Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı durum benim araçtada oldu. Tuvturk ile egm kayıtları uyuşmuyor dediler 1 ay sure verdiler trafiğe gittim. Tescil yapan trafik şubeden düzeltildi bir daha muayeneye girdik ve geçtik.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Perde konusu benide düşündürüyor. Yazın dışarda yemek yapmak için portatif Ocak düşündüm. Kışında buzdolabının üstünde yaparım diyorum. Buzdolabının üstünde olursa arka kısımda yana açılır pencerenin havalandırmasına denk geliyor. Lavabo solda olur perdeleri lavabo tarafına doğru çekerim içerde...
Dolabın sağında buzdolabı var. Üstü boş Ocak seyyar olduğu için buzdolabının üstüne koyabilirim. O zaman lavaboyu sola koyunca sağda kesme işlemi veya salata yapmak için boş alan kalıyor . Lavaboyu sağa alırsam ocağı gene buzdolabı üstüne koyarsam bu defa solda boşluk kalıyor. Ama Ocak...