Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçenlerde youtube da araç içime kaplandığında ses seviyesini düşüren bir malzeme görmüştüm. Hatta 2 tane VW T2 araçdan birinin içine kapladıklarında 10Db gibi bir ses kestiğini ispatlamışlardı. Yalnız malzemeyi kaydetmedim. Şu an hatırlayamıyorum. Bir araştırın isterseniz.
Sent from my iPad...
Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum
Sizi tebrik etmek istiyorum. Yıllardır bu forumda kendi karavanını yapan onlarca insan gördüm fakat kartondan bu kadar detaylı model çıkaran hiç olmamıştı. Nacizane önerim eğer motoru araç içine koymayacaksanız, arka yatağı sabit yapın ki...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Karavancılar gezmedeler sanırım ,kimseden bayram mesajı gelmemiş. İlk mesaj benden olsun. Herkese iyi bayramlar.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Hasan bey, merhaba aramiza hosgeldiniz. Tam olarak nerede ikamet ediyorsunuz? Milas'in yakinlarindamisiniz yoksa deniz kenari taraflardamisiniz?
Hasan bey, merhaba aramiza hosgeldiniz. Tam olarak nerede ikamet ediyorsunuz? Milas'in yakinlarindamisiniz yoksa deniz kenari taraflardamisiniz?
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)
Tabii ki ne demek Insallah bir dahaki sefere tanisiriz. Zaten araci ben kullansam durdururdum ama ben kullanmadigim icin hizlica gecip gittik. :)
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Bekir bey bu benimde dikkatimi cekmisti. Sonradan yazmayi unutmusum. Tesekkurler. Arac ic duzeni bu denli buyuk bir arac icin ideal bir duzene sahip degil fakat fiyatida bir o kadar albenili. Zamani bol, hiz yapmayan 5-10 gunde...
Bekir bey bu benimde dikkatimi cekmisti. Sonradan yazmayi unutmusum. Tesekkurler. Arac ic duzeni bu denli buyuk bir arac icin ideal bir duzene sahip degil fakat fiyatida bir o kadar albenili. Zamani bol, hiz yapmayan 5-10 gunde...