Arama sonuçlarınız

1. camouflage

2002 Model Suzuki Vitara 2.0 Hdi Beyin Arızası

Ynt: 2002 Model Suzuki Vitara 2.0 Hdi Beyin Arızası Birebir aynısı değildi, son harfi yada rakamı farklıydı, diğerinin yazılımı yüklenip geldi. Hiç sorun çıkmamıştı. Süreç ile ilgili tüm gelişmeleri yine bu forumda paylaşmıştım. Şu an bulamadım arama yapmak istediğimde "Sunucudaki aşırı yük...

2. camouflage

2002 Model Suzuki Vitara 2.0 Hdi Beyin Arızası

Ynt: 2002 Model Suzuki Vitara 2.0 Hdi Beyin Arızası Yaklaşık 3yıl önce aynı model aracımın motorunu nasılsa dizel diyerek bahçe hortumu ve fırça ile köpürte köpürte yıkamam sonucu benimde aracımın beyni sulanmıştı :) İşin garip tarafı defalaca yıkamama rağmen en sonunda bozulacağı tuttu...
  3. camouflage

Formda vitaracı mı kalmadı ki ?

Ynt: Formda Vitaracı Mı Kalmadı Ki ? Estağfirulah Ümit bey, yardıcı olabilirsem sevinirim. Zaten forumun amacı da bu. Daha önceki yazdıklarımı da okuduysanız, Suzuki'nin hangi modelini alırsam alayım, tekrara düşüş olacaktı. Neden Ssangyong sorusuna gelince fiyat/performans olarak baktığımda...

4. camouflage

Formda vitaracı mı kalmadı ki ?

Ynt: Formda Vitaracı Mı Kalmadı Ki ? Eski bir Suzukici olarak ;D 10. Suzukimden sonra binmediğim modeli kalmadığını fark edip, Ssangyong'a geçiş yaptım :) Sorunuz varsa hatırladığım kadarı ile yardımcı olurum.
  5. camouflage

Az Yakan 4x4 Öneri

Ynt: Az Yakan 4x4 Öneri Hemen bir düzeltme yapayım. Arkadaşın sorduğu sorunun içeriğine göre, yani 4x4 çift kabinli olmalı demesine istinaden cevapladım. Başlığa göre cevaplarsak seçenekler artacaktır.

6. camouflage

Cooper A/t3 Mi, Bf Goodrich T/a Mı?

Ynt: Cooper A/t3 Mi, Bf Goodrich T/a Mı? Turgut bey merhabalar. Bugün ben de farklı bir forumda yeni aldığım araca lastik seçimi için aşağıdaki şekilde bu soruyu sormuştum. Kullanıcıların yorumlarını bekliyorum. "Lastik tercihim ise fiyat sıralamasına göre şu şekilde...

7. camouflage

Satılık Nissan Navara

Ynt: Satılık Nissan Navara Bence bu fiyata akşama kalmaz satılır ;)
  8. camouflage

Dağa Çıkacağım Diyen Çocuk

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi Demir sopayı sen de hak ettin artık turbolinea >:( Umarım moderatörler bu arkadaşa müdahale ederler. Aksi taktirde forumlarda linç edilen ilk üye olabilirsin. Şimdi okumama, konuya yazmama özgürlüğün var bık bık bik bik diye...
  9. camouflage

Bolu Aladağ Göleti Çadır Kampı

Ynt: Bolu Aladağ Göleti Çadır Kampı Bungalowlar, kiralanabiliyor. Bu hafta sonu için 15 tanesini öğrencilerimle mezuniyet töreni yapmak için kiraladık.

10. camouflage

SSANGYONG ARAÇ KAYIT LİSTESİ

Ynt: Ssangyong Araç Kayıt Listesi Henüz 2 gün oldu, teşekkürler.

11. camouflage

SSANGYONG ARAÇ KAYIT LİSTESİ

Ynt: Ssangyong Araç Kayıt Listesi Bolu'dan 2009 Actyon Sports AT
  12. camouflage

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Geçen hafta itibari ile 2009 Actyon Sports AT ile aranızdayım.

13. camouflage

Bolu Aladağ Göleti Çadır Kampı

Ynt: Bolu Aladağ Göleti Çadır Kampı Yaklaşık 8-10 yıldır her doğum günümde Aladağ'dayım. Şimdiye kadar herhangi olumsuzluk ile karşılaşmadım. Anlattıklarınız gerçekden ilginç.
  14. camouflage

Ssangyong Actyon Sports Deri Döşeme ve Logo

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Deri Döşeme Ve Logo Site de fotoğraflarınızı kullanmış. http://otovipdizayn.com/projeler/ssangyong-actyon-sports-2011-deri-doseme/
  15. camouflage

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen Hemde bu fiyata, süper. :o

16. camouflage

2001 Otomatik Vitara Jlx 1.6

Ynt: 2001 Otomatik Vitara Jlx 1.6 Forumda sağ üst köşede arama kısmına Suzuki XL-7 yazdığınızda konu ile ilgili, ben ve diğer kullanıcıların fikir ve paylaşımların bulabilirsiniz.
  17. camouflage

Ynt: 2001 Otomatik Vitara Jlx 1.6 Öncelikle avcı değilim, köpeğim 1,5 yaşında sevimli bir Husky :) Evet XL-7 yi daha önce kullandım. Bagajını o dönem elimde bulunan teknenin 9,9 bg motoru için tercih etmiştim. Kişisel kanaatim, araç içerisinde köpekle birlikde uzun yolculuk olmuyor. Aracın +/-...
  18. camouflage

Ynt: 2001 Otomatik Vitara Jlx 1.6 Araç satılmıştır. İlan kilitlenebilir.

19. camouflage

Otomatik Vitara Arıyorum.

Ynt: Otomatik Vitara Arıyorum. Değer mi değmez mi? Son cümlemde anlatmaya çalışmıştım. Yani, bilmiyorum :) Bunu ancak alıp kullandıkdan sonra söyleyebilirim.
  20. camouflage

Otomatik Vitara Arıyorum.

Ynt: Otomatik Vitara Arıyorum. Hep söylüyor olabilirim, konuyu açıklığa kavuşturmak adına bir kez daha söyleyeyim. Şimdilerde 9. Suzuki aracımı kullanıyorum. 4 tekerleği olsun, yürümesin yine Suzuki alır yürütürüm. Alım ve işletme maliyeti (vergi, yakıt, yedek parça fiyatı ve bulunurluğu) gayet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,097
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri