Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 12 Ve 24 Volt İle Çalışan Buzdolapları Servis Bakım Hakkında Bilinmesi Gerekenler Ve
Sogutucunuzun İç yapısını gosteren bir foto olsaydı daha iyi tarif yaparak yardımcı olmaya çalışabilirdim. size yapabilecegim öneri tahminen ana sebep olarak termostat olabilecegini onerebilirim...
Ynt: Motosiklet Camiasının Acı Kaybı
Basında duydum bir kaç gun önce.
Yakalanmış şerefsiz.
Yargı gereken cezayı eksiksiz ve hafifletmeden uygulamalıdır . Gözleyip takip edecegim . Gücüm yettiğince akılda tutmaya çalışacağım .
Sadece üç-beş kuruş için. Bir de çaldığı kol saat...
Ynt: Motosiklet Camiasının Acı Kaybı
Öncelikle bu , vahşice işlenmiş cinayeti esefle kınıyor , faillerinin tez elden bulunması ve cezalandırılmasını diliyorum.
Arkadaşlarımıza (az da olsa halen bir motosikletım var ve gerektiğinde binmekteyim) allahtan rahmet diler , ailesine...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Sevgili Yücel.
Epey dir bu forumda çeşitli başlıklarda yazdıklarını okuyorum . Her ne kadar kendimce anlam yüklemeye çalışıp sorununun ne oldugunu anlamaya çalıtım ise de başarılı olamadım Başını dinlemek...
Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!!
Ahmet Özdemir bey.
Haber aldım , yurtdışınday mışsınız.
İyi gezmeler olsun .
Bu arada;
Enerji sorununuzu halletmişsiniz . Çözüm ne olursa olsun sizi sıkıntınızdan kurtarmış besbelli . Hayırlı olsun.
Selamlar.
Not.
Yanlış anlaşılmasın ...
Ynt: Piri İle Menemen-belen-emiralem Moto-solo Gezisi
O nu diycektim.
Gezginligin dibine vurmak bu olsa gerek.
Gençliktey di. Avazım çıktığı kadar nagara lar atar durur dum kimsenın olmadıgı bu bomboş yollarda. :) :( :-X .
(Bu son cümle kendim için)
Ynt: Karavan Alırken Projesini Kontrol Edin
Bu konunun bir başlık altına alınıp , oldukca önemli bir bilgi ve mutlaka bilinmesinin gerekliliğine inanıyorum.
2009 yılında yeni yasaların uygulanmaya başladığı günlerde gelişen bilgi kirliliğinden dolayı (bundan böyle alkovan lı...
Ynt: 2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Sonuçları...!
Levent bey kardeşimize
Levent (yiğidonun babası) kardeşimize
Rıfat bey kardeşimize
Ferhat bey kardeşimize
Teşekkürler.
Selamlar.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Adil bey
Aslında bu yıl şiddetle bir Orta anadolu ve toroslar baglantılı Akdeniz düşünmekteydik
Yine olmaz olası evdeki hesap ters tepdi .
Şu günlerde eşimin dişleri ile ugraşmaktayız Bu günden ihtibaren bir ay daha...
Ynt: 2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Sonuçları...!
Anlatayım. :)
İlk bakışta "bu ne alaka " denilebilecek bir olay gibi gelse de , benim fazlasıyle etkilendiğim bir olay oldu.
Herkesin hatırlayacağı gibi 2. Taraklı buluşması etkinliği. Uzatmak gibi olmasın , "o"...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Teşekkür ederim Atabey kardeşim . :)
Evet . İlk gün kü sevgim ve heyecanım halen devam etmekte. Biz karavan da yaşamayı ve karavancılığı cok seviyoruz. Unutmadan .. Ben de sadece bir amatör üm. Dilerim sizin de cok...
Ynt: İzmir'e Nişana Gittik, Dönüşte Yolu Kaybettik.
Harika bir anlatım dı arkadaşım.
Meğer hâla ne kadar çok şey ögreniyorum . Gittiğim yerlerde , bir yolunu bulup kendimizi , mevlüt ya da sünnet yemeklerine davet ettirmenin çaresini arayacagız ;D . Tabi , tın an aolursa...
Ynt: İzmir'e Nişana Gittik, Dönüşte Yolu Kaybettik.
Ne güzel miş kaybolmak .
Bazen aklıma gelir de hiç plan-proje derdine kaptırmadan kendimizi atıversek yollara da , hele de tutturduk mu tek şeritli yamalı yollardan agır agır . Dalar giderim öylesine . Çok güzel yapmışsınız ...