Arama sonuçlarınız

1. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Çok teşekkür ederim Ahmetcan 466. Ben aslında , aracım ile aramda gecen bir sorunun hikayesini yazacaktım. Ne var ki; forumda yapılan degişikliklere henüz adapte olamadığımdan dolayı sistemi çözmeye çalışırken gördüğünüz gibi gereksiz tekrarlamalar yapmışım istemeden. Bunun yanında...

2. mehmet_mtrs

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Didim de üçüncü koy dayız. Sürekli esen serinletici bir rüzgâr var , kısmen rahatlatıyor.
  3. mehmet_mtrs

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Söke den Didim e giderken alternatif yol olarak bilinen Güllübahçe (eski tek gidişgeliş li yol) yolu üzerindeki Priene antik kenti otoparkında gecelemekteyiz Sincaplar ve bir de biz varız . Buralar çok sıcak . Yarın sabah serinliğinde...

4. mehmet_mtrs

Motokaravan Arıyorum

Ynt: Motokaravan Arıyorum İsteğinize uygun ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir karavanınız olmasını canı-gönülden dileriz . Ancak bizler ne tür bir aracın size uygun olabileceğini tam olarak bilemeye-biliriz. Bazı alışveriş sitelerinde her tür satılık karavanlar bulabilirsiniz ...
  5. mehmet_mtrs

Lityum Demir Fosfat Aküleri

Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri Bilgilendirmeler için teşekkür ederim. Sistemi daha tam manası ile zihnimde canlandırabilmem tam manası ile çözememiş olsam da , çok hoş bulduğum göz önüne koymaya çalışabilmek çabalarının işiğinda olabilirlikler canlandırdım zihnimde . Mesela...

6. mehmet_mtrs

Aslı İle Alper'i Evlendirdik

Ynt: Aslı İle Alper'i Evlendirdik Yeni evli çıftleri canı gönülden kutlarız. Ömür boyu mutlu olsunlar , saadetler dileriz. Rûziye-Mehmet. Atlamışız . Özür dileriz.

7. mehmet_mtrs

Lityum Demir Fosfat Aküleri

Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri Bu konuyu Biraz daha amatör ağız ile açıklayabilirmisiniz Mesela ; Bu aküler nasıl bir teknoloji ve kullanılan etkin maden ve maddeler neler gibi . Bir de çalışma prensibindeki var-sa yenilik nedir Teşekkürler. (yabancı dil bilmiyorum)
  8. mehmet_mtrs

Ac Kalkış Kondansatörü Sorusu

Ynt: Ac Kalkış Kondansatörü Sorusu Öyle demesek. Bu türden yazışmalarda aklımızdan çıkmış gitmiş bir sürü eskimiş bilgilerimizi hatırlamış olmanın yanında , amatör ya da profesyonelliği eskimiş bir çoğumuzun eski bilgilerini hatırlatıcı olmaktadır bana göre. Bunun yanında bazı basit...
  9. mehmet_mtrs

Bende T5 Alarak Karavanlandım

Ynt: Bende T5 Alarak Karavanlandım güzel bir karavan hayırlısı olsun Güle güle kullanın

10. mehmet_mtrs

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland Her ne kadar yabancı dil bilmiyor olsam da , Baktığımda ardı-ardına sıralanmış tarihe gömülmüş azgınlığın bu gun gömülmüş ibret alınması gereken sırlarını ve bu sırların ne kadar da gerçek oldugunu...

11. mehmet_mtrs

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015) İstedikten sonra elbet içinize sinen araç ve yöntem geliştirebileceginize inanıyorum . Amaç yollarda olmaksa , hepimizin dediği gibi araç çok da önemli degil deriz . Hayırlısı . İnşallah tez elden bir aracınız olur . selamlar.
  12. mehmet_mtrs

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Vahit bey Yatarınız harika görünüyor . Güle güle kullanın Kesicinin diş aralıkları bana biraz fazla aralıklı geldi . Sanki biraz daha sık dişli olsay dı kontraplak MDF ve sunta kesiminde daha temiz kesimler yapamilmek mumkün olabilir di...

13. mehmet_mtrs

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (karavan) Mustafa bey Hoş geldiniz.
  14. mehmet_mtrs

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Ben ce çok güzel olmuş. Sefasını süreceginiz günler geldiğinde , tepenizin üzerinden akan pas lekelerini hiç görmeyeceksiniz . Bir de krom vida bağlantılarınızı yaptınız mı de-me gitsin artık. Elinize sağlık , kolay gelsin .
  15. mehmet_mtrs

3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Hepsini okudum. Kendime lazım olabilecekleri de sööyle bir toparlayıp bir güzel cıkın yapıp koydum bir köşeye . Bakarsınız bir gün lazım olabilir. Buraya kadar olanları menfaatciligim olarak sayılsa da asıl doyurucu kısmı beni tatmin...

16. mehmet_mtrs

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Kolay gelsin . Her şey yolunda gider inşallah.
  17. mehmet_mtrs

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Kemal bey , Kolay gelsin .Allah kuvvet versin
  18. mehmet_mtrs

Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız

Ynt: Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız Üçüncü resimde ,Yatak ve duş yer degiştirilir ise ve yatagın devamına genişlemesine bir elbise dolabı düşünüldügünde nasıl olailir diye düşünüyorum. Burada yemek pişirme bölümü ile duş yanyana gelerek geçiç olanagını güçleştirebilir fakat...

19. mehmet_mtrs

Meşe'nin Yapımına Başladım

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Teşekkür ederiz Hüseyin bey . Faydalı bilgiler aldık . Bu arada bir küçük anekdot eklemek isterim. Bir tarihte kampanya yaptığını söyleyip ayağa kadar hizmet yaptığını (aracınız nerede ise orada teslim) hatırı sayılır da bir indirim uyguladığını...
  20. mehmet_mtrs

Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız

Ynt: Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız Öncelikle kolay gelsin . Bir fikir olsun diye ; Eğer yatak bölümünü illa ki boyuna yerleştirmek gerekli ise , daha önceleri gördüğüm bir yerleşim planında yatak , şoför tarafında konumlanmış , yanında kalan diğer yana ise yine boylamasına...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,102
Kayıtlı Üye Sayımız
166,834
Kaydolan Son Üyemiz
baysal makine

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri