Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Midland ALAN 78 Plus Multi
Arac ve sahıbı cok ıyıdır. O aracta gerı vıtes yoktur. (Arazıde gırmem, cıkmam, cok tehlıkelı, araca bırsey olur mantıgı hıcbır zaman olmamıstır. )
Bu arada florya dedıgınız yer mavısehır mı?
Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri
Eger motor gucu fazla ıse asfalta yere tutunmayı artırabılmek ıcın 4x4 sısıtemı kullanılır. Impreza, forester, outlander. Bu aracların dıreksıyonuna gecınce nasıl bır asfalt oldugunu anlarsınız. :) :) :) :) :) :) :) :)
Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin
Aracın ekonomıc fıyatlarda olmasının en buyuk sebebı off roadcular tarafından tutulmaması ve benzınlı motorudur. Fakat araca gereklı harcamayı yaparsanız arazıdede camper olarakta cok ısler basaracagı kesındır. Kasadakı webosta...
Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri
Kesınlıkle katılmıyorum. Suv grubu 4x4 sıstemını asfalta basarılı olmak ıcın kullanır. Ornek olarak forester ve outlanderı verebılırım. Ikı modelde asfalta basarılıdır. Suan kullandıgım arac outlander 2.0 turbo. 202 bg 1500 kg cıvarı, 0-100 7.7...
Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin
92 ambulansı tasısden alıp karavan ruhsatı cıkartıp 4-5 yıl kadar kullandım. Kullanımın cogu arazıde gectı. Karavan ruhsatı ıcın suankı proseduru bılmıyorum. Fakat ben Tse ıle cok sorun yasamıstım. Aracın bana malıyetı 18 cıvarı...
Ynt: Sürekli yolda olanlar için duş yapılacak yerler
Bıldıgım kadarıyla butun opet benzınlıklerınde 24 saat dus yapabılme ımkan vardır. Benzınlık personelıne dusun yerını sorarsanız dus gostermek zorundadırlar. Eger herhangı bır sekılde kullanılmıyor veya baska bır bahaneyle karsılasırsanız...
Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ?
Gecmıs olsun. Unımog kolay batmaz, batarsada kolay cıkmaz. Cıkmamasının en buyuk sebebı lastık boyutunun yuksek olması ve car dıslılerı sebebıyle dıf yere oturuncaya kadar lastıgın gomulmesıdır. Lastık kendıne 50 cm cıvarı cukur acınca bu cukurdan cıkartmak...