Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla 27 günde karavan bitirmek zor.. Ne foto ne video ne forum uğraşamadım. Hakkınızı helal edin.Az önce @janberkaydemir hocam yazınca kendi konusuna aklıma geldi forum.. atayım bişiler kenarda köşede ne bulursam wassap a attıklarımdan..
Olmadı son durumu faceye atayım ..Oradan buraya link...
Bu gün 8. gün bitti.. bende bittim .. Ne para dayanıyor ne derman arkadaş.. Fayyy karavanının ben dedirtti bu akşam .. Ama pes etmek yok.. bitecek abiii...........
Şerefsizlerrr...
Boş gezmeyin beylerr... Ben hayatımda bir kere karavan denedim Çift makina çıktım yola.. Allah sıkmayı nasip etmesin , Ama sıkarım abii..
Ahanda benim halim.. :sweatsmile: Harbiden düştük çukura... Düştüğümüz yerden kalktık bu güne kadar.. Çıkarız Elhamdülillah..
Bu duble @Doğrucu Davut reis ve @janberkaydemir hocamın şerefine...
Video: https://www.youtube.com/watch?v=12yNGxON2cM
Küçük Rüzgar gülü bişeye yaramaz..Çok araştırdım bağ evimde kış mevsimi güneşsiz zamanlar için.. hepsi hikaye.. satanlar ne sattığını bile bilmiyor.. Rüzgar hızı akım grafiklerine bakınca.. monokristal panel rüzgar gülünü dövüyor..
Elektik % 80 bitti.. Akü redresör paneller vs haftaya inşallah.. Ekzantrik bir panel sistemi olacak.. Paylaşınca anlayacaksınız.
9 saatte ses yalıtımı ve iç elekrtik tesisatı bitti.
Şimdi yorgunluk rakısı zamanı..Hak ettik beya :wink: :wink: