Arama sonuçlarınız

1. vosdost

1,8 Lpgli Freelander Su Eksiltme Sorunu

Ynt: 1,8 Lpgli Freelander Su Eksiltme Sorunu ben su kaçağının olabileceği yerleri yazdım. kaloriferden antrifiriz kokusu geliyorsa sorunun kaynağı belli oldu. kalorifer peteğinde kaçak var. tıkayıcılarla uğraşmayın bence radaytör peteğini değiştirmek kesin çözüm olur. Freelander da peteğin...

2. vosdost

Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tavsiye

Ynt: Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tafsiye Bence 300 lira fark için yan sanayi balatayı denemeye değer. Ses yapar mı? Garanti veriyoruz dedilerse ses yapsa da sorun olmaz. Fren tutmamazlık gibi bir sıkıntı çıkacağını hiç zannetmiyorum. Balatayı satan esnaf dürüst esnaf ise...
  3. vosdost

Vitara Jlx Hdi Hidrolik Direksiyon

Ynt: Vitara Jlx Hdi Hidrolik Direksiyon Hayırlı olsun ne yazıkkı aynı anda geçmiş olsun. Satıcı hakkında yorum yapmayacağım ancak araca bakan ustanın bu sorunlardan Baskı balatanın bitik olmasını gözden kaçırmaması lazımdı. 1 dakika içinde anlaşılır. ( 3 pedal testi ) Direksiyonun gaz verince...

4. vosdost

1,8 Lpgli Freelander Su Eksiltme Sorunu

Ynt: 1,8 Lpgli Freelander Su Eksiltme Sorunu Lpg li araç su eksiltmez. Su ekşitme sebepleri: 1- Radyatörde kaçak vardır. Ufak bir kaçak ise gözle görülmesi çok zor olabilir. 2- Kalorifer peteğinde kaçak vardır. Aracın soğutma suyunda antifriz varsa içeriye koku verir. antifriz yoksa kolay...
  5. vosdost

Volkswagen T2 Motor Değiştirme

Ynt: Volkswagen T2 Motor Değiştirme Evet Bende İzmirdeyim zaten. :) :) Koyacağın motorda bg kadar torkta önemli. 150 bg torku dusuk moyor yerine 120 bg torku yüksek motoru tercıh ederım.

6. vosdost

Volkswagen T2 Motor Değiştirme

Ynt: Volkswagen T2 Motor Değiştirme Ruhsata işletme konusunu bilmem ancak audi dizel motoru takıldığını ( sulu ) gormustum. Baska bır bılgım yok.

7. vosdost

Bugün Cj-5'imi Aldım Fakat ;

Ynt: Bugün Cj-5'imi Aldım Fakat ; Öğrenmesine öğrenirsin o kolay iş, ancak öğrenirken cebinden 5 lira çıkması gerekirken aynı işi 15 liraya yaptırmaman için tavsiyede bulunmuştuö
  8. vosdost

Ynt: Bugün Cj-5'imi Aldım Fakat ; Arabadan anlamıyorsan eski araç toplamak sana çok maliyetli olabilir aman dikkat, araçtan anlıyan güvendiğin birinin desteğini al. debrajı kaçıran araç her turlu fazla yakar. Once debraj sonra yakıt olayına bakarsın.
  9. vosdost

Ynt: Bugün Cj-5'imi Aldım Fakat ; aracınız hayırlı olsun. Araç bağırıyor derken, motor devirleniyor ancak araç hızlanmıyorsa debriyaj bitiktir. Aracı 1 vıtese alın sag ayak gaz ve frene aynı anda basacak sekılde gaz verın debrajdan ayağınızı aynı anda cekın, motor stop etmıyorsa debriyaj...

10. vosdost

Arazide 110 defender mı yoksa seri 3 ü mü tercih edersiniz ?

Ynt: Arazide 110 Defender Mı Yoksa Seri 3 Ü Mü Tercih Edersiniz ? Almayanı döverler bu fiyata :) :)

11. vosdost

Ynt: Arazide 110 Defender Mı Yoksa Seri 3 Ü Mü Tercih Edersiniz ? Özgür cırcırlı bir aparat yapılablır ancak 900-1000 devirde motor dönerken o apratı geri nasıl çekeceksin? onun yerine krank pule sine orijinal aparatı yaptırabılırsın. Rüstem abi o işi çözer. Kolla çalıştırırken avansın yüksek...
  12. vosdost

Ynt: Arazide 110 Defender Mı Yoksa Seri 3 Ü Mü Tercih Edersiniz ?

13. vosdost

Ynt: Arazide 110 Defender Mı Yoksa Seri 3 Ü Mü Tercih Edersiniz ? fıyatlar çoşmuş ama satabılen var mı? Bence yok ılanlar sabıt duruyor. Ancak standart fiyatlardakiler satılabiliyor. ruhsatlı seri 3 un ruhsat durumu nasıl? Bır arkadaşa araç arıyoruz, sıfırdan toplayacak aracın evragı sağlam...
  14. vosdost

Ynt: Arazide 110 Defender Mı Yoksa Seri 3 Ü Mü Tercih Edersiniz ? Konuyu açalı 4 yıl geçmiş, 4 yılda neler olmuş bir bakalım: 1- 1974 seri 3 aldım, adam ettim, arazide kullandım. Tam bir iş makinası. 2- Msn de yapılan pazarlık ile eski yakın arkadaşıma sattım. 3- Telefondaki pazarlık ile...
  15. vosdost

2.el Vebasto

Ynt: 2.el Vebasto Bazı marka isimleri zamanla o ürünün gelen adı konumuna geçer. Selpak mendil gibi. Selpak bir markadır ve o ürünün genel isimi haline gelmiştir. webasto da bir markadır ancak bu tür harici ısıtıcıların genel isimi haline gelmiştir. İlan başlığında marka olarak...

16. vosdost

İzmir Grubu, Etkinlik Yapmıyor muyuz?

Ynt: İzmir Grubu, Etkinlik Yapmıyor Muyuz? 26 ocak pazar günü, Kemalpaşa ovacık köyüne gidiliyor. buluşma yeri Bornova kipa otoparkı. Buluşma saati 08:00 Hareket saati 08:15 etap yeterince sert ve kırıcıdır. Araçlarda minimum düzeyde Mt çamur lastiği olması gerekir. Vinçli araç sayısı etap için...
  17. vosdost

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Palet yere konulur lastık uzerınde yurur.
  18. vosdost

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Aracın cok yumusak zemınde batmaması ıcın veya batıgında kolay cıkarılması ıcın kullanılır.

19. vosdost

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Kum paletı arazıde kullanılması ıcın cok ekstrem kosulların olusması lazım. Uzun suredır arazıde dolasmama ragmen bır defa kullanıldıgını gormedım. Bence kum paletı yapmak ıcın masraf etmeyın.
  20. vosdost

Satılık Land Rover Defender

Ynt: Satılık Land Rover Defender Fıyatta bellı degıl.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri