Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezi Teklifi
sevgili "the venturer";
yazacaklarımı uklalık olarak değerlendirmemeniz temennisi ile biri iki satır aktarmak istiyorum.
kullanılan araç motosiklet olunca hangi insanlarla yola çıktığınız hayati önem taşıyan bir konu. ben gurubuma yeni birisi geldiği zaman en az bir...
Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km)
uzunca süredir hobi amaçlı çekiyorum sanırım senelerdir uğraşa uğraşa biraz mesafe kaydetmiş olabilirim. bir de izleyici olarak sinema fotoğraf konusuna zaman ayırıyorum sanırım ondandır. ilginizie çok teşekkür ederim.
Ynt: 6 Günlük Plansız - Programsız Gezi
Boğaç çok teşekkür ederim
Özgür off road yapmayacağız. bende varadero diğer arkadaşlarımda KTM 950 Adv. ve üç Shadow var, ekip 5 kişi; Shadowlardan 1300lük olanın sürücüsü bayan. Niyetimiz asfaltta viraj yapıp makul yerlerde kamp yapmak. Motor...
Ynt: 6 Günlük Plansız - Programsız Gezi
elinize sağlık kısmetse ben de ankaradan cumartesi orta toroslara gaz açacağım (taşkale ermenek mut silifke gülnar anamur akören) bu rota ile ilgili uyarınız var ve paylaşırsanız sevinrim.
Artık çok uzatmış olduğumun farkında olarak tek seferde dönüş yolunu özetlemeye çalışayım.
Tiflis'ten yola çıkarak Trabzon'a uzunca sayılacak bir parkur yaptık. Zihni Ağabey kızının düğünü, Behlül uzmanlık sınavı için zaten bir an...
İshakpaşa sarayının içini biz de göremedik. Çünkü saat 5'de kapanıyormuş. Oralrarı gezmiş birilerinden yorum gelmesi beni ayrıca sevindiriyor. Çok teşekkür ederim.
Ynt: Motosiklet ve Telsiz Kullanımı ?
Biz gurupta midland kullanıyoruz. ABDden getirttik. 15 mil kapsama alanı var. Ancak kapsama alanları ölçümü maksimum verecek laboratuar koşullarında yapılıyor. coğrafi koşullara göre bu rakamı 1/3le çarpın. 5-8 mil gibi bir alan çıkıyor. Daha azı...
Ynt: Motorunuz Nedir?
Ankara'dan gurup sürüşü ile geziye katılmak isteyen olursa benimle irtibata geçebilir. Her Cuma toplanıp sohbet eden aşağı yukarı her hafta sonu gezi düzenleyen bir gurubumuz var. Sürüş tarzı enduro touring.
Kentin eski bölgesinde ve yüksek bir mevkide olan katedralden aşağı doğru yürüyerek inmeye başladık. Sıcak ve yürüyüş ayaklarımız yorulduğu için bir yerde bira içtikten sonra yine devam ettik. Bu kez Kuru Köprü diye bir bölgeye...
Tiflis’te konaklayacak yer bulmak çok ciddi sorun oldu. Vinzenz daha önce internette şehir merkezinde bir otel bulmuş ama tek kişi için vaktiyle yaptığı rezervasyona karşı biz beş kişi gelince o otelde kalamadık. Şehir merkezinde...
Laneti diye bir kasabadan geçiyoruz. Sağ tarafta bir mezarlık görüyorum. Gurup sürüşünde en önde olduğum için zınk diye duruyorum. Arkamdakiler “manyak! yine mezar gördü!?” diye içlerinden söyleniyorlar hissediyorum. Ama nazımı...
Ynt: Orta Doğu Turu
benimle birlikte uzun yol yapan transalp, benim varaderodan (% 5) daha fazla yakıt tüketti. biraz ağırlık farkını göze alırsanız kesinlikle varadero tavsiye ederim.
Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)
Bazı fotoğraflarınızda Unsharp Mask ayarları biraz sert geldi. Kompozisyon ve kadrajlar güzel elinize sağlık.
Ynt: Canon vs Nikon
Makinenizi ağır koşullarda (toz toprak vibrasyon vs.) kullanıyorsanız Nikon, steril şartlarda kullanıyorsanız Canon derim. Nikon dayanıklılık açısından bir iki kademe önde ama Canon'un lens kalitesi tartışmasız daha iyi. Eğer şehirde çekim yapıp kamerasını otomobilde taşıyan...