Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün 520 dizel xdrive bmw ye bindim....kalite güven ve rahatlık adına arabamı aradım :) explorer arazide dediğim gibi olmaz ama.....rahattır ve güven verir
erhan_41 / Tuzla
Arazi için ise explorer tavsiye etmem....yurtdışında 5.2 cherokee kullanmıştım...onu tavsiye ederim .ama konfor ve sorunsuzluk dersen explorer ....bendeki 5.0 limited....sorun varsa yanıtlayabilirim
erhan_41 / Tuzla
Yok Series daha kısmet olmadı....cj 5 toplamışlığım var....şimdiki explorer....daha önceleri feroza....Nissan deluxecub.....subaru....vs
erhan_41 / Tuzla
Bf aldım A/T ve 16 inç jant aldım
Çıkanları da ilana koydum.ilfer oto yılmaz usta oltay oto lastik e yönlendirdi.güvensim ve etrafa sorup kafamı karıştırmadan.aldım taktırdım
erhan_41 / Tuzla
1 yıldır Tuzla lıyım.....buraları öğrenmeye çalışıyorum.....kartal sanayiden pendik sanayiye jant ve lastik almaya gittim ve günü orada bitirdim.haftasonları boş kalabiliyorum.tanışmayı isterim
erhan_41 / Tuzla
Bugün kartal sanayide bir tane gördüm sizin araçtan bayagi bakımsız ve ön camda kireçle yazılmış sayılar falan vardı ....tatlım ve gariban gariban bekliyordu :)
erhan_41 / Tuzla
33x12.5x17 lastik :1100 tl
17 inç jant : 800 tl
Jant ın birinin ayağında ayrılma/kırık mevcut
Lastiklerinin birinin iç kısmında fotoğraflarda gözüken aşınma mevcut.....jantlar çiziksiz ve pırıl pırıldır.
Islak arap sabunlu fotoğraflar koyarak daha cici görünmelerini sağlayabilirim ama...