Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.
Oturma gurubunu ve yan duvarları ön koltukların kumaşından bularak kapladım sonra ayrıca minder yapılacak.
Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-afyon-esk.
Mehmet bey çok güzel bir gezi olmuş bir çırpıda okuduk bizleride götürdünüz gezdiğiniz yerlere teşekkürler.Halil Ayfer ANKARA
Kamera kablolarını daha önce ön, arka, sağ ve sol yan taraflar olarak dört adet çekmiştim aracın göğsüne bir anahtar ve dört konumlu bir komitatör koydum böylece aracın istediğim tarafını kameradan görebileceğim.
Aracın ön gögsüne navigasyon gerigörüş kamerası ve diğer lazım olacak işler için iki adet 12 vdc iki adet 5 vdc ve bir adet kamera görüntü ucu çıkarttım televizyonu gerigörüş içinde kullanabiliyorum.
Sayın aslan sayın ilhan teşekkür ederim, en azından oturması, kalkması, inip binmek,geçişler nasıl onları deneme şansım oluyor.
İlginiz ve ikazınız için teşekkür ederim, işimi halledene kadar kendime bir sunta kesme aleti edindim.
Büyük parçaları dekopaj testere ile kesmeyi denedim ama o kendi bildiği gibi kesiyor ne kadar düz kesmeye çalışsamda olmadı bende kendime avuş taşlamaya büyük daire testere ucu alarak bir daire testere yaptım, artık parçalar düz...
Ön dolap izalasyonunu strafordan yaptım. Tavan ye yanlar için on santimlik izocam kullandım.