Arama sonuçlarınız

1. ertunk

3 Sistem Buzdolabı Çalışma Problemi

Truma combi edinim hikayem çok ilginçtir. Hollanda dan online satın aldım 2 yıl önce zira pandemi çıkışı Termosa mal yetiştiremiyordu. Taxfree vs çok hesaplı mal ettim. Tabii bu arada ilginç ithalat metodu da öğrendim ki ben de bir ithalatçıyım ve online satış sitesi yönetiyorum, bazen...

2. ertunk

3 Sistem Buzdolabı Çalışma Problemi

Konuyu tesadüfen okudum. Anladığım kadarıyla 3 sistem dolap otogaz ile çalıştırılmış. Motokaravanımda Truma gazlı kombiyi otogazla kullanmayı planlıyordum. Mutfakta da kullanılacağı için daha efektif olacağını düşündüm. Yaptığım araştırmada bu sistemde otogaz kullanımının doğru olmadığını...
  3. ertunk

Karavanların Muayene - Sigorta- Tescil Sorununun Çözümü

Deveye sormuşlar boynun neden eğri? Nerem doğru ki! Demiş. Ruhsatınız doğru fakat hatalı. Siz şase aldınız. 750 Kg üstü olduğu için imalatçı O2 kategorisi bu römorku trafiğe tescil ettirirken DC Koduyla sizin de bahsettiğiniz gibi bir üst yapı kodu belirterek tescil ettirmesi gerekiyordu...

4. ertunk

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar genelde "sallamacı" tabir edilen kişiler grubudur. Yönetmeliklerin altındaki "ek" sekmesini genelde tıklamaz kimse. Tip Onay yönetmeliği eki Genel Tanımlar Araç Kategorileri Tipleri vs vs uzun başlıklı listede; 5.Madde altında sıralananlar konuyu net...
  5. ertunk

Vakit bulup Yönetmelikleri ve ekleri Yönergeleri inceledikçe tespit ettiğim hatalar karşısında şaşkınlık ve hayretler içerisinde kalıyorum. Gerek motorlu karavan gerek römork karavan ruhsatlandırmasında yapılan hatalar kabul edilemez vahamet içeriyor. Google taramasında örnek indirdiğim tüm...

6. ertunk

Mobi̇l Evler İlk Kez Hukuki̇ Bi̇r Düzenlemede Yer Aldi

Adrese teslim bir yönetmelik çıkarılmış olabilir. Bekleyip göreceğiz. İmara kapalı ormanlık alanlar vb bir çok arazi hazine tarafından satışa çıkıyor. Minarenin kılıfı dikilmiş de olabilir. Yerel seçim sonrası kokusu çıkmaya başlar

7. ertunk

Hikaye bu ya; Ava çıkan Padişahın yolu Nasreddin Hocanın köyüne düşmüş. Çok iyi ağırlanan Padişah yoksul köye değerli bir fil hediye etmiş. Kendini beslemekten aciz halk Padişah emaneti fili beslemekten perişan olmuş. Hoca Nasreddin'den fili iade etmenin bir yolunu bulmasını istemiş. Düşün...
  8. ertunk

Mobi̇l Evler İlk Kez Hukuki̇ Bi̇r Düzenlemede Yer Aldi

MOBİL EVLER İLK KEZ HUKUKİ BİR DÜZENLEMEDE YER ALDI 18.01.2024 Perşembe günü yayımlanan 32433 sayılı Resmi Gazete ile Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yürürlüğe girdi. TURİZM TESİSLERİNİN NİTELİKLERİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK Mobil...
  9. ertunk

1,3 Tce Duster Edc Otomatik Karavan Cekermi Bilgisi Ve Deneyimleri Olan Bilgi Verebilirmi

TowCarCalculator sorularınıza cevap bulabileceğiniz link

10. ertunk

Passat Cc Karavan Çekermi

TowCarCalculator aradığınız cevapları bu linkte bulabilirsiniz.

11. ertunk

İsteyenin bir yüzü kara, vermeyen zenci kültürünün hâkim olduğu bu güzel ülkenin siyasetçisinin söylemi de “Kim ne veriyorsa 5 fazlasını vereceğim” ile zirve yapmıştı geçmişte. Bedava sirke baldan tatlı olunca Adayın vizyonu da bir tas çorbayla sınırlandı günümüzde. Seçmen, kimin parasını kime...
  12. ertunk

CİMER sistemine de ayar çekmişler. Sanıyorum yağmur gibi dilekçe yağmaya başlayınca destur deyip frene basmışlar. Artık hergün 1 başvuruya izin veriliyor. World - PDF doküman eklenmesine izin yok sadece JPEG ve TIFF doküman eklenebiliyor. İstek şikayet dilekçeniz karakter sınırlamasına tabi...

13. ertunk

Yönetmeliklere odaklanma nedenim düzeltilmelerinin kanunlara göre daha kolay yapılabilmesidir. Yönetmeliklere dayanak teşkil eden kanun maddelerinin de bu değişikliğe izin vermesi şarttır. Konuyla ilgili yönetmelikler 5 Bakanlığın mevzuatından etkileniyor, bu nedenle yönetmelikte yapılacak...
  14. ertunk

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

Genel Konular bölümünde Karavanların Muayene - Sigorta- Tescil Sorununun Çözümü konu başlığı ile konu hakkında görüşlerimi, önerilerimi ve dilekçe örneklerini ekledim.
  15. ertunk

Motokaravan – Çekme Karavan TSE, TÜV ve Sigorta sorunu çözümü Motorlu Karavanın TÜV yönetmeliğine göre her yıl muayeneye tabi olması ve yüksek sigorta primine maruz kalmasının nedeni; Karayolları Trafik Yönetmeliği, Araçların İmal, Tadil Ve Montajı Hakkında Yönetmelik Araç Muayene...

16. ertunk

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

Yanlışlıkta ısrar yok. Düğme yanlış iliklenince tüm düğmeler yanlışa neden oluyor. Detaylı bir yazı hazırlıyorum. Dilekçe örneklerini de koyacağım. Belki tekrar özel bir başlık açıp oradan ahali bu konuda harekete geçmeye davet edilebilir
  17. ertunk

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

Sorun araçların tadil yönetmeliğine göre aracın tescilinden kaynaklanıyor. Madde 14'e göre "özel amaçlı taşıt" statüsünde ve bu kapsamdaki araçların muayene periyodu her yıl yapılıyor. Madde 14 kapsamındaki araçlar tanımından çıkmak gerekiyor. Kimse bugüne dek motokaravan karayolları...
  18. ertunk

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

2021 yılında sıfır alınan aracın çıplak faturası 200 bin + KDV olarak düzenlenmişse ve %4 ÖTV ödenmişse bu araç karavana dönüştürüldüğünde karavan dönüşüm maliyeti de eklenir faraza 50 bin TL araç 250 bin üzerinden %41 ÖTV farkı tahakkuk eder toplam rakam üzerinden %20 KDV tahakkuk eder bunlar...

19. ertunk

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

Malzeme faturalarınızı dosyalayın (ahşap, izolasyon, donanım vb) beyanınıza göre kabul ederler.
  20. ertunk

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

Bilindiği üzere Karayolları Yönetmeliğinde 2 farklı maddede motorlu karavan (SA) İfade edilmekte. 14. Maddede özel amaçlı taşıt tanımında yer alan motkaravanı tescilde kbul ediyorlar. Madde 19'daki Kamp taşıtı tanımını tescilde kabul etmiyorlar. 14.maddededi özel amaçlı taşıtlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,107
Kayıtlı Üye Sayımız
166,837
Kaydolan Son Üyemiz
Yusuf dikme

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri