Arama sonuçlarınız

1. Xenon

Tata Xenon Kullanan Biri

Merhaba Sizinde geçmiş bayramınız mübarek olsun. Bayram tatili nedeniyle forumla ilgilenemedim, geç cevap için kusura bakmayın. Karavan merakımdan bu konuyu bende çok araştırdım, yabancı birkaç siteden edindiğim bilgiye göre 2500 kG çekebiliyor, zaten çeki kancası da 2500 kG olarak satılıyor...

2. Xenon

Tata Xenon Kullanan Biri

Tabiki, öncelikle araç hakkında kısa bir bilgi vereyim. bu araç 2011 üretimi 4x2 olan model, ABS ve airbag yok. araç 2012 de trafiğe çıkmış makine imalatı yapan bir firma tarafında 1 yıl kullanılmış ve 2013 te ben satın aldım. Aldığımda 30000 km kadar yol yapmıştı. Üzerinde sadece kasa havuzu...
  3. Xenon

Çekme Karavan Öneri Ve Görüşleriniz

iki karavan firması ile görüştüm bir tanesi kendi yaptığım karavana tip onay belgesi veremeyeceğini söyledi. kendi projesinde de değişikliğe pek yanaşmadı. Diğer firma olur dedi ama fiyat kabaca standardın iki katı çıktı.

4. Xenon

Çekme Karavan Öneri Ve Görüşleriniz

Herkese Merhabalar, Bende uzun süredir siteyi takip edip sonunda üye olmaya karar verenlerdenim. Kendi karavanımı kendim imal etmek istiyorum ama prosedürler almış başını gidiyor. Neden kendin imal etmek istiyorsun derseniz kafamdaki karavan şekli resimdeki gibi bir şey. Mesleğimin teknik...
  5. Xenon

Tata Xenon Kullanan Biri

Herkese Merhabalar, Tata Xenon kullanan biri olarak, bende aracını alana kadar kafamdaki soruların çoğuna ancak araca sahip olunca cevap bulabildim. merak edenler varsa bildiğim kadarı ile sorularınıza cevap vermeye çalışırım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri