Arama sonuçlarınız

1. Mürsel

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Fotoları dörtgözle ve heyecanla bekliyorum.

2. Mürsel

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Bu uğurda emeği geçen herkesin ellerine ve yorum yapan herkesin diline sağlık. Bende hayellerim var sanıyordum meğer ufkum kısaymış, ayrıca ufkumu genişlettiğiniz için ayrıca minnettarım.
  3. Mürsel

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... felek

4. Mürsel

Kdz. Ereğli - Eşi Benzeri Olmayan Arazi Aracı

Ynt: Kdz. Ereğli - Eşi Benzeri Olmayan Arazi Aracı Süper olmuş, dedenizin ellerine sağlık.
  5. Mürsel

Güzel Bir İhale Haberi !..

Ynt: Güzel Bir İhale Haberi !.. Merhabalar,Arabalar Kırıkkale demi?

6. Mürsel

Lastik Seçimi Acil Öneri

Ynt: Lastik Seçimi Acil Öneri Malesef bir bilgim yok ama aldığınızda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Not BFgoodrich bulamamanız şaşırtıcı... İstanbuladan sordunuz mu?

7. Mürsel

200Tdi - 300Tdi Farkı Nedir?

Ynt: 200Tdi - 300Tdi Farkı Nedir? Hayırlı olsun, bol maceralı ve heyecanlı şürüşler dilerim. Resimlerini bekliyoruz.
  8. Mürsel

Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009)

Ynt: Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009) Size şimdikten iyi eğlenceler, bol fotolar.Biz seneye inşallah,
  9. Mürsel

Neden Nissan Terrano Değil ??

Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ?? Bence de; En doğru araç sevdiğin araçtır.

10. Mürsel

Arazilerin Kralı Makyajlandı

Ynt: Arazilerin Kralı Makyajlandı Bu aracı arziye vurmaya ciğer dayanmaz...

11. Mürsel

Land Rover Severlerin İlgilenebileceği Dolu Bir Sayfa

Ynt: Land Rover Severlerin İlgilenebileceği Dolu Bir Sayfa Paylaşımınız için teşekkürler, oldukça faydalı bir site
  12. Mürsel

1988 Defender 110 (Kocaeli / Kartepe)

Ynt: 1988 Defender 110 (Kocaeli / Kartepe) Merhabalar Aracın iç görüntüsünüde merak ediyorum. Paylaşırsanız sevinirim.

13. Mürsel

1988 Defender 110 (Kocaeli / Kartepe)

Ynt: 1988 Defender 110 (Kocaeli / Kartepe) "Nissan terrano II motor var" demişsiniz. Bu motor hakkında varsa biraz bilgi verirmisiniz. Ben şuana kadar okuduklarımdan Puma motor kullananlar (örneğin görüşlerine değer verdiğim Reha Abi) tarafından oldukça övülüyor. Mümkünse kıyaslama...
  14. Mürsel

Mekanik - Motor Bilgi ve Becerilerimizi Paylaşalım

Ynt: Mekanik - Motor Bilgi ve Becerilerimizi Paylaşalım Çok güzel bilgiler bunlar. Bende bir maceramı anlatayım. Eniştemin bir mercedesi vardı galiba c200 idi. Bir dükkana girip çıktıktan sonra çalışan araba çalışmaz oldu. Marş basoyor ama çalışmıyordu. Ustamızın tavsiyesi ile sağ arka koltuğun...
  15. Mürsel

Port Bagaj :) Tasarımı Sizin İçin

Ynt: Port Bagaj :) Tasarımı Sizin İçin Emeğine sağlık. çok güzel gözüküyor. Hele ki yorumlar harika. Ben senin için işallah bir defender'in olur diye dua edeceğim. Devam devam.. Selamlar Mürsel (Ankara)

16. Mürsel

Defender'ımı Kendim Toplamaya Karar Verdim

Ynt: Defender'ımı Kendim Toplamaya Karar Verdim Henüz bir defender'ı olmayan ve tüm gelişmeleri hayranlıkla ve merakla izleyen biri olarak çok erken pesettiğinizi görmek beni üzer. Ha gayret... Selamlar Mürsel
  17. Mürsel

Satılık Sentetik Çeki Halatı (Strep)

Ynt: Satılık Sentetik Çeki Halatı (Strep) paylaşşımlarınız için teşekkürler
  18. Mürsel

Otokar'ın Defenderlarından Almak İstiyorum, Yardım ve Fikirleriniz Lütfen.

Ynt: Otokar'ın Defenderlarından Almak İstiyorum, Yardım ve Fikirleriniz Lütfen. Merhabalar, Aslında bu talebe bir çok yorum yapılabilir ama ben önce neden sıfır bir defender almak istediğinizi anlamadım. Saygılar,

19. Mürsel

Defender 90 Toplamanın Maliyeti ?..

Ynt: Defender 90 Toplamanın Maliyeti ?.. Merhaba Aesmer Maliyet hakkında bir bilgim yok ama nerede olduğunuzdan ve aracınızın modelinde ve varsa resim paylaşımınızdan sonra eminim ki bilgisi olanlar size cevap verecektir. Ayrıca üstü kapanacak demişsiniz. Bu oldukça teferruatlı bir iş...
  20. Mürsel

Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım...

Ynt: Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım... Fakat ben bu hafta da şehir dışında olacağım. O nedenle sizler için yapabileceğim bir şey varsa biraz beklenmesi gerekiyor. Saygılarımla Mürsel

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR