Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra
:) mbilican üstadım ne diyeyim 10 numara hem de görsel olarak tarif etmişsiniz emeğinize sağlık teşekkür edrim ..... ayrıca tüm cevap veren arkadaşlarada saygılarımı sunarım
Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra
bu konu ile ilgili benimde bir sorunum var.....yakıt göstergesi ceyrek depoya kadar normal gösterip çeyrekten sonra mazot bitiyor teşekkürler ......ne yapmalıyım
ikini el temiz varsa yardımçı olursanız sevinirim ...ekip bunu kullanıtyor...halk bandı diyorlar....yolda araçlar arası iletişimde kullanolacak...hesaplı olursa iyi olur...teşekkürler
Ynt: Yunanistan Ehliyet Ve Diğerleri
müraacatı henüz yapmadık 1 ay içinde evraklar tamamlanacak inşallah.....cosmos canımı sıkıyor işlem ücreti 30 eyro deniyor 4 çocuk hanım ben 6x30:180 eyro 180x3:540 tl sırf aracı kuruma verilecek ücret....yani bu üçreti vermeden kendimiz müracaatı...
Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor
92 hundai starex motor lu tdı uzun yolda 100 km de ki sürat bazen 110 u buluyor.... 8 lt ......yakıyor....şehir içinde 100 kmde 11 lt...... ama kışın durduğu yerde boş çok çalıştırdım 14 lt yi buldu ama genelde şehir içi 14-13 lt gibi yakıyor
merhaba bizim bu sene ailece kendi aracımızla yapacağımız yunanistan arnavutluk bosna gezimiz için sorularım olacaktı cevap bulursam sevinirim hemde gideceklere yardımcı olunur....
1.ailece gideceğimden..yunan shngeni için ben hanım 4 çocuk hepsi 18 den küçük
*herkes için başvuru formu...
Ynt: Yan Basamak
İŞLEM tamam ama resimleri ekliyemiyorum facede paylaştım ama .....herkese teşekkürler
https://www.facebook.com/groups/502398223154872/ :D