Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu arada osho kitapları nın %90 nı bir kaç defa arka arkaya(belki 20 kitabını falan) okudum.gerçekten tatilde okunabilecek güzel kitaplardan biri.şimdi osho nun kitaplarında isminden devamlı bahsettiği jiddi krishinamurti kitaplarını okuyorum onlarda çok güzel belkide okudunuz .
yine harika bir gezi yazısına başlamışsınız.çok teşekkür ederiz.eğer imkanı var ise karavanınızı ,özelliklerini,maliyetini paylaşırsanız bende imaj karavan yapımı bir araca sahip olarak çok merak ettim doğrusu.çünki anlatımınz o kadar güzelki bizde sizinle oraları geziyoruz adeta .gezdiğimiz...
sizi tebrik ediyorum.çok güzel bir gezi olmuş anladığım kadarı ile paylaşımlarınız bizim için çok önemli. sizin tecrübelrinzden yaralanıyoruz.ayrıca böyle çok donanınlı olmayan bir araçla avrupada 26 gün 9000 km çok iyi.devamınısbırsızlıkla bekliyoruz.
kdv kesilecektir diye belirtilen araçlar.işyeri üzerine alınan. yakıt vb giderler masraftan düşülsün işyerinin vergisinden diye. iş yeri üzerine alırken kayıt ettiriliyor. satarkende aracı alan kişiye aracın faturasını kesmek gerekiyor.yani alan kişi iş yeri varsa üzerine kayıt ettirmek...
hemşerim on numara olmuş eline sağlık.yanlız arka kapı bu işlemi yaparkenmi ezildi.acaba kapının ezik kısmını kaportacıya yaptırıp öylemi.bisiklet taşıyıcısını yapsaydın.
Söylediğiniz her şeyde haklısınız.mağlesef Türkiye'nin gerçekleri bunlar (sigorta,ötv muhabbetleri falan)olmasa iyi olurdu. ama bunlar imkanı olanlar için karavan zevkinden mahrum kalmak için neden olmayabilir .80-100 bin tl lik aracımın kapımın önünde binmesemde durmasından ben rahatsız...
hüseyin bey iyi geziler.çok güzel görünüyor.çerverisi bilmiyorum.biraz tenha gece güvenlimiydi acaba.
hüseyin bey iyi geziler.yer güzelde gece kalmak için tenha görünüyor.
benim aracım 2007 model ducato.sanırım 2007 ve 2013 arası hemen hemen bütün ducatolarda kronik fabrika çıkışı bir problem boya dökülmesi var.üstteki boya döklüyor ama altta astar duruyor.sorduğum kişiler görüntü olarak çirkin gözükmesi dışında bir zararının olmadığını söylediler yani paslanma...