Arama sonuçlarınız

1. camouflage

Tunus

Ynt: Tunus Hayır gitmedim.

2. camouflage

Dostlar Abiler Kardeşler 93 Den 2006

Ynt: Dostlar Abiler Kardeşler 93 Den 2006 Aradaki maddi farkı saymazsak, eşekden inip ata binmiş gibi hissedeceksiniz :)
  3. camouflage

Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var Sadece bu araba değil, tüm arabalar hararet yaptırırsanız bunu yapar. Kilis'de çıkma parçalar biraz daha ekonomikdi. (dolu ve taşlanmışı Kilis'de 750 tl idi. ) Ancak; son Suriye karışıklığından sonra ne oldu bilemiyorum. İletişim bilgileri ise hafızamda...

4. camouflage

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var Bulduğunuz çıkma dolu mu? Taşlanmış mı? Kilis'den mi?
  5. camouflage

Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi İletişim bilgilerimi özel mesaj ile yolladım.

6. camouflage

Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi bkdoruk Bolu'ya ve foruma hoşgeldiniz. Tanışma kısmından kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz. 1 yılı aşkın XL-7 Kullanmıştım. Ancak; benimki 2.0 TD idi.

7. camouflage

Frontera

Ynt: Frontera Hamdi bey bi ara Suzuki'yi aldatıp Frontera A almıştım. El freni telini aylarca aradım. Sonra anladımki Suzuki candır ;)
  8. camouflage

Tunus

Ynt: Tunus Sorularınızın cevabını booking den yer ayırtğınız otele sorabilirsiniz. Konumu itibaril ile en doğru cevabı bu şekilde alacağınızı düşnüyorum. Benim gittiğim zaman yaklaşık 5 yıl önce idi. Henüz demokrasi (!) gelmemişti :) Fiyatlar oldukça makul, halkı bizlere karşı ılımlı idi...
  9. camouflage

Tunus

Ynt: Tunus Aradan uzun zaman geçmiş, hatırlayabildiklerim olursa, tabiiki.

10. camouflage

Ön Tampon

Ynt: Ön Tampon Bekir bey fiyat hiç önemli değil, sembolik de olabilir. Ama sizden önce isteyen ilhan79 un teslim almasını bekliyorum. Biz süre daha bekleriz, olmazsa depomda durmasındansa birinin işine yarasın ;)

11. camouflage

Xl-7 2.0 Td Arıza Kodu P1352

Ynt: Xl-7 2.0 Td Arıza Kodu P1352 Çoktandır sesinin çıkmamasından, bir şeylerle uğraştığın belliydi Abdullah bey :) Usta milleti malesefki böyle bende mahalleden çocukluk arkadaşım ustaya geçmiş yıllarda balataları değiştirdiğimde 3 katı yazmış olduğunu fark etmiştim. Özetle; "Kontrol, itimada...
  12. camouflage

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var Kadir bey kullanacağınız 10-15 dakika için o testi almanıza gerek yok. Sanayide ustaların çoğunda vardır zaten.

13. camouflage

Satılık 215 75 15 Kl 71 Mt

Ynt: Satılık 215 75 15 Kl 71 Mt Takip ::)
  14. camouflage

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var Oğuz abi ben geçen hafta aldım. 0,9 basınçlı radyatör kapağı 15 tl olmuş ;D
  15. camouflage

Kafayı Yiyecem Vitaracılar Yardım Lütfen

Ynt: Kafayı Yiyecem Vitaracılar Yardım Lütfen Yazdığım çözüm önerileri rolanti ile ilgiliydi zaten.

16. camouflage

Ynt: Kafayı Yiyecem Vitaracılar Yardım Lütfen Serhat bey anlattıklarınıza göre conta yanığına benzemiyordu. Tesbitini nasıl yaptılar acaba.
  17. camouflage

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Tekrar söyleyeyim ;) araç yaşıtları ile tamamı ile aynı. Sadece dizayn farkı var. Bana göre 98 ve yukarısı iki parçalı kapı iç döşemeleri başa bela. Bir süre sonra içlerini tazelemek gerekiyor. Bu 3 önceki aracım 2003 2.0 HDI olan Şekil 1 A :)...
  18. camouflage

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Abi araç Kanada yapımı değil. Hafızam beni yanıltmıyorsa İtalyan bir tasarımcının yaptığı ama ismini şimdi hatırlayamadığım ...... edition diye geçen özel bir seri. Motor ve kaporta tamamı ile aynı, sadece dizayn farklı.

19. camouflage

Ynt: Kafayı Yiyecem Vitaracılar Yardım Lütfen Forumda yazdıklarınıza göre conta yanığı görünmüyor. Yazmayı unuttuğunuz, ustanızın size söylemediği bir belirti varmıdır/olabilir mi?
  20. camouflage

Ynt: Kafayı Yiyecem Vitaracılar Yardım Lütfen Kelebek boğazı, hava akışmetre, rolanti sensörü ve potansiyometreye baktırın. Temizletin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri