Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası
Umarim bu sefer kanuni yollardan verilen dilekceler ve belkide (umarim gerek kalmaz) devaminda dava ile is cozulebilir. Basarilar diliyorum.
Ynt: Sineklik Çözümleri?
Senol bey kendi yapmis oldugunu sineklik cozumunude burada paylasirsaniz bu konuda yardima ihtiyaci olan arkadaslar bilgi ve fikir sahibi olurlar.
Tesekkurler
Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)
Atilla abi yeni aracin guzel oldu eline saglik. Bir pazar gunu bisiklet bakimlarinida aradan cikartmissin.
Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet)
Murtazanin kaderi sanirim. Murtazayi alan yurt disina cikiyor. Bu yuzden disina cikmak isteyen hemen murtazayi alsin. :)
Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland
Bu verileri tutmus ve paylasmis olmaniz, daha sonra gidebilecek insanlarin planlamasi icin cok onemli oldugunu dusunuyorum. Cunku genelde avrupa yollarina karavanlarla gidildigi ve bu araclar dizel oldugu icin...
Ynt: Lityum Demir Fosfat Aküleri
Tabiki fazla enerji iyidir fakat yinede bu akuler daha uygun fiyat seviyesine gelene kadar sanırım bir çok karavancı fiyat performans olarak daha iyi ürünler kullanmaya devam edecektir. Fakat bu işin hızla geliştiğine inanıyorum çünkü bilim dünyası var gücü ile...
Ynt: Karavanlar İçin Solar Ve Akım Hesap Cetvelleri !
Yine cok ozenilmiş bir konu fakat yine siz konuyu tekrar yukarı çıkartana kadar aralarda kaybolmuş. Umarım değeri tekrar bilinir.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)
Atilla abi benim siteden uzak oldugum bir kac ay sure zarfinda sen bir arac daha yapmissin. Guzel gozukuyor. Hayirli olsun.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Malum sitede yine ilginc bir ilan var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2002-model-cargo-2114-motokaravan-8-kisilik-full-donanimli-209505939/detay
1.5 ton su deposu varmis. Aceba yazlari cimlerimi...
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Ford araclarin fiyatlarininda PSA araclara gore biraz daha yuksek olmasida bunda bir etken bence. Ayrica arac eninin 180cm nin altinda olmasi ve enine yatak yapilamamasida tercih edilmeme sebebi.
Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey
Hava sogutmali demissiniz ama yinede sormak istedim aceba bu yorumunuz T3'ler icinde gecerlimi bir cogu sulu motora sahip ama yinede eski araclar (T2 lere gore cok daha yeni olsalarda). Bu araclardan bir cogunu kamplarda hala aktif...