Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)
Kamp yeri seçiminde 3-4 yıl önceki yapılan kamp yeri, gölete gelmeden solda ilk giriş kısmı olduğunda; (hani, Efe beyin Land Rover ile geldiği son kamp) ::) ;D ;D ulaşım binek araçlar için daha kolay olur diye düşünüyorum.
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)
Yol durumunu soran arkadaşlar için:
An itibari ile; yol binek araçların da gidebileceği şekilde açık, bu bağlamda kamp alanına yakın mesafeye kadar gelebilirler diye düşünüyorum.
İlaveten kamp alanında yaklaşık 1 mt. kar var.
Ynt: Meskun Mahal Dışında Koruma Amaçlı Tüfek Bulundurma?
Karavancı olmasam da kampı seven birisi olarak, geçen hafta emniyetten evraklarını hallettim.
Kısmetse Çatüs 28 kalibre alıyorum. Sizede 28 yada 36 kalibresini tavsiye edebilirim.
Ynt: 96 Jlx İçin Ön Koruma Arıyorum.
Aradığınız şöyle bir şeyse
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTjdje9JBlHq18lKmRF3KsBCvdZGPGZqE7OAoOMypdOShAR8rVv
sembolik bir rakama verebilirim.
Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-orjinal-vitara-181160417/detay
Araç benim değil. Bolu'da bir orman mühendisi arkadaşda.
Ynt: Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)
Şenol bey aracınız hayırlı olsun. Aracın yapımından beri takip etmiş, merakla beklemiştim.
Eski sahibi Ali bey internet ortamında sohbet ettiğim birisi idi.
Aracı hep görmek istemişimidir. Bana daha da yaklaşması iyi oldu ;)
Ynt: Actyon Sport Pikap Tavan Barı
Kullandığım aracma benden önceki sahibi bundan taktırmış.
Ön kısımdaki birleştiricilerede 4 tane sis far monte ettirip kablolarını içeriden yürütmüş. Oldukça kullanışlı.
Ynt: Tavsiyeleriniz Benim İçin Çok Değerli.
Aracı 2 ay önce KDZ/Ereğli'de abime almak için inceledim. Söylendiği gibi güzel. O zaman 18 e bırakılmıştı ama 3 kapı olduğu için almamıştık.
Ynt: Suzukı Xl 7 2.0 Td Aranıyor
Akif bey ilanını gönderdiğim HDI benim eski aracım. İlandaki numara ile iletişime geçersen aracın son durumu ve fotoğraflarını ilk elden alabilirsin.