Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland
merhaba
kafkas daglarını kesinlikle tavsiye ederim cektiginiz gezi resimlerinden anladıgım kadarıyla tam size göre olur soci tuapse sahil kesimi ve daglara dogru sortiler
cok görülecek yer var tuapseden...
Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland
zafer bey cevabınız icin teşekkürler
rusyaya daha önce ucakla gidmiştim hatta orada arabayla 2500 km yol yaptım türkiye icin 2500 km uzun bir yol gibi görünsede rusya icin benzin fiyatınında ucuz olması...
ÖNCELİKLE MERHABA
yapmış oldugunz 2 geziyi soluksuz okudum gercekten müthiş birşey tebrik etmek az olur sadece şapka cıkarıyorum
birazda hayallerimin calınmış oldugu duygusuna kapılıyorum
benim yapmak...