Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gürkan bey zahmet verip ayrıntılı anlatığınız için çok teşekkür ederim.sakin olup böyle durumlarda panik yapmadan.çevreden bu işi halletmek gerekiyor anlaşılan.
gürkan bey gezi anlatımınız çok güzel değerli vaktinizi ayırıp bizimle paylaştığınız için tekrar teşekkür ederim.yunanistan gezinizde veya diğer yurt dışı gezilerinizde. karavanla ilgili herhangi bir teknik sorun problem(lastik patması,motor problemi su kaçağı vs...) oldumu.oldu ise nasıl...
pardon bu karavan türkiyeden alınma değil herhalde.öyle bir havası var avrupalı gibi duruyor.jantlarda kendi orijinal jantları sanırım.çok şık güzel duruyor.
Hayırlı olsun güle güle kullanın jantlar çok güzel ölçüleri nedir nereden ne kadara aldınız acaba sakıncası yoksa paylaşırsanız sevinirim.teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arif bey siz kendinizmi araç için üç günlük vize istediniz.yoksa sadece geçiş güzargahınızda olduğu içinmi üç günlük vize ancak yeterli diyemi talepte bulunmadınız.vize süresi üç günden fazla olsa idi. 30dolar dan daha fazlamı sigorta parası ödeyecektiniz.sigorta ve diğer ücretler örneğin bi on...
konu biraz hortlamış ama bende yazayım bari.okuduğum yazılardan karavanla gürcistan ve ermenistana gitmekde bir sıkıntı olmadığı ama karavanla azarbaycana gitmenin çok zor olduğu.bir çok prosedürü olduğunu o nedenle pek kimsenin karavanla azarbaycana gitmeiğini biliyorum .ama hava yolu ile...
gürkan bey yunanistanda gidilecek şehirleri gitmeden önce kabaca belirleyip.sonra size uygun buludğunuz yerlerdemi kaldınız.yoksa gezi planlamasını çok önceden ayrıntılı olarak her şeyi planlamışmıydınız.
benim bisiklet taşıma askım da max 40kg taşınabilir diye yazıyor.muhtemelen bu askının da bir yerlerinde ne kadar yük taşıyabildiği yazıyordur.yazmıyor veya silinmiş ise netten markası ve modeli ile max taşıma kapasitesi araştırabikir.
bekir abi karavan yapımınızı başından beri takip ediyorum.araç çok güzel ve temiz kabulum.işçilikte çok iyi. benim karavanım var .alayım diye yazmıyorum sakın yanlış anlamayın .ben ilanınızı gördüm o fiyata hiç kimse aramaz çok daha uygun bir fiyat yazıp yeniden ilana koyun bence .umarım...