Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi
Arazi aracında şahsi fikrim boyalı olup olmaması önemli diil zaten önemli olan şanzuman arazi şanzımanı marş şarj dinamosu ve yürüyen aksam ben neden almama gelirse benim canım kıymetli kendim herşeyi 0 yaptırırım arabaya ne yapıldıgını bilirim kafam rahat...
Bahsettigin araç sert ofroad için hazırlanmış full yapılı iştenanlayan iyi bi ustaya heryerini baktırmak gerekir ama benim şahsi görüşüm ben almam
Gezilerimizi takip edin şimdiye kadar gelmek isteyen hiçkimseyi geri çevirmedik illaki 1 kişilik yer bulunur bu ara piknik organizasyonuda yapmayı planlıyoruz orayada kendi aracınız ile gelebilirsiniz.
orta off yapıp sonradan sert e geçiş yapılacaksa alt yapıyı sert olacakmış gibi hazılamanız gerekli yoksa çok zarar edersiniz .
Yapılı araç neden satılır sorusuna şöyle cevap verilebilir
1 yapan kişi bi hevesle yapıp birkaç geziden sonra hevesi kaçmıştır satar
2...
Ynt: Ankara Offroad Organizasyonu
Beyler muhabbetinizi okurken Hudoff off road club ı kurmadan önceki halimiz aklıma geldi bizde gezelim buluşalım gezi olsu gezelim diye çok konuştuk sonrasında Hakan 555 nicli abimizin tavsiyesiyle 3 arkadaş kendi grubumuzu kurduk şuan marmara bölgesinin en...
Ynt: İşin İçine Hobi Girince Kazıklanmak Kaçınılmaz
Biraz arge yaparak kazıklanmadanda hobi amaçlı spor yapabilirsiniz 2 ay önce istoçdan 2 ad kamp koltuğu aldım tanesi 25 tl balık av malzemeleri satan bi dükkandı .Her hafta kullanıyorum hala sapasaglam nacizane tavsiyem yüksek kira ödeyen...
Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti
Gezenbilir ofroad bölümünde marmara bölgesinde gezi yapacagımız zaman başlık açıyoruz ordan takip edebilirsiniz ,facebookta HUDOFF OFFROAD CLUB olarakta sayfamızı takip edebilirsiniz.
Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti
Teşekkür ederiz gezilerimizi İstanbul ve çevresinde yapıyoruz . Ama İstanbul dışınada çıkabiliriz Hudofftan herşey beklenir
Ynt: May 18 Kocaeli / Yuvacik / Kahvalti & Doga Yuruyusu & Piknik & Off Road Organizasyonu
18,05,2014 de beyoff un yarışları var organizasyonların aynı tarihte olması kötü olmuş.