Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pandemiden dolayı karavana olan ilgi arttı.
Euro'dan dolayı yurtdışı zorlaştı.
Eee, yurdum kampingine de gün doğdu.
Ülkede artık kimse uzun vade, kariyer/ markalaşma vs düşünmez oldu.
Bugün ne koparırsa! Kör, tuttuğunu öpüyor.
dengeliyorum.com
Motorcu tayfa zaten takip ediyordur. Karavanlı gezginler de konaklama yapacakları zaman festivalin etkinliklerini kontrol edip ona göre planlama yapabilirler. Bazı festivallerde karavanlar için de yer oluyor. 👍
Bu yazıda tarihleri ve güncellemeleri toplayacağım. Tarihi netleşen festivaller...
Yani korsan da denmez ona da. Kimseyi rahatsız etmeden, uygun gördükleri alanlarda hobilerini yaşamaya çalışıyorlar diyelim. :)
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet, hiçbir şeyin fiyatı yerinde durmuyor maalesef.
Düşük cc elektrikli motosiklet veya bisikletler değerlendirilebilir.
Şimdilik bir faydası yok tabii ama zamanla yeşil alanların düzenlenmesi, yetki verilmesi vs sonrası faydalı hale gelebilir.
Belki bir kısmınızın zaten vardır. Bir kısmınız da düşünüyor olabilir.
Tarihi netleşmemekle birlikte, Şubat sonu veya Mart ayı içerisinde düzenlenecek fuar kapsamında, ilginizi çekebilecek modelleri görebilirsiniz. (Elektrikli scooter vs.)
Ben de motorcu tayfa adına kendi beklentilerimi ve...
Karavan olmadan Uçmakdere, adı gibi cennettir.
Motosikletçiler için de ayrıca keyiflidir.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=7hPno062HDI
Aslında Şarköy istikametine devam ederseniz, çok da sıkıntılı değil. Ama Şarköy içerde kalıyor, oraya inmeden gidelim dediğinizde, sizin ve aynı benim bu ayın başında yaptığım gibi duman oluyorsunuz. Belki ben yine iyi zamanlarında geçmişimdir. (Ocak 2) Sadece arabayla olmama rağmen, canımı...
Bu bölümde ufak bir kasabada kalıyoruz. İşletmeci teyzemiz çok sıcakkanlı ve misafirperver.
Yol boyu kampingler devam ediyor ve tabii ki ormanlar...
Video: https://www.youtube.com/watch?v=XHWlibGJCnc
Bükreş'in çevre yolları fena. Özellikle Bükreş'i görmek için gitmiyorsanız, kimseye tavsiye etmem. (Çevre yolunu bile)
Kuzeye doğru devam ettiğimizde harika vadilerden geçiyoruz. karavancılara da ayrıca tavsiye edilir.
Yol kenarında karavan kampingler de var. Nehir kenarına park eden, çadır...
Motosiklet sürücüleri için Romanya'da Transfagaraşan ve Transalpina pass'leri ayrı bir öneme sahiptir.
Görebildiğim kadarıyla Karavan ve Kampılar için de Karpatlar muazzam güzellikler sunuyor.
Gidip görebildiğimiz için şanslı sayılırız.
Çanakkale'den çıkış ve ilk durak Ruse
Video...
3 yıl önce prototipi duyuruldu.2021'de üretildi. Türkiye'ye geldi.
Mevcut şartlarda şansı açık olsun. Güzel motor.
Ktm 890 bloğu kullanıyor.
Motor Tipi Paralel çift silindirli 4 zamanlı benzinli motor
Motor Hacmi 889 cm³
Şanzıman Sıralı, 6 vites
Motor Gücü 77 kW (103 hp)
Soğutma Sıvı soğutma...