Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Discovery 2 Td5 Almak..
Merhaba aracınız hayırlı olsun.Aldığınız araç hiçbir binek ya da arazi aracına benzemez.Eğer aşırı duygusal iseniz bu araçtan ayrılmak istemeyeceksinizdir.Aranızda bir bağ oluşacak ve ona yapmış oduğunuz masrafları bu bağ size göstermeyecek.
Masraflı...
Ynt: 2004 Td4 Otomatik Şanzuman Hasar Gördü
Merhaba.Öncelikle unutmadan söyleyeyim,aracın kaskodan yapılır ise (5000 tl den az olmayacak en iyi şartlarda gibi)
sonraki başka bir araca kasko yaptırırken kasko firmasına ödeyeceğin rakam bir hayli artacak.Tavsiyem;aracını güvendiğin ve kolay parça...
Ynt: 2004 Td4 Otomatik Şanzuman Hasar Gördü
Kardeşim büyük geçmiş olsun. Off road kullanımı sırasında meydana gelen bu hadiseyi kasko firman karşılarmı bilemiyorum.Akan yağın rengi kırmızı ise otomatik şanzıman yağı olma ihtimali çok yüksek.Şanzıman karterinden kaçak varsa karter fazla bir para...
Ynt: 1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor
Merhaba.Hava akışmetreniz arızalı olabilir yada teklemesinden bahsetmemişsiniz ama contanız yanık olabilir.
Motor yağı castrol 10 w 40 6.5 lt
Şanzıman yağı Dextron 3 ATF kırmızı yağ
Transfer kutusu 80 w 90 GL4 veya GL5
Ön ve arka difransiyeller 80 w 90...
Ynt: Freelander 2 Far Problemi
Güzel bilgi fakat elinizde far ayar cihazınız yok ise işe yaramaz.Bu yüzdendir ki içeride far ayar motoru vasıtası ile sürücüye yükseklik ayar seçeneği sunulmuştur.
Ynt: 2.0 Td4 Hse Freelander
Otomatik şanzıman tamiri yapabilen bir arkadaşım vardı sitede sizin probleminizi zorlanmadan çözebilir biz de bilgimize bilgi katmış oluruz sayesinde.
Ynt: Dısko 1 Yavru Şanzıman Yağ Sızıntısı Yardım
Topuz başlarına normalde difransiyel yağı konuluyor,fakat parça aşıntısı yüksek seviyelerde olduğundan dolayı ben gres basıyorum hem yağ kaçırmıyor hem de yağ içerde eridiğinden dolayı yağlama görevini yapmış oluyor.Şaftları gresörlükleri...
Ön difransiyelden de yapabilir,sağ ve sol ön aks ve dişlileri de yapabilir.Bu araçlar kendine has olduklarından her tamirci anlamıyor,yada parçası bulunmaz diye ellemiyor.Ön taraftan aracın altına eğilip baktığınızda sağ ve sol tekerin birleştiği...
Merhaba.Onarımı çoğu zaman mümkün oluyor,genellikle ıstavroz dişlileri,giriş ve çıkış flanşlarının rulmanları(konik rulmanlar)Dişliler ve gövde parçaları zarar görmediği sürece tamiri mümkündür.Bir de kafası çalışan bir mekanik ustası gerekiyor.
Ynt: Discovery Seri I - V8 Motora Revizyon Yapmak
Yurt dışında belki farklı eksantrik milleri satılıyor diye hatırlıyorum.25 - 60 hp farkediyor diye biliyorum.Yanlış da hatırlıyor olabilirim.
Ynt: Discovery Seri I - V8 Motora Revizyon Yapmak
Parçalar temizlendikten sonra alüminum parçalarBerner inox(paslanmaz çelik) siyah olanlar ise Berner siyah mat boyalar ile boyandı.