Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çeken araçlar cinsleri ile degerlendirilmiyor . Agırlıkları ve yonetmeliğe uygun çekme aparatı ve belgesi gerekiyor . Tavsiye olarak arkadan itişli araçlar sizi daha emniyette tutabilir . En önemlisi ; dikkatli olmak ve arkanızda ki yük santrafüj etkisinden dolayı sizden daha...
Yapılanları şöyle bir sıralayıp da zihnimde canlandırmaya çalıştığımda , içimden şöyle geçti.
Önce hayal etmek lazım. Sadece bu da yetmez. Bu işi, kacavancılığı sevmek lazım . Bence bunca kafa yordukdan sonra bunlarlarında altından kalkabilecek , istediğiniz tasarımları...
Hoş geldiniz arkadaşlar.
Doğru yerdesiniz . Biz de kalan zamanımızı kendimize ayırmış , bazılarının dediği gibi egoist lerdeniz.
Ancak ; Bu özlemini duyduğumuz yaşam biçimini 60 lı yaş lardan sonra başarabilenlerdeniz . 1949 doğumluyum . (eşim yaşıını söylemiyor) . Varın siz...
Bu araçlara ait yedek parça satıcısi , izmir 2. sanayi sitesinde postane ve dernek binası yakınlarında hafif ticari (kamyonet , panelvan, minibüs vs.) parçaları bulundurmaktadır . Bu satıcı ile irtibat kurabilirseniz aracınız ile ilgili tamirciler tavsiye edebilirler ...
Bu konuda çok fazla bilgimiz olmasa da günlük tükettiğimiz amperin , iki katını çeyrek geçse yeterlidir diye mantık yürütülürse gerçeğe yakın bir tahmin yapmış oluruz gibi düşünüyorum . Ör; elde bulunan amperin yarısı kullanılabilir ,1 ceyreklik de kosa da tutarız , en...
Bende amonyaklı 3 sistem (220-12-lpg) Kullanılır hacim 59cc elektrolux orjinalden çakmaksız , ustte kapaklı taşınabilir bir dolap var .
Ancak ; Bu dolapları daha önceden çok ca yazdık çızdik . Bu dolabı yıllar önce almıştım . binek ve panel araçlarımda kullandım . Kısıtlı...
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla , doğru sayılabilen girişimlerde bulunmuşsunuz . Serbest bağladığınız panel hakkında biraz kuşkuluyum ama sizin düşünmüş olduğunu var sayıp bu panelin verdiği akımı kontrol altında tutuyor olmalısınız . bildiğim kadarı ile 15 volt...
"Hangi yerli ler daha iyi"
Bu konuda profesyonel bilgi sahibi değilim . Ancak ; ihtiyacımız gereği ben de "iyi" ye ulaşabilmek için karşılaştığım anekdotlarınmdan bahsetmek geregini duydum.
Karşılaştığım bir satıcı ile aramızda geçen diyalog da satıcının "Zaten...
Aklıma Gelmişken,
Bir zamanlar "karavanda sadelik " diye bir konu paylaşılmış dı. Hatırlarsınız Uzun uzun yaptığımız yazışmalarda da , konforu biraz daha düşük tutup karavancılık ruhuna feda etme seçeneği ile çare bulabilecegimizde bir çoğumuz hem fikir olamaya...
Sn. Akdeniz45
Verdiğiniz bigilerden faydalanabilmek için Çok gayret gösteriyor olsam da PC de pek iyi sayılmam. Yüklediğiniz dosyadan faydalanabilmek için epey uğraşsam da basarısız oldum .
Geçtiğimiz gün , sizin de işaret ettiğiniz site başlığını bulup Google amcadan...
https://www.altestore.com/static/datafiles/Others/User_Manual_CXN_ENG.pdf
Daha önce verdiğim ling doğru olarak acılmadı.
Tekrar kopyaladım bu defa açılabilir umuyorum .
teşekkürler
Programmable Solar Charge Controller with Negative ... - AltE Store
https://www.altestore.com/.../User_Manual_CXN_ENG.pdf
Bu sayfanın çevirisini yap
Dear Customer,. Thank you very much for buying this Phocos product. With your new CXN controller you own a state-of-the art device which was...
Sn. Arkadaşlarım
İnternette , şu anda kullanmakta olduğum enerji sisteminde belirttiğim ( CXN40-1.1 ) regülatörü bu gün arattım . Bu başlık altında cihaz görünüyor. Başlıkların biri nin altında kullanma talimatı Türkce çeviri olarak açıklanıyor. Fakat açıklama...
Sn. Bekir Kemal bey kardesim.
O günlerde hepimizin bir-birimize yardımcı olabilmek adına bir katkı olsun diye fikirlerimi mümkün olduğunca tavsiyeler ölçüsünde dile getirmişizdir . Hatırlıyorum ; Koltuklar hakkında ,kendi baktığım taraftan sanki " daha iyi olurmuş" diye...
Öncelikle faydalı olabileceklerini düşünerek bilgilerini aktaran tüm arkadaşlarımıza canı-gönülden tesekkür ederim.
Şimdi ; Halimi arz edip , yanlışlarımın farkına varabilmeyi amaçlayarak yorumlarınıza ihtiyaç duyuyorum. 2011 başlarında enerji unitemi kendim kurdum . Bilirsiniz...
Konuyu ilgi ile takip ediyorum .
Edindiğim bilgileri degerşendirip doğrusunu ögrenmeye çalışıyorum.
Lütfen konu devam ettirilerek , ihtiyacımıza en uygun sistemleri ögrenebilmek çabalarımıza yardımcı olabilirsiniz.
Ne güzel olur , degilmi. ? :smiley:
Sigorta fiatları an-be an degişkenliğe ugrayabileceği için ve bu arada henüz aracınız karavan olarak ruhsatlı almamasından dolayı trımer kayıtnda size ait kayıt bulunamadığından , bir fiyat tahmin edilebilmesi mümkün olmayabilir . Ancak sigortasını yakın tarihlerde yaptırmış...