumuz var. Sürüş tarzı enduro touring.
  12. muratsahin

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) Kentin eski bölgesinde ve yüksek bir mevkide olan katedralden aşağı doğru yürüyerek inmeye başladık. Sıcak ve yürüyüş ayaklarımız yorulduğu için bir yerde bira içtikten sonra yine devam ettik. Bu kez Kuru Köprü diye bir bölgeye...

13. muratsahin

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) Tiflis’te konaklayacak yer bulmak çok ciddi sorun oldu. Vinzenz daha önce internette şehir merkezinde bir otel bulmuş ama tek kişi için vaktiyle yaptığı rezervasyona karşı biz beş kişi gelince o otelde kalamadık. Şehir merkezinde...
  14. muratsahin

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Uğur arkadaşım hoş geldiniz
  15. muratsahin

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) Laneti diye bir kasabadan geçiyoruz. Sağ tarafta bir mezarlık görüyorum. Gurup sürüşünde en önde olduğum için zınk diye duruyorum. Arkamdakiler “manyak! yine mezar gördü!?” diye içlerinden söyleniyorlar hissediyorum. Ama nazımı...

16. muratsahin

Orta Doğu Turu

Ynt: Orta Doğu Turu benimle birlikte uzun yol yapan transalp, benim varaderodan (% 5) daha fazla yakıt tüketti. biraz ağırlık farkını göze alırsanız kesinlikle varadero tavsiye ederim.
  17. muratsahin

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) Zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim...
  18. muratsahin

''Hayata Bakış'' (Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)

Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) Bazı fotoğraflarınızda Unsharp Mask ayarları biraz sert geldi. Kompozisyon ve kadrajlar güzel elinize sağlık.

19. muratsahin

Canon vs Nikon

Ynt: Canon vs Nikon Makinenizi ağır koşullarda (toz toprak vibrasyon vs.) kullanıyorsanız Nikon, steril şartlarda kullanıyorsanız Canon derim. Nikon dayanıklılık açısından bir iki kademe önde ama Canon'un lens kalitesi tartışmasız daha iyi. Eğer şehirde çekim yapıp kamerasını otomobilde taşıyan...
  20. muratsahin

"Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi

scooterın sınırlarını zorlamışsın. eline sağlık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,830
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri