Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi
Sayın albay53 aracınızda havalı süspansiyon sisteminin ne şekilde iptal edildiği önemli.Yani cihazla mı yoksa kablo mablo sökülerek körükler değiştirilerek mi acaba.Bu işlem yapılırken ace ile ilgili bağlantılar...
Ve final arkadaşlar.İlgilenen herkese teşekkür ederim.Başka konularda yazışmak üzere tabii (LR)
Saygılar sunarım.
Merhaba.
ACE sistemi ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt olacak diye düşünüyorum...
ACE SİSTEMİ RESİMLİ KONU ANLATIMI.
Ace (active cornering enhancement)
aktif viraj desteği
Sistem bir adet hidroliği basınçlandıran ve motordan kayışla hareket alan pompa
Bir adet valf bloğu(içindeki valflerle hidroliği gerekli olan yerlere yönlendirir.
İki adet viraj demiri (demir üzerinde hidrolik...
Merhaba :
Land Rover parça katoloğunda da gösterildiği gibi lastikleri tek olarak vermiyor. 2 nolu resim diye ayırmış ve içerisine hirolik reservuar(depo) ı da almış. Ancak çıkma olarak belki temin edilebilinir ve o lastiklere de ne kadar güvenilir.Sonuçta fren
Bakımda Yağ değişimi Her 10 bin...
Her türlü çip uygulaması ,aracın motor işletim sistemine müdahale ettiğinden motor,şanzıman,transfer kutusu,difransiyel gibi pahalı güç ünitelerine zarar verdiğini bizzat gördüm.Hangi çip uygulaması yapan firma yada kişi ile konuştuysam bizmki farklı ile söze başlıyor.Burada benim savunduğum...
Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL
Merhaba.Ürünün malzemesi bir de kendi imalatınız mı yoksa ithalmi ve de bağlantı şekli konusunda aydınlatırsanız sevinirim.Hayırlı satışlar şimdiden...
Ynt: 2.0 td4 HSE Freelander
Merhaba tüm freelander 1 lerde transfer kutusu mevcuttur ve motordan çıkan hareket önce şanzımana sonra da transfer kutusu vasıtası ile de arka tekerlere iletilir.
Bu arada Halilcan kardeşim ilk defa bir şey öğrendim ama tam öğrenemedim acaba hangi solenoidi...
Ynt: LR D 2 anahtar kırıldı ne yapmam gerekli antalyadayım
Merhaba birkaç defa başıma geldi,hastane yanı askeriye yanı gibi yerlerde araç kumandası çalışmıyordu baktığımızda o bölgede araç kullananlar aynı şeyden muzdarip.Böyle bir şey olabilir.Araç uzun süre kalacak ise yerini değiştirip...
Ynt: LR D 2 anahtar kırıldı ne yapmam gerekli antalyadayım
Merhaba :
Anahtarınız kırıldı mı? yoksa metal kısmı bu şekilde mi çıktı acaba?
Eğer çıktı ise sağlam bir yapıştırıcı ile yapıştırabilirsiniz. Bir daha çıkmayacaktır.
Merhaba :89 PAJERO 4g54 için poly burç takımı bulabilirmiyim,bir de detaylı olarak yedek parça nereden bulabilirim firma ismi yada telefon yazabilirseniz sevinirim.İzmirdeyim bu arada...
Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı
Merhabalar: 95 -96 model discovery seri 1 demek istediniz herhalde. Discovery 2 (1998 - 2004 ) yılları dahil üretilmiçtir bilginize...