Arama sonuçlarınız

1. landscape

1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor

Ynt: 1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor Bize uğrarsanız yardımcı oluruz,demişsiniz. Siz kimsiniz? Merak ettim burası paylaşım sitesi ya ondan sordum...

2. landscape

Discovery 2 Td5 Almak..

Ynt: Discovery 2 Td5 Almak.. Merhaba aracınız hayırlı olsun.Aldığınız araç hiçbir binek ya da arazi aracına benzemez.Eğer aşırı duygusal iseniz bu araçtan ayrılmak istemeyeceksinizdir.Aranızda bir bağ oluşacak ve ona yapmış oduğunuz masrafları bu bağ size göstermeyecek. Masraflı...
  3. landscape

2004 Td4 Otomatik Şanzuman Hasar Gördü

Ynt: 2004 Td4 Otomatik Şanzuman Hasar Gördü Merhaba.Öncelikle unutmadan söyleyeyim,aracın kaskodan yapılır ise (5000 tl den az olmayacak en iyi şartlarda gibi) sonraki başka bir araca kasko yaptırırken kasko firmasına ödeyeceğin rakam bir hayli artacak.Tavsiyem;aracını güvendiğin ve kolay parça...

4. landscape

2004 Td4 Otomatik Şanzuman Hasar Gördü

Ynt: 2004 Td4 Otomatik Şanzuman Hasar Gördü Kardeşim büyük geçmiş olsun. Off road kullanımı sırasında meydana gelen bu hadiseyi kasko firman karşılarmı bilemiyorum.Akan yağın rengi kırmızı ise otomatik şanzıman yağı olma ihtimali çok yüksek.Şanzıman karterinden kaçak varsa karter fazla bir para...
  5. landscape

1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor

Ynt: 1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor Merhaba.Hava akışmetreniz arızalı olabilir yada teklemesinden bahsetmemişsiniz ama contanız yanık olabilir. Motor yağı castrol 10 w 40 6.5 lt Şanzıman yağı Dextron 3 ATF kırmızı yağ Transfer kutusu 80 w 90 GL4 veya GL5 Ön ve arka difransiyeller 80 w 90...

6. landscape

Freelander 2 far problemi

Ynt: Freelander 2 Far Problemi Güzel bilgi fakat elinizde far ayar cihazınız yok ise işe yaramaz.Bu yüzdendir ki içeride far ayar motoru vasıtası ile sürücüye yükseklik ayar seçeneği sunulmuştur.

7. landscape

2.0 td4 HSE Freelander

Ynt: 2.0 Td4 Hse Freelander Otomatik şanzıman tamiri yapabilen bir arkadaşım vardı sitede sizin probleminizi zorlanmadan çözebilir biz de bilgimize bilgi katmış oluruz sayesinde.
  8. landscape

dısko 1 yavru şanzıman yağ sızıntısı yardım

Ynt: Dısko 1 Yavru Şanzıman Yağ Sızıntısı Yardım Topuz başlarına normalde difransiyel yağı konuluyor,fakat parça aşıntısı yüksek seviyelerde olduğundan dolayı ben gres basıyorum hem yağ kaçırmıyor hem de yağ içerde eridiğinden dolayı yağlama görevini yapmış oluyor.Şaftları gresörlükleri...
  9. landscape

Ynt: Dısko 1 Yavru Şanzıman Yağ Sızıntısı Yardım Ön difransiyelden de yapabilir,sağ ve sol ön aks ve dişlileri de yapabilir.Bu araçlar kendine has olduklarından her tamirci anlamıyor,yada parçası bulunmaz diye ellemiyor.Ön taraftan aracın altına eğilip baktığınızda sağ ve sol tekerin birleştiği...

10. landscape

Ynt: Dısko 1 Yavru Şanzıman Yağ Sızıntısı Yardım Istavroz dişlileri kırıksa, mil ve dişliler mevcut.

11. landscape

Ynt: Dısko 1 Yavru Şanzıman Yağ Sızıntısı Yardım Merhaba.Onarımı çoğu zaman mümkün oluyor,genellikle ıstavroz dişlileri,giriş ve çıkış flanşlarının rulmanları(konik rulmanlar)Dişliler ve gövde parçaları zarar görmediği sürece tamiri mümkündür.Bir de kafası çalışan bir mekanik ustası gerekiyor.
  12. landscape

Discovery Seri 1 Ön Şaft

Ynt: Discovery Seri 1 Ön Şaft Şaft satılmıştır...

13. landscape

Discovery Seri 1 Ön Şaft

Elimde orjinal ve disco dan çıkma ön şaft mevcuttur.İlgilenen arkadaşlar için tel :0 532 302 45 18.
  14. landscape

Discovery Seri I - V8 Motora Revizyon Yapmak

Ynt: Discovery Seri I - V8 Motora Revizyon Yapmak Yurt dışında belki farklı eksantrik milleri satılıyor diye hatırlıyorum.25 - 60 hp farkediyor diye biliyorum.Yanlış da hatırlıyor olabilirim.
  15. landscape

Ynt: Discovery Seri I - V8 Motora Revizyon Yapmak .

16. landscape

17. landscape

18. landscape

19. landscape

20. landscape

Ynt: Discovery Seri I - V8 Motora Revizyon Yapmak Parçalar temizlendikten sonra alüminum parçalarBerner inox(paslanmaz çelik) siyah olanlar ise Berner siyah mat boyalar ile boyandı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri