Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben şu an kars ta yaşıyorum ve karsın rakımı 1800 metre. hiç sıkıntı çıkmadı. mazot donmaması için depoyu içeri taktırmıştım (lavabonun altına)pompada içerde idi. ses rahatsız etmeye başlayınca pompayı yalıtım için konulan duvar içindeki strapor un içini oyarak oraya hapsettim. ses %80 azaldı...
Araçların içi duvar gibi düz olmadığından mobilya imalatında malzeme ne kadar tutuyorsa bir o kadar da işçilik tutuyor. ama benim elimden iş gelir kendim yaparım montajı dediğinizde fiyat baya değişiyor. ben mutfak dolabı gibi düz yaptırıp araç içi montajını kendim yaptım yarı yarıya mal oldu.
İnternette SketchUp 2015 ücretsiz olarak var. 3 boyutla aran iyiyse aracın ölçülerini tam olarak tespit ederek bu basit proğramla içinin dizaynını yapabilirsin. ben bununla çizerek plana karar verdim ve çizimi ankaraya gönderdim orda yapıldı demonte olarak buraya geldi montajını ben yaptım.