Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkür ederim Ahmetcan 466.
Ben aslında , aracım ile aramda gecen bir sorunun hikayesini yazacaktım.
Ne var ki; forumda yapılan degişikliklere henüz adapte olamadığımdan dolayı sistemi çözmeye çalışırken gördüğünüz gibi gereksiz tekrarlamalar yapmışım istemeden. Bunun yanında...
Ynt: Kim Nerede?
Söke den Didim e giderken alternatif yol olarak bilinen Güllübahçe (eski tek gidişgeliş li yol) yolu üzerindeki Priene antik kenti otoparkında gecelemekteyiz Sincaplar ve bir de biz varız . Buralar çok sıcak . Yarın sabah serinliğinde...
Ynt: Motokaravan Arıyorum
İsteğinize uygun ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir karavanınız olmasını canı-gönülden dileriz .
Ancak bizler ne tür bir aracın size uygun olabileceğini tam olarak bilemeye-biliriz. Bazı alışveriş sitelerinde her tür satılık karavanlar bulabilirsiniz ...
Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
Sistemi daha tam manası ile zihnimde canlandırabilmem tam manası ile çözememiş olsam da , çok hoş bulduğum göz önüne koymaya çalışabilmek çabalarının işiğinda olabilirlikler canlandırdım zihnimde . Mesela...
Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri
Bu konuyu Biraz daha amatör ağız ile açıklayabilirmisiniz
Mesela ; Bu aküler nasıl bir teknoloji ve kullanılan etkin maden ve maddeler neler gibi . Bir de çalışma prensibindeki var-sa yenilik nedir
Teşekkürler. (yabancı dil bilmiyorum)
Ynt: Ac Kalkış Kondansatörü Sorusu
Öyle demesek.
Bu türden yazışmalarda aklımızdan çıkmış gitmiş bir sürü eskimiş bilgilerimizi hatırlamış olmanın yanında , amatör ya da profesyonelliği eskimiş bir çoğumuzun eski bilgilerini hatırlatıcı olmaktadır bana göre. Bunun yanında bazı basit...
Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland
Her ne kadar yabancı dil bilmiyor olsam da , Baktığımda ardı-ardına sıralanmış tarihe gömülmüş azgınlığın bu gun gömülmüş ibret alınması gereken sırlarını ve bu sırların ne kadar da gerçek oldugunu...
Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)
İstedikten sonra elbet içinize sinen araç ve yöntem geliştirebileceginize inanıyorum . Amaç yollarda olmaksa , hepimizin dediği gibi araç çok da önemli degil deriz . Hayırlısı . İnşallah tez elden bir aracınız olur .
selamlar.
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato
Vahit bey
Yatarınız harika görünüyor . Güle güle kullanın
Kesicinin diş aralıkları bana biraz fazla aralıklı geldi . Sanki biraz daha sık dişli olsay dı kontraplak MDF ve sunta kesiminde daha temiz kesimler yapamilmek mumkün olabilir di...
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato
Ben ce çok güzel olmuş.
Sefasını süreceginiz günler geldiğinde , tepenizin üzerinden akan pas lekelerini hiç görmeyeceksiniz . Bir de krom vida bağlantılarınızı yaptınız mı de-me gitsin artık.
Elinize sağlık , kolay gelsin .
Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık
Hepsini okudum. Kendime lazım olabilecekleri de sööyle bir toparlayıp bir güzel cıkın yapıp koydum bir köşeye . Bakarsınız bir gün lazım olabilir. Buraya kadar olanları menfaatciligim olarak sayılsa da asıl doyurucu kısmı beni tatmin...
Ynt: Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız
Üçüncü resimde ,Yatak ve duş yer degiştirilir ise ve yatagın devamına genişlemesine bir elbise dolabı düşünüldügünde nasıl olailir diye düşünüyorum. Burada yemek pişirme bölümü ile duş yanyana gelerek geçiç olanagını güçleştirebilir fakat...
Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım
Teşekkür ederiz Hüseyin bey . Faydalı bilgiler aldık .
Bu arada bir küçük anekdot eklemek isterim.
Bir tarihte kampanya yaptığını söyleyip ayağa kadar hizmet yaptığını (aracınız nerede ise orada teslim) hatırı sayılır da bir indirim uyguladığını...
Ynt: Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız
Öncelikle kolay gelsin .
Bir fikir olsun diye ; Eğer yatak bölümünü illa ki boyuna yerleştirmek gerekli ise , daha önceleri gördüğüm bir yerleşim planında yatak , şoför tarafında konumlanmış , yanında kalan diğer yana ise yine boylamasına...