Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel gezinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler,
Bosna hersekten benim aklımda kalan üç şey var.
Hüzün kokan şehirleri:sob:
Yemyeşil doğası:eek:
Yemekleri:smiley:
Karavanla almanyadan (rocstok-trelleburg ) isveç'e feribotla geçerken ucuz olsun diye bizde koltukta gitmiştik ancak son yarım saat yolcular kamaraları terketmeye başlayınca boş bir kamara bulup beleşe duş yapmıştık üstelik şampuanda vardı:smiley:
Feribot ücreti: tek yön iki kişi artı karavan...
Sayın vata gezi yazılılarında çıtayı çok yukarılara taşıdınız,sizin bu detaylı bilgiler verip şahene fotoğraflarla Süslediğiniz yazınızdan sonra gezi yazısı yazmaya şahsen ben cesaret edemem.yemek kültüründen ulaşıma,mimarisinden coğrafyasına,tarihinden alışverişine kadar her konuda bizimle...
Ben yurt dışına çıkarken karavanda çok zor ulaşılacak gizli bir kaç yere paramı bölüştürüp saklıyorum param bittikçe gizli bölmeleri sırayla açıyorum ama bazı riskleride var.önceden arabayla yurt dışı gezilerinde böyle yapardım on yıl önce aracımı sattıktan bir kaç gün sonra aracın gizli...
Bu güzel bilgiler ve fotoğraflar için teşekkürler,biz zamanında buralardan çok hızlı geçmiştik ancak hatırladığım sibiu ve arad gibi şehirlerde macarlar yaşıyordu,oraların mimarısı bile romanyanın diğer bölgelirine göre çok farklıydı
yazılarınız ve fotoğraflarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler,Romanya bize pahalı geldi cümlesi beni bir anda 1986 yılında gittiğimiz sakız için yalvaran 10 dolara aracın deposunu doldurduğumuz Çavuşesku zamanın Romanya'sına götürdü.Türkiyeden aracın bağajına dört tane mahmutpaşa işi...
Evet dinlemiştim Mesut bey,buna benzer bir olay yıllar önce benim başıma gelmişti çanakkale milli parkında kontak anahtarının chip'i arızalandı o günden beri yedek anahtarı aracın dış kısmında gizli bir yerde saklıyorum
Norveç fiyordlarını gezerken dört gün servisin bahçesinde zorunlu kamp yapan şanssız karavancı benim,pazar günü servisin bir türlü bulamadığı arızayı istanbuldaki beyin ustasının yardımıyla bulup aracı kendimiz çalıştırınca gece servisin bahçesinden kaçışımızı hiç unutmayacağım:smiley:
Pazartesi...
Gezi yazınızı ülke başlıklarında ayırmanız bence de çok iyi olmuş,emeğinize sağlık.Saraybosna ve mostar hüzün kokan şehirler,insanlığın çektiği acıların izleri hala duruyor ancak kimse ders almıyor.boşnak böreği gerçekten çok lezzetli,istanbulda yemek isteyen olursa bayrampaşada bulunuyor.