Arama sonuçlarınız

1. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

AkAkbük den ayrıldıkdan sonra Necdet ustanın yanına uğradık . Enjektor dibinden az da olsa kaçırma yaptığını fark etti Yeniden söküldü dip kısmında yüzey bozulması olasılığını bertaraf etmek için rayba ile düzeltip parlattı . yenıden monte ettikden...

2. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Sadece enjektörleri takıp calışabilir aparatların iliştirmek sureti ile kısa çalıştırma denemesine hazırladım notoru . Radyotorleri , turbosunu takmadım kulbütür kapağı açık emme manifoltunu takdım ısıtma bujilerini taktım Motoru anahtar takarak çevire çevire...
  3. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Enjektörleri temizleyip paket yaptım motosikletimin bagajına koydum. Mılasa gitmek için otobüs münübüs degiştirerek (80-100 km ) gidebileceğim . Soruşturdum Akbükden köy yollarını kullanarakk (60) milasa gidebilmek de mümkünmüş Bu yoldan pek fazla vasıta...

4. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Teşekkürler Yücel kardeşim . Bu olay başıma geldiğinde neler yaşadığımı , okuyan arkadaşlarımızın da Allah vermesin de başına gelir ise yaşanan panikden kurtulmak için , herkesin kendine uyarlayacağı bir çıkış yolu arayıp en azından bir planlama taslağı...
  5. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Hüseyin bey . Teşekkür ederim . Yazdıklarımın okunuyor olmasından çok mutluyum . Aracıma artık kasko yaptırmıyorum . Aslında yola çıkmadan önce bir temizlik zamanı gelmiş bakımları yapıp bir de gözle muayeneden geçtikten (akü, ısıtma bujileri antfriz , radyotorler...

6. mehmet_mtrs

Röle Bağlantısı Nasıl Yapılır

Tavan aydınlatmasına , açma kapama anahtarını üzerinde kompakt olarak bulunan lamba çeşitlerinden beğendiğiniz bir tanesini takabilirsiniz (anlayabildiğim , aydınlatma bağımsız çalışıyor ) Kablosu aracın orjinalinde var ise genelde sigortası olabilir . Yine de kontrol...

7. mehmet_mtrs

Röle Bağlantısı Nasıl Yapılır

Role yi sanırım sis lambaları için kullanmayı düşünüyorsunu. Sebebi diye soruyorsanız sis lambaları Yüksek amperli olduklarından normal bir anahtarı kolayca ısıdan dolayı deforme edip bozabilir . Arka lamba diye işaretlediğiniz yer araç dışını sadece park ışığı...
  8. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Yeni gün de umutlarımı yüksek tutmaya çalışıyorum . Bir besmele çekip yine gözle muayeneye devam etmeye başladım . Hep kafam elektrik tesisatına takılıyor illa-ki arızanın oralarda bir yerlerde olabilecegi saplantısından kurtulamıyorum. Temizlik , arkasından renkleri belirleyip...
  9. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Afedersiniz anlatımımda bir hata olmalı . Ben bu olayı 2015 temmuz unda yaşamış dım Şimdi her şey yolunda çok şükür . İzmir de evimdeyim Bu arada Tatilim arasında başıma gelen bu olayı anlatmak istemiştim . Yine de ilgilenmenizden sonsuz memnuniyet duyuyorum ...

10. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Dayanılmaz sıcak günler tahammül gücümü oldukca zayıflatmaya başlamış cesaretim azaldığında arkadaşlarımın tavsiyeleri geldi aklıma . Aslında çok yorulmuştum . Yenilmiş olmaktan nefret etsem de yardım alma çareleri aramaya karar verdim. Madem böyle yapacaksam gittim bir...

11. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Evet . Marş basımı sırasında egsozt dan çok koyu siyah duman çıkıyor . Sanki çalışıverecek gibi emareler de geliyordu . Garip olan şu ki kesif bir mazot kokusu gelmiyor aksine bir sıcaklık hissi de veriyor du Bu sonuçdan dolayı da zaman zaman pompanın diş atlamış...
  12. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Yeni gün başladığında aklıma gelenleri bir-bir uygulamaya başladım . Çok bilindik bir sistem ile hava yapmıştır diye enjektör başlıklarını birer-birer gevşetip hepsinin havasını alma işlemini yaptım. Olmadı deyip aynı işlemi defalarca tekrarladım bir türlü çalıştıramadım . Bu...

13. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Yol da kaldık. Gecenin bu vaktinde ne yapar ne ederdik . İçimizin üzüntüsü geldi bogazımıza dügümlendi . Yaşadığımız panik den başımız dönüyor , kendimizi toparlayıp da ne yapacağımıza karar veremiyorduk . Kıytırık dan bir iki derin nefes aldım kendimi toparlayabilmek için araçtan...
  14. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Hüseyın bey. Öncelikle sayfam daki fazlalıkları düzenlediğiniz için teşekkür ederim. Yazılarınızı okuduğum zamanlar notorlarımızın aynı olabileceği ihtimalini ben de düşünmüştüm. Bu motorları ben oldum-olası çok tutmuş'umdur . Her ne kadar teknolojisi eski olsa da...
  15. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Hüseyın bey Çok teşekkür ederim. Verdiginiz ip uçlarını degerlendirerek bir şeyler yapıp bir resim yüklemeyi başarabildim . Artık yazabilir ve resimlerimi de ekleyebileceğim. Bocalarken yüklediğim anlamsız şeyşeri de silmeye çalıştımsa da başaramadım .(evelden yapabiliyordum)...

16. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

2015 gezilerimi yazmadan önce Neden bu hale geldiğimizi anlatmak istiyorum. Hatırlarsınız , Temmuz ay'ı dayanılmaz sıcakları ile sürüp giderken bizim de yolumuz Didim den Akbük yolunda ilerlerken bilenler-bilir , kent e epey yaklaşılmaya başlandığında iki...
  17. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Eski bildiğim gibi foto yüklemeye çaluşıyorum. Olmuyor. Beceremiyorum. Fotolara , url istiyor . Bir de anlayabilsem ne olduğunu .
  18. mehmet_mtrs

Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

Kolay gelsin Alp bey . Belki işinize yarar. Ben karavanıma su deposu yaparken 0.50(yarım mm) krom levha kullanmıştım . Hem ceb'e yapacağı ağırlıktan hem de yük ağırlığından kurtulmayı amaçlamış dım. Dolayısı ile de su doldurulduğunda gereklı direnci sağlayabilmesi için depoyu sıfıra...

19. mehmet_mtrs

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Afiyet olsun Yücel Kahveyi kim yapıyor sa eline sağlık
  20. mehmet_mtrs

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Merhaba arkadaşlar Aracımın sigorta zamanı geldi çattı . Çok uçuk rakkamlar aldım canım sıkıldı . Geçen yıl bir çoğumuz ankara sigortadan durumu kotarmıştık. Sagolsun Ali bey aracılığı ile bu imkandan yararlanmıştık . Ben , Ali bey in telefonunu telefonunu tekrar rica...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,102
Kayıtlı Üye Sayımız
166,834
Kaydolan Son Üyemiz
baysal makine

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri