Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynen size katılıyorum..zaten bizde bu yolda karar kıldık ama detaylı fiat alamadık....varmı fit alabilrceğimiz yer mesela ben (sofor) eşim 10 ve 12 yasında iki çocuk.resimde gördüğünüz araç ile yunandan italyaya en uygun (2-5 temmuz) hangi saatlerde gidebiliriz .............................ve...
araştırdık direk varmş tiriyeste limanına pendik ten un ro ro ...çeşmeden ulusoy ro ro araçlarımızı götürüyor ama 480 evro...+175 evro kişi başı uçak bileti.... bu kampanya bizi aştı....kıyıdan kıyıdan gideriz artık
selam italyaya gitmek istiyoruz....defender 110 kasa aracımız ben...eşim....10 ve 12 yaşında iki kızım....türkiyeden direk feribotla italyaya nasıl geçerim..fiatlar nasıldır......yolculuk yapan arkadaşlarımızın tavsiyeleri nelerdir.....teşekkürler
yaşam aküsünden ...aydınlatma lambaları....teyp....vb...işler için çıkış alacağız.....st aküye dokunmayacağız ...mantıklı gibi ama ustalar ne der acaba
valla yani hep hazırcı olmuşus galiba ....git bi elektrikciye yaptır....guzerl... dağda kaldığım zamanda çağır bi elektirikci yaptır.......mesele araçlarımızı kendimiz yapabilmek...tamir edebilmek.....yola devam etmek......en ufak bilgiyi atlamamak.....yardımcı olomak...teşekkürler