Arama sonuçlarınız

1. Cilekce

Yeni Aracim Tata Xenon 4x4

Arabaya kupa yükseltmesi yapan oldu mu arkadaşlar varsa önerilere açığım şuan 305 70 16 lastik kullanıyorum. Sürtme yaşamıyorum ancak arazide sorun olabilir.

2. Cilekce

Tata Xenon Lastik Ölçüsü Yardım

En fazla 305 70 16 takabildim.
  3. Cilekce

Tata Xenon Kullanan Biri

Aracın son hali arkadaşlar ona beter diyorum bu arada plakadan dolayı 305 70 16 bf goodrich mt lastik takıldı. Ön kısma delici LED’ler eklendi.

4. Cilekce

Tata Xenon Kullanan Biri

Dodiği kendim montaj yaptım, araç çamurlukları orjinalinde dar biliyorsunuz. Orjinal çaplarda lastik büyültmek zor. Dolayısıyla ben çamurlukları 35” lastik girecek şekilde traşladım. Görüntüyü güzelleştirmek için L200 dodiği montajı yaptım. Whatsapp grubunda şnorkel takan var dilerseniz gruba...
  5. Cilekce

Tata Xenon Kullanan Biri

Bitmedi, tata xenon bitmez grubumuz var whatsapp uygulaması üstünden tata xenon kullanıcıları ile ortak. Katılmak isteyenleri bekleriz.

6. Cilekce

Tata Xenon Kullanan Biri

Arkadaşlar aracın son hali dodik uygulaması ve ön delici sis LED’leri eklendi.

7. Cilekce

Tata Xenon Kullanan Biri

Ender abi selam bende katıldım uzun süreden sonra aranıza, bende biliyorsun 265 lastik kullandım torsiyondan yeterli yükseltme ile sparcersiz sürtme yapmıyor. Arka direk kronik sıkıntı zaten :) kestirmeyen kaldı mı :))
  8. Cilekce

Tata Xenon Kullanan Biri

Tampon koruması şaseye bağlı kesinlikle işe yarıyor malüm istanbul trafiği mutlaka parkederken tıklatan oluyor :)
  9. Cilekce

Tata Xenon Kullanan Biri

Merhabalar, yaklaşık 1 yıldır tata xenon kullanıcısıyım. Sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım. 2010 model 4*2 2.2 Dicor motor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri