Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu yazdığım şeyler sayın ybasay arkadaşımıza karşı değil. sadece konuya genel bir bakış açısından yazıyorum.çünki kendisi sadece uygun bir fiyata karavan sahibi olmak istiyor.gelelim konuya .mevzuatta açık bir kapı varsa tabiki karavanseverler için çok büyük güzel bir fırsat olur ve bu...
iki gün önce malum araç satışı yapılan sitede .satılık 2016 model bir ducato gördüm. karavan dönüşümü iki ay önce yapılmış.tuzlada bir karavan firması tarafından bildiğiniz karavan(banyo,wc,ocak buzdolabı v.s) olarak dizayn edilmiş..sordum mesaj atarak 2016 model aracı nasıl karavan yaptınız...
sanırım önceki karavanınızda(sprinterde) mobil klimanız vardı kamplarda onu kullanıyordunuz.şimdi dış üniteli tavan kliması kullanıyorsunuz.benimde karavanımda mobil klimam var kamplarda çok işime yarıyor. ama biraz sesli çalışıyor iki klimayıda kullanmış biri olarak kıyaslama imkanınız...
sanırım önceki karavanınızda(sprinterde) mobil klimanız vardı kamplarda onu kullanıyordunuz.şimdi dış üniteli tavan kliması kullanıyorsunuz.benimde karavanımda mobil klimam var kamplarda çok işime yarıyor. ama biraz sesli çalışıyor iki klimayıda kullanmış biri olarak kıyaslama imkanınız...
karavann arkasında takılı olan bisikletmi. eğer bisikletse cocuklarla gezi boyunca binebildinizmi hiç.okuduğumgezi yazılarında bisiklet kullanan gezginlerin çok daha uzun mesafeleri bisikletle daha az yorularak gezdiklerini gördüm.
karavann arkasında takılı olan bisikletmi. eğer bisikletse cocuklarla gezi boyunca binebildinizmi hiç.okuduğumgezi yazılarında bisiklet kullanan gezginlerin çok daha uzun mesafeleri bisikletle daha az yorularak gezdiklerini gördüm.
Geziniz boyunca kamp alanlarını gitmeden önce hangi kampta kalacağınızı planlayıp ona göre rezervasyon yaptırdınız sanırım.gidip gördünüz görülmesi gereken yerleri de önceden belirdenizmi .öyle ise bir gezi kitabı veya bir gezi programı(Ayhan Sicimoğlu vs.) gibi o programlarmı izlediniz her şey...
Yeni bir yaşam kitabı çok güzel bir kitap.o seri 14 ciltlik bir kitap serisi bence onu okuyunca hepsini okursunuz .
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi