Arama sonuçlarınız

1. zapatista

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... ÇOK ÜZGÜNÜM:(:( fotolarda ne kadar hayattan zevk alan ve güleç bir insan olduğu anlaşılıyor:( hepimizin ve en çok ailesinin başı sağ olsun..

2. zapatista

Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! Şunu da belirmek istiyorum, Denizin yazdığı yazıları okuduğumda ne kadar kibar, ne kadar düzeyli ve ne kadar çok bilgi içeren yazılar olduğunu gördüm, ona karşı yapılan bir yorumun tam tersi açıklamalar içerdiğini gördüm. Varsa bu düşüncelere karşı birşey...
  3. zapatista

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye kürsat bu hareketlerin üzerine defender sevdamdan vazgeçip yeniden disco 1 askı başlattın:) ben de bi tane az km li standart bulup yavaş yavaş başlamayı düsünüyorum, yaza kadar şekillendirirsem boyayı da eş yaparız belki ne dersin? aynısından iki...

4. zapatista

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye valla boyu 1,60 falan ama fotoğrafldan çok iyi anlıyor ve bi yolunu bulmuş kendini iri göstermiştir:):):)
  5. zapatista

Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! en pahalı benzin, en pahalı ekmek, en yüksek vergi, en pahalı araba en az sağlık hizmeti, verilen vergi oranına göre en düşük eğitim hizmeti, en kolay ölüm, en berbat trafik, en kötü otoban, en kötü yol.... ne kadar çok EN miz var di mi? artıran var mı?

6. zapatista

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye ah kürsadım ah.. gene bitirdin bizi emrahla bakıp duruyoruz fotolara... ahh ah..

7. zapatista

Defender Döşeme ve Koltuk Çeşitleri

Ynt: Defender Döşeme ve Koltuk Çeşitleri nereden geldi ki? o paraya keşke bana da gelse:):):) hayırlı uğurlu olsun
  8. zapatista

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder :) çok güzel yav:) hemen bu akşam içeyim:)
  9. zapatista

Bu Araca Bayıldım

Ynt: Bu Araca Bayıldım işte bu sayın seyirciler:) de... bu kadar güzel karavanı ben kendi adıma vuramam oralara:)

10. zapatista

Satılık - Disco I - 1997 Model V8

Ynt: Satılık - Disco I - 1997 Model V8 valla bedava... aracın hiç çürügü yok.. motor 10 numara, yürüründe tık ses yok.. kazası, darbesi yok.. sahibini hep mutlu etmiş süper bir araçtır.. şiddetle öneririm..

11. zapatista

Gezenbilir Tanışma Kampı Atv Ana Haber'de

Ynt: Huma Oto Sponsorluğunda Gezenbilir Tanışma Etkinliği ATV Ana Haber'de güzel günler güzel günleerr ey güzel günlerr
  12. zapatista

Satılık - Disco I - 1997 Model V8

Ynt: Satılık - Disco I - 1997 Model V8 hayırlı satışlar. imkanım olsa hemen alırdım.. 10 numara idi satarken şimdi yapılanlarla daha da canavar olmuş;) düşünen arkadaşlara öneririm, aracı iyi tanırım..

13. zapatista

Bunu Sattım ve Bunu Aldım.

Ynt: Bunu Sattım ve Bunu Aldım. toyota ya mı geçiyo yoksam:):)
  14. zapatista

Ynt: Bunu Sattım ve Bunu Aldım. yapma yav nerede ilanı?
  15. zapatista

Ynt: Bunu Sattım ve Bunu Aldım. çok tesekkür ederim kürsatım:) bak unutma pişman ederim sonra seni:):) iğneada da yilın bu döneminde göldeki sular yağmurla yükseliyor ve denizdeki balıklar yumurtlamak için göle geçiyor.. geçiş 2-3 cm lik 3-5 mitri kumsalın üzerinden oluyor ve o zaman köylü...

16. zapatista

Ynt: Bunu Sattım ve Bunu Aldım. tesekkür ederim:) sizin araç da çok güzel mutlulukla kullanın:) bir organizasyonu haber yapmak için gelirsek sizin araba benimmiş gibi yapabilir miyim:):):):)
  17. zapatista

Ynt: Bunu Sattım ve Bunu Aldım. ilk önce: trafikte bilmediğim bir hiyerarşi varmış, öğrendim.. eski aracımla kimse önüme geçmez kimse yarışmazdı.. kaçak bakışlar, arabayı boydan boya süzmeler.. ya da kıskançlık kaynaklı -oooo, bu çok yakar çok-lafları.. şimdi, herkes önüme kırıyor aracı...
  18. zapatista

Ynt: Bunu Sattım ve Bunu Aldım. arada olmalıydı konuya girmedi.. bunların nedeni bu adam:):)

19. zapatista

Ynt: Bunu Sattım ve Bunu Aldım. az yakan vergisi az ve rahat binilen bir araç gerekti hem otomatık olmalı hem de dizel..(patron=hanım kullanacak ya) ve bunu aldık.. 13 yasındaki aracımı satıp üzerine biraz ekleyip bunun "0" ını aldık
  20. zapatista

Ynt: Bunu Sattım ve Bunu Aldım. çekimlerde kullandım, günlük hayatta kullandım hatta düğünümde gelin arabası oldu....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri