Arama sonuçlarınız

1. camouflage

Şu Aracı Almak İsteyenler Dikkat

Ynt: Şu Aracı Almak İsteyenler Dikkat Bu araç yaklaşık 1 yıldır ilanda ve her seferinde Antalya ilçeleri yada yakın illerden ilana verilmekte ;)

2. camouflage

Silecek Fiskiye Su Sızdırma

Ynt: Silecek Fiskiye Su Sızdırma Bunca yıl ciddi ciddi bilgilendirici mesaj yazmakdan sıkılmış olmalıyım ki, başlığı görünce aklıma düştü. Fışkiyeyi kim kırdı? ;D ;D
  3. camouflage

Suzuki Vitara Hakkında Yardımlarıızı Bekliyorum!!!

Ynt: Suzuki Vitara Hakkında Yardımlarıızı Bekliyorum!!! Biri Suzuki mi dedi? ;D ;D Özetle Suzuki candır ;)

4. camouflage

Cebinizde 35.000 Tl Var...

Ynt: Cebinizde 35.000 Tl Var... Suzuki Grand Vitara JLX-AL Sebebi: O bir Suzuki :)
  5. camouflage

2007 Gv Şanzuman Takozu

Ynt: 2007 Gv Şanzuman Takozu Ankara olması şartmıdır? Öyle ise : http://www.suzukiimaj.com Başka il de olur derseniz http://genctokel.com/ En alttaki firmayı bu forum sayesinde bulmuş bir kaç alış-veriş yapmıştım. Ancak; şimdilerde fiyatları çok da ekonomik değil. http://www.suzukiotoparca.com/

6. camouflage

2.el Kano Arıyorum

Ynt: 2.el Kano Arıyorum İlginiz için teşekkürler. Konuyu can.erkan açtığı için öncelik Onda. Bende kasap kedisi gibi bekliyorum :)

7. camouflage

Arac Ustunde Ev

Ynt: Arac Ustunde Ev Adaş indirimi için, takip :)
  8. camouflage

Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi

Ynt: Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi Mesut bey arazi için vites kolu yerine sol altta görülen düğme kullanılıyor.
  9. camouflage

Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi

Ynt: Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi Sıkı bir Suzuki'ci olarak maksadım kesinlikle marka tartışması değildir. Ancak; Reha bey gibi Land sever bir abimiz bu satırları yazıyorsa Land konusunu 2 kere düşünmenizi tavsiye ederim. Bu arada130 luk Def bakmıyor da değilim ;D

10. camouflage

2.el Kano Arıyorum

Ynt: 2.el Kano Arıyorum Sayın Güner güncel fotoğraf ve fiyatını rica edebilirmiyim? Konuyu can.erkan açtığı için 2. sırada talip olabilirim.

11. camouflage

Yeni Alacağım Grand Vitara Hakkında Yardımcı Olurmusnuz

Ynt: Yeni Alacağım Grand Vitara Hakkında Yardımcı Olurmusnuz Sayın Karaca; 1998 model 2.5 araç için ilanda belirtilen fiyatın pahalı olduğunu düşünüyorum.
  12. camouflage

30000-40000 Tl Arası Grand Vitara - Dacia Duster - Rav4 - Subaru Forester Arası

Ynt: 30000-40000 Tl Arası Grand Vitara - Dacia Duster - Rav4 - Subaru Forester Arası Vitara olarak kısıtlamayalım isterseniz. Suzuki candır :) İlerleyen günlerde başka bir başlıkda izlenimlerinizi de yazarsanız. Aracı merak edenlere ışık tutmuş olursunuz ;) Hayırlı olsun yeniden.

13. camouflage

30000-40000 Tl Arası Grand Vitara - Dacia Duster - Rav4 - Subaru Forester Arası

Ynt: 30000-40000 Tl Arası Grand Vitara - Dacia Duster - Rav4 - Subaru Forester Arası Yardmcı olabildiysek ne mutlu bize ve bu foruma. Hayırlı olsun Murat bey.
  14. camouflage

Yurtdisinda Nereye Gitmeli?

Ynt: Yurtdisinda Nereye Gitmeli? Ukelalık olmazsa yaklaşık 40 ülke gezmiş birisi olarak size Suriye derdim. Ama son olaylardan sonra ülkede durum nedir bilemiyorum.
  15. camouflage

7. Beykoz Off Road Oyunları (2 - 3 Kasım 2013)

Ynt: 7. Beykoz Off Road Oyunları (2 - 3 Kasım 2013) Takip ;)

16. camouflage

Bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu İstikameti Görülecek Kamp

Ynt: Bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu İstikameti Görülecek Kamp Yedigöllere Bolu tarafından gidemeyeceksiniz zaten. Yok tamir ediliyor. Aklınızda olsun.
  17. camouflage

Ateşleme Bobini

Ynt: Ateşleme Bobini O iş tamamen bütçenizle alakalı. Orjinal de var, yan sanayide.
  18. camouflage

1996 Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik 2000 Dizel

Ynt: 1996 Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik 2000 Dizel Doğan bey öyle bir araç yok demiyorum. Araç kişisel imkanlar ile Türkiye'ye getirilmiş olabilir. Hali hazırda 2003 Grand Vitara TD de Bolu'da var ama benim bildiğim Hollanda'dan yıllar önce yöresel deyimle almancı bir amca getirmiş. Özetle...

19. camouflage

Ynt: 1996 Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik 2000 Dizel Hafızam beni yanıltmıyorsa motor değişiminin yasal olduğu dönemde Antalya bölgesinde bu araçlardan yapılmış hararet sorunu nedeni ile eskiye dönülmüştü. Ama şu an 8. Suzukisini kullanan birisi olarak tekrar söylüyorum Suzuki Türkiye'ye bu...
  20. camouflage

Ynt: 1996 Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik 2000 Dizel Suzuki'nin Türkiye pazarına sunduğu "1996 SUZUKI VITARA 2000 DIZEL OTOMATIK 5 KAPI" aracı yoktur. Bulduğunuz aracın özelliklerini tam öğrenebilirseniz daha fazla yardımcı olabilecek arkadaş olacaktır diye düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,097
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri