Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunları fiyat olarak üzerine eklersek Korandonun cazibesi kalmıyor.Şöyle ki (Bu fiyatların bazıları bana bayiden verilmiştir)
Çelik jant:2.000 TL
Kasa kapama:2.000 TL
Krom kapı kolu:850 TL
Hava yastığı fiyat farkı 350 TL(Başka bir araç için geçerli fiyattır)
Digital Klima Farkı :1.000 TL
Merkezi...
Öyle bir pazarlamaya çalışıyorlar ki burunlarından kıl aldırmıyorlar.Çelik jant,krom aksesuar v.b. opsiyonları geçtim;merkezi kilidi bile hediye etmiyorlar.Ben ilk çıktığında 260 km yol yapıp bakmaya gitmiştim...
Şehiriçinde ve arada sırada av,piknik ve kamp işlerinde kullanmak üzere ikinci el 4X4 pick-up almayı düşünüyorum.İki seçenek arasında kaldım.İkisinin de fiyatı 35-40.000 lira arasında.
Actyon sports'larda arka süspansiyon daha rahat ama koltuklar dar.Ve marka bilinirliği düşük
L200 ise kendisini...
Ynt: Haydi Ormana, Kuzugöbeği Avına
Bahsi geçen mantarın zehirleme olasılığı yoktur.Bizim burada çobanlar v.s toplayıp satarlar.Kurutularak bazı ilaçların yapımında kullanılır ve hem bu sebepten hem de lezzeti sebebiyle pahalıdır.Bazen ben de aramaya çıkarım ve koca bir günde iki üç tane anca...
Ben her ikisini de almaya karar vedim gibi :)
Diyorum ki önce bir ikinci el actyon sports alayım sonra korandolar istediğimiz donanım seviyesine geldiğinde onu değiştirip korando alayım.Nasıl fikir?
Ynt: Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up
Mali müşavirimle görüştüm.Faturalı alınmadığı taktirde KDV'den düşme söz konusu değil.Noter satış bedeli üzerinden amortisman ayrılıyor.
4X4 olan actyonların ikinci ellerine bakıyorum onların sıfırı satılmıyor ki :)
Ya sıfır 4X2 korando ya da ikinci el 4X4 actyon sahibi olmaya niyetliyim :)