Arama sonuçlarınız

1. ang

CJ5 ve Gözyaşlarım.

Ynt: CJ5 ve Gözyaşlarım. Büyük geçmiş olsun.

2. ang

JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? güvenlik sorunu ile ilgili açıklama yapabilirmisiniz. hangi modellerde var bu sorunlar
  3. ang

JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? Merhaba, Ben 2008 kasım ayında jeep patriot 2.0 aldım bir yılı aşkın süredir hafta sonları şehir içinde kullanıyorum. Geçen yaz Antalya'ya gidip döndüm. 3/4 depo ile 750 km yol yaptı. Uzun yolda çok memnun kaldım yorulmadım. Araziye henüz...

4. ang

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Gelemediğimiz için çok şey kaçırmışız, Resimler için teşekkürler.
  5. ang

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş bulduk teşekkürler

6. ang

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba, Adım Ahmet. 48 yaşındayım, İstanbul Anadolu yakasındayım. Bir şirkette yöneticilik yapıyorum. evli 2 çocuk babasıyım Gezilerde görüşmek dileğiyle hoşçakalın

7. ang

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Adım Ahmet , İstanbul anadolu yakasındayım. Bu ortamı hazırlayanlara teşekürler. Görüşmek üzere.....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,830
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri