Arama sonuçlarınız

1. yorgunhunter

S.a Araç Seçimi 4.0 Kare Kasa Mi 4.7 Mi

Hemen hemen aynı kullanım amacıyla sevdalanmışız. Ben 1999 WJ ama guadra-drıive aldım. 120 bin Km de. İyi ki almışım diyorum. Hafta sonları balığa, ya da kamp atmak için ideal. Keşke senin yaşlarında tanışsaymışım WJ ile diyorum. Tabii ki 15 yıl önce erişilmez fiyatları vardı benim için. Siz...

2. yorgunhunter

4x4 Kamyonet Vergi Sistemi

İmzaladım. Sırf bu nedenlerle kamyonetimi (2011 Nissan) satmak zorunda kalmıştım.
  3. yorgunhunter

Izmir De Jeep Xj / Wj /zj / Cj / Kj / Tj / Yj / Wk Sahipleri

daha bugün geldim. 1999 WJ de hararet yükselmesi vardı. 2. Sanayide Engin Oto. Namıdiyar Amerikancı Engin... Müşteriye yaklaşımları ve işçilik güzel. Tavsiye edrim.

4. yorgunhunter

5.9 G.c Limited Lx

Güzel günlerde kullanın. Ustanız Serhat Tunceri mi acaba?
  5. yorgunhunter

Eskişehir Kamp Yapılacak Yer (küçük Bir Sitem)

Günyüzü Beşgözler de görülebilir. Sakarya Nehrinin doğduğu 5 doğal kaynak. Sakindir.

6. yorgunhunter

Salda Gölüne Gidiyoruz.....

Öncelikle söyleyeyimWC ler temiz ve bakımlı. Tabi kaldığımız Doğanbaba plajı için söylüyorum. Yine önceki yazılarda anlattığım gibi Pideci Sami Bey in işletmesine yakın bir yere kamp kurarsanız güvenlik endişeniz hiç olmaz. Üstelik ücretsiz çeşme ve wc ye de yakın olursunuz. Sami Bey kampçıların...

7. yorgunhunter

Hem Şehir Içi Hem Arazide Td5 Ve Masrafları Hakkında Sorularım Var

Üstadım uzun lafın özü bu. Seni istediğin yere üstelik güvenli bir şekilde götürüyorsa, donanımı kabul edip off road gibi uç sporlara cevap veriyorsa, üstelik Cherokee, Disko vs. gibi dikkat çekiyorsa Duster i kime satıyorlarsa satsınlar. Vesselam.[emoji18] SM-G935F cihazımdan Tapatalk...
  8. yorgunhunter

Bu arada Duster la bir Sivas yolculuğu yaptım sorma. Arka koltukta iki kişi battaniye serdiğimiz halde dizlerimiz dondu. Araç 1 yaşında bu ara. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. yorgunhunter

Memurlar alıyor azizim. Hoş ben de öğretmenim. 2004 model üstelik dizel fiesta alan mesai arkadaşımın aracı daha 40 000 bini devirmedi. Bir de bana WJ çok yakar diyo. Duster ve aynı motor nissan qashqai hep klasik ailelerde. 200 000 den sonrası meçhul. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

10. yorgunhunter

Aynı motor kango larda kaç bin yaptı bi araştırın. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. yorgunhunter

Tabiiki hayır. 38 bine WJ aldım. 118 000 km. 1999 ve guadra drive. Hiç araziye girmemiş. Nisan da. 25 bin harcansa off road bile yapar. Emin olun kullandığım en güvenli ve de konforlu araç. Bunu anlatmaya çalişıyorum. Bu arada 47 yaşında hızdan korkan biri olarak söylüyorum. SM-G935F cihazımdan...
  12. yorgunhunter

Aynı şeyi anlatıyoruz ama dilimiz farklı. 80 verince garanti olan nedir? Hayattan daha değerli ne vardır? 300 000 km yapmış bir Disko Cherokee vs., iyi bir bakımla bi 300 000 daha yapmaz mı? Duster ın daha 300 000 bin yapanı yok. Demem şu ki al ucuz bi Disko, Cherokee vs.. bi okadar harca, hem...

13. yorgunhunter

Şöyleki. 15 binlere Şahin satılan bir ülkedeyiz. Doğa tutkunu olupta farklı bir araç isteyen bizler de farklıyız. Bu araçlar ki, ister Disko, ister Cherokee, İster Def olsun farkı var ki tartışıyoruz. Egea olmuş 90 000 TL. Niye forumda tartışılmıyor? Çünkü işten eve evden işe gidersin. Hobilerin...
  14. yorgunhunter

Araç Üstü Çadır Ve Uygun Araç

Ayağın toprağa değmeyecek, toprakta yatmayacaksan hele de birazcık üşümeyeceksen kampın tadı olmaz. Evde salona bi çadır kurup yat.:smiley:
  15. yorgunhunter

Bu araçların zamanında 200-300 bin dolarlara satılmış olmasını unutmamak gerek. Defender in sıfırı üstelik 2015 model 145 000 euro malum sitede. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. yorgunhunter

Konuşmanıza izinsiz katıldığım için özür dilerim. Disko 1 in 30-35 litre yakıt tüketimi arazi için mi acaba? Çünkü ben de aşağı yukarı cemrehan düşüncesiyle araştırmalara başladım. Def, TD5, G.Vitara derken WJ de karar kıldım. Uzun yol tüketimim 15-16 litre şuan. Yani yakıt makul. Aracın...
  17. yorgunhunter

Kamp Arkadaşlığı Deliliği:)

Şunu da gözardı etmemek lazım. Kamp arkadaşını öldürenden çok eşini, çocuklarını öldüren var. Hiç ; flaş...flaş...Kamp arkadaşını öldürdü... haberi hatırlamıyorum. Ama hemen her gün; eşini ve çocuklarını öldürüp kafasına sıktı haberlerini okuyor duyuyorum. İlginç....:eek:
  18. yorgunhunter

Kamp Için Araç Içi Elektrikli Buzdolabı

Mutlaka. Ben iki tane köpük alıyorum yanıma. Birisi sırf et türü yiyecekler için. Sık açılıp kapanmasın diye. Diğeri de içecekler için. Gayet de kullanışlı buluyorum.

19. yorgunhunter

Ankaradan Karabük Yeniceye

Yenice öğretmenliğe başladığım ilçe. Yaz yağmuru bile her tarafı çamur yapar. Doğası güzeldi. Tabi 25 yıl öncesinden bahsediyorum. Okula bile çizmeyle gidip gelir, ayakkabılarımızı okulda bırakırdık.
  20. yorgunhunter

Kamp Için Araç Içi Elektrikli Buzdolabı

Azami 3-4 günlük kamplar için bence gereksiz. İlaç depolarının kullandığı köpük dediğimiz kutuların dibine 0,5 lt lik pet suları döşeyin, atın içine etinizi kapağını sık sık açmadığınız sürece 3-4 gün bozulmaz. Kamping alanlarında zaten elektrik var. Yalnız doğa kamplarında ise akü bakımından...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri