Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110
Bu uğurda emeği geçen herkesin ellerine ve yorum yapan herkesin diline sağlık.
Bende hayellerim var sanıyordum meğer ufkum kısaymış, ayrıca ufkumu genişlettiğiniz için ayrıca minnettarım.
Ynt: 1988 Defender 110 (Kocaeli / Kartepe)
"Nissan terrano II motor var"
demişsiniz. Bu motor hakkında varsa biraz bilgi verirmisiniz. Ben şuana kadar okuduklarımdan Puma motor kullananlar (örneğin görüşlerine değer verdiğim Reha Abi) tarafından oldukça övülüyor. Mümkünse kıyaslama...
Ynt: Mekanik - Motor Bilgi ve Becerilerimizi Paylaşalım
Çok güzel bilgiler bunlar. Bende bir maceramı anlatayım. Eniştemin bir mercedesi vardı galiba c200 idi. Bir dükkana girip çıktıktan sonra çalışan araba çalışmaz oldu. Marş basoyor ama çalışmıyordu. Ustamızın tavsiyesi ile sağ arka koltuğun...
Ynt: Port Bagaj :) Tasarımı Sizin İçin
Emeğine sağlık. çok güzel gözüküyor. Hele ki yorumlar harika. Ben senin için işallah bir defender'in olur diye dua edeceğim.
Devam devam..
Selamlar Mürsel (Ankara)
Ynt: Defender'ımı Kendim Toplamaya Karar Verdim
Henüz bir defender'ı olmayan ve tüm gelişmeleri hayranlıkla ve merakla izleyen biri olarak çok erken pesettiğinizi görmek beni üzer. Ha gayret...
Selamlar Mürsel
Ynt: Otokar'ın Defenderlarından Almak İstiyorum, Yardım ve Fikirleriniz Lütfen.
Merhabalar,
Aslında bu talebe bir çok yorum yapılabilir ama ben önce neden sıfır bir defender almak istediğinizi anlamadım.
Saygılar,
Ynt: Defender 90 Toplamanın Maliyeti ?..
Merhaba Aesmer
Maliyet hakkında bir bilgim yok ama nerede olduğunuzdan ve aracınızın modelinde ve varsa resim paylaşımınızdan sonra eminim ki bilgisi olanlar size cevap verecektir. Ayrıca üstü kapanacak demişsiniz. Bu oldukça teferruatlı bir iş...
Ynt: Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım...
Fakat ben bu hafta da şehir dışında olacağım. O nedenle sizler için yapabileceğim bir şey varsa biraz beklenmesi gerekiyor.
Saygılarımla Mürsel