Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ermeniler nasıl insanlar?ermenistan nasıl bir yer?
daryal sınır kapısından otomobille gectim bu kapı 2011 yılının mart ayına kadar kapalıydı tekrar acılması rusya ermenistan karayolu baglantısı icindir rusya gürcülere sıkı bir vize uyguluyor yanılmıyorsam gürcüler vladikavkaz agecmek icin...
Ynt: karadeniz gezimiz için yardım
samsundan sonrası icin yaylalar olabilir ama hepsi birbirine benzedigi icin bir yada iki yayla secebilirsiniz benin tavsiyem fatsayı gectikden sonra bolaban yolunun gidip medreseönünde uzunsaclının yerinde kahvaltı yapın cay icin türünün tek örnegidir ordu da...
Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş
abhazya ve güney osetya gürcistanın kontrolünde degil arada bir tampon bölge var gürcistan bölgesinden gecmenize izin verirler ama abhazya yada güney osetyada ne olacagı belli olmaz cünkü
bir devlet yapılanması yok olduki hicbirşey...
güney osetya dan kuzey osetyaya geciş yoktur rok tüneli denen tünelden kabardin balkarya ya geciş var ama gümrük gecişi degil sadece rus vatandaşları kazbek üzerindeki daryal sınır kapısı
2011 mart ayından sonra tekrar acılmıştır...
güney osetya güvenli bir yer degildir gecilibilir ama hem rusya ya hemde geri gürcistana dönülmesi ciddi sıkıntılar yaşatır
güney osetya ya hic girmeden tilfise gelmeden yaklaşık 20km önce gudauri kazbek yoluna saparsanız sizi...
Ynt: karadeniz gezimiz için yardım
gezi ile ilgili detay yazarsanız daha rahat yardımcı olurum
kaç kişisiniz cocuk varmı konaklama nasıl olacak aracınız nedir
karadeniz genelde doga manzalı olsada tarihi yerlerde coktur
zafer tek kelimeyle muhteşem
bir seyrü zafer birde ali eric (istanbul2istanbul) bütün hayallerimi caldınız
bu gezileri benim yapıp yayınlamam gerekirdi
elimi cabuk tutup sizin gidmediginiz yerlere gitmeliyim şaka bir yana
ikinizide canı gönülden kutluyorum
yurdum insanı süpersiniz
Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland
zafer bey merhaba
aracınız bugün danimarkada habere cıktı
galiba yeni bir seyahatdesiniz bu seyahatinizin notlarını yayınlıyormusunuz
iyi yolculuklar kolay gelsin
Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland
zafer bey merhaba
epeydir yeni resimler ve paylaşımlarımı bekliyordum
devamının gelmesi dilegiyle teşekkürler
Ynt: Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar)
lütfen biraz dikkatli olun
böyle güzel resimler ve anlatımın fazlası insan saglıgına zararlıdır
resmen aklım başımdan uctu ruhum sizinle gezdiginiz yerlerde
bu harika paylaşımınız icin teşekkürker
ve bu cennet vatan icin rabbimize sonsuz şükürler
Ynt: ÜSKÜP'Ü GÖRMEK OHRİD'Yİ YAŞAMAK
ohrid resimleri icin teşekkürler
ben 1993 de gitmiştim ama yanımda fotograf makinesi olmadıgı icin resim cekememiştim
sonrasında cok istememe ragmen bir daha gidememiştim
unutamadıgım resimde görülen tarihi carşı sokagında bir gümüşcünün olagan üstü düzgün...
Ynt: Karadeniz Etrafında Dönme Planı
merhabalar
bu gezi planı icin tavsiye edecegim şudur
gürcistan üzeri gidilecekse tilfis yoluna dönüp gürcü askeri yolundan kazbek üzeri ( geciş rakımı 2500 mt) daryal gecitininden vladikavkaza
sonrası ise kafkas daglarının kuzeyin gecerek tekrar karadenize...
zafer bey merhaba
azerbeycan ve ermanistan fotoraflarını yükledinizmi ben göremedim
cok haklısınız zafer bey
özellikle yeni nesil dizel motorlarla kıtalar yada ülkeler arası yola cıkmak akıl karı degil gerci yeni nesil turbo beslemeli benzinli motorlarda bircok elektronik
beyin...
selam zafer zafer bey
ben neden suziki vitara 3 kapı tercih ettiginizi soracam
benim bildigim 1.6 motor ve düz viteslidirler çok azda olsa 2.0 lt otomatik viteslileri var ama cok az
arazi vitesli ve kısa...
aynı resmi 3 kere yanlışlıkla göndermişim ilk resim bocka icindede fıcıya sadık kalmışlar nalchikin tabiat parkının icinde
ikinci resim sosruka adan resteorant oldukca güzeldir şaşlık ( kuzu şiş )...