Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Silecek Fiskiye Su Sızdırma
Bunca yıl ciddi ciddi bilgilendirici mesaj yazmakdan sıkılmış olmalıyım ki, başlığı görünce aklıma düştü.
Fışkiyeyi kim kırdı? ;D ;D
Ynt: 2007 Gv Şanzuman Takozu
Ankara olması şartmıdır?
Öyle ise : http://www.suzukiimaj.com
Başka il de olur derseniz
http://genctokel.com/
En alttaki firmayı bu forum sayesinde bulmuş bir kaç alış-veriş yapmıştım.
Ancak; şimdilerde fiyatları çok da ekonomik değil.
http://www.suzukiotoparca.com/
Ynt: Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi
Sıkı bir Suzuki'ci olarak maksadım kesinlikle marka tartışması değildir. Ancak;
Reha bey gibi Land sever bir abimiz bu satırları yazıyorsa Land konusunu 2 kere düşünmenizi tavsiye ederim.
Bu arada130 luk Def bakmıyor da değilim ;D
Ynt: Yeni Alacağım Grand Vitara Hakkında Yardımcı Olurmusnuz
Sayın Karaca;
1998 model 2.5 araç için ilanda belirtilen fiyatın pahalı olduğunu düşünüyorum.
Ynt: 30000-40000 Tl Arası Grand Vitara - Dacia Duster - Rav4 - Subaru Forester Arası
Vitara olarak kısıtlamayalım isterseniz.
Suzuki candır :)
İlerleyen günlerde başka bir başlıkda izlenimlerinizi de yazarsanız. Aracı merak edenlere ışık tutmuş olursunuz ;)
Hayırlı olsun yeniden.
Ynt: 30000-40000 Tl Arası Grand Vitara - Dacia Duster - Rav4 - Subaru Forester Arası
Yardmcı olabildiysek ne mutlu bize ve bu foruma. Hayırlı olsun Murat bey.
Ynt: Yurtdisinda Nereye Gitmeli?
Ukelalık olmazsa yaklaşık 40 ülke gezmiş birisi olarak size Suriye derdim. Ama son olaylardan sonra ülkede durum nedir bilemiyorum.
Ynt: Bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu İstikameti Görülecek Kamp
Yedigöllere Bolu tarafından gidemeyeceksiniz zaten. Yok tamir ediliyor. Aklınızda olsun.
Ynt: 1996 Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik 2000 Dizel
Doğan bey öyle bir araç yok demiyorum. Araç kişisel imkanlar ile Türkiye'ye getirilmiş olabilir.
Hali hazırda 2003 Grand Vitara TD de Bolu'da var ama benim bildiğim Hollanda'dan yıllar önce yöresel deyimle almancı bir amca getirmiş.
Özetle...
Hafızam beni yanıltmıyorsa motor değişiminin yasal olduğu dönemde Antalya bölgesinde bu araçlardan yapılmış hararet sorunu nedeni ile eskiye dönülmüştü. Ama şu an 8. Suzukisini kullanan birisi olarak tekrar söylüyorum Suzuki Türkiye'ye bu...
Suzuki'nin Türkiye pazarına sunduğu "1996 SUZUKI VITARA 2000 DIZEL OTOMATIK 5 KAPI" aracı yoktur. Bulduğunuz aracın özelliklerini tam öğrenebilirseniz daha fazla yardımcı olabilecek arkadaş olacaktır diye düşünüyorum.