Arama sonuçlarınız

1. talkie77

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Bunları fiyat olarak üzerine eklersek Korandonun cazibesi kalmıyor.Şöyle ki (Bu fiyatların bazıları bana bayiden verilmiştir) Çelik jant:2.000 TL Kasa kapama:2.000 TL Krom kapı kolu:850 TL Hava yastığı fiyat farkı 350 TL(Başka bir araç için geçerli fiyattır) Digital Klima Farkı :1.000 TL Merkezi...

2. talkie77

Öyle bir pazarlamaya çalışıyorlar ki burunlarından kıl aldırmıyorlar.Çelik jant,krom aksesuar v.b. opsiyonları geçtim;merkezi kilidi bile hediye etmiyorlar.Ben ilk çıktığında 260 km yol yapıp bakmaya gitmiştim...
  3. talkie77

2012 YENİ FORD RANGER !!!

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!! Araç olmuş olmasına da fiyatı ne olur acaba onu merak ediyorum.

4. talkie77

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Rüstem abi noldu şanzıman işi ;) ;)
  5. talkie77

L200/Actyon Sports Tercihi

Ynt: L200/Actyon Sports Tercihi Aslında ben kararımı vermiş gibiydim ama sonradan kafam karıştı biraz :)

6. talkie77

L200/Actyon Sports Tercihi

Şehiriçinde ve arada sırada av,piknik ve kamp işlerinde kullanmak üzere ikinci el 4X4 pick-up almayı düşünüyorum.İki seçenek arasında kaldım.İkisinin de fiyatı 35-40.000 lira arasında. Actyon sports'larda arka süspansiyon daha rahat ama koltuklar dar.Ve marka bilinirliği düşük L200 ise kendisini...

7. talkie77

SATILIK LADA NIVA. KERMIT GİDİYOR :(

Ynt: SATILIK LADA NIVA. KERMIT GİDİYOR :( Sanırım satıldı bu araç hatta alan arkadaş ta satıyordu tekrardan.
  8. talkie77

Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu?

42'den daha az olduğunu düşünüyorum.
  9. talkie77

Haydi Ormana, Kuzugöbeği Avına

Ynt: Haydi Ormana, Kuzugöbeği Avına Bahsi geçen mantarın zehirleme olasılığı yoktur.Bizim burada çobanlar v.s toplayıp satarlar.Kurutularak bazı ilaçların yapımında kullanılır ve hem bu sebepten hem de lezzeti sebebiyle pahalıdır.Bazen ben de aramaya çıkarım ve koca bir günde iki üç tane anca...

10. talkie77

Ben oyumu değiştirmek istiyorum.Korandoya kullanmıştım ama şu an gönlüm actyona kaymış durumda :) :)

11. talkie77

TezzMertek'ten Solo Bir Yürüyüş ( Evka-4 Son Durak - Harmandalı)

Ynt: TezzMertek'ten Solo Bir Yürüyüş ( Evka-4 Son Durak - Harmandalı) Doğa yürüyüşü güzel olmuş ama sondaki karbonhidrat depoları daha da güzel :)
  12. talkie77

Oğuşlar Group'a mail ve cevap:)

Ynt: Oğuşlar Group'a mail ve cevap:) Ben de atmıştım ama sanırım biraz sert yazmışım yanıt gelmedi ::)

13. talkie77

Ben her ikisini de almaya karar vedim gibi :) Diyorum ki önce bir ikinci el actyon sports alayım sonra korandolar istediğimiz donanım seviyesine geldiğinde onu değiştirip korando alayım.Nasıl fikir?
  14. talkie77

F/P oranı maksimum araç ssangyong.
  15. talkie77

Satılık 5.9 V8 Wagoneer

Ynt: Satılık 5.9 V8 Wagoneer Bu edebi eserden sonra iyi ki satılmamış diyorum :)

16. talkie77

Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up

Ynt: Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up Mali müşavirimle görüştüm.Faturalı alınmadığı taktirde KDV'den düşme söz konusu değil.Noter satış bedeli üzerinden amortisman ayrılıyor.
  17. talkie77

İnternet sitesinde actyon sportsların fiyatları bile kaldırılmış.Bayide var ama satış yapmıyorlar.
  18. talkie77

4X4 olan actyonların ikinci ellerine bakıyorum onların sıfırı satılmıyor ki :) Ya sıfır 4X2 korando ya da ikinci el 4X4 actyon sahibi olmaya niyetliyim :)

19. talkie77

Bir korando da ben alacaktım ama kafam karıştığı için beklemedeyim,hatta ikinci el actyon sportslara da bakar oldum.
  20. talkie77

Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up

Ynt: Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up Ticari olarak %18 KDV'li fatura kesebilecekse aracın linki v.b. varsa olabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

SON KONULAR

Geri