Arama sonuçlarınız

1. Mürsel

Ambulans'tan Pick Up'a Dönüşümün Resimleri

Ynt: Ambulans'tan Pick Up'a Dönüşümün Resimleri http://www.discoweb.org/umit3/ Bu siteden de daha ayrıntılı görebiliyorsunuz arkadaşlar

2. Mürsel

Defender Boyatma Konusunda Yardım

Ynt: Defender Boyatma Konusunda Yardım Ellerinize sağlık Davut Bey, Size ve bu konuda ememği geçmiş herkese bu aydınlatıcı bilgilerden dolayı teşekkürler.
  3. Mürsel

LR Defender 300TDI - TD5 ve V8 Benzinli Farkı?

Ynt: LR Defender 300TDI - TD5 ve V8 Benzinli Farkı? Ertuğrul Bey Hayırlı olsun, açıklamalarınız için teşekkürler

4. Mürsel

Ynt: Defender Boyatma Konusunda Yardım oto ike şazmazoto sanayi 1.cad 6.sok tel 0 312 278 21 34 diye biliyorum
  5. Mürsel

Ambulans'tan Pick Up'a Dönüşümün Resimleri

Ynt: Ambulans'tan Pick Up'a Dönüşümün Resimleri Şuan o aracın son hali bu bildiğim kadarıyla,

6. Mürsel

Ynt: LR Defender 300TDI - TD5 ve V8 Benzinli Farkı? "şuanki motorunuzu, motor bloğu aynı kalmak şartı ile dizele çevirebilirsiniz. bu uzun süreden beri yapılan bişi. ama ruhsata nasıl işlersiniz bilmiyorum. motorunuz dizel olara 68HP'ye düşer, ama düşük devirdeki torku şuanki benzinli motora...

7. Mürsel

Defender 110 2.5 Benzinli İçin Motor Değişikliği

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli İçin Motor Değişikliği şuanki motorunuzu, motor bloğu aynı kalmak şartı ile dizele çevirebilirsiniz. bu uzun süreden beri yapılan bişi. ama ruhsata nasıl işlersiniz bilmiyorum. motorunuz dizel olara 68HP'ye düşer, ama düşük devirdeki torku şuanki benzinli motora...
  8. Mürsel

Ynt: LR Defender 300TDI - TD5 ve V8 Benzinli Farkı? Açıklamalarınız için teşekkürler.
  9. Mürsel

Ynt: Defender Boyatma Konusunda Yardım Şöyle bir önerim var. Ankara Şaşmaz sanayiinde kardeşimden ileri sevdiğim bir arkadaşımın Land Rover yedek parça dükkanı var. Onun da yardımı ile Ankara'da ne kadar Land Rover tamir bakım ve yedek parça satışı yapan yer varsa bir listesini yaparız. Bu site...

10. Mürsel

Ynt: LR Defender 300TDI - TD5 ve V8 Benzinli Farkı? Ayrıca bu araç hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim. Neden bilmiyorum ama diğerlerinden daha çekici bir görünümü var. http://www.sahibinden.com/siradisi_arac_!!!!!!!!_defenderWQQaXQQ10375278WQQpXQQdisplayitem

11. Mürsel

Ynt: LR Defender 300TDI - TD5 ve V8 Benzinli Farkı? Teşekkürler Engin Bey, Pekii Benzinli 11o ları olan arkadaşların dizel motor dönüşümü talebi nasıl oluyor ve bu onlara kaça mal oluyor. Sorumun sebebi şu Benzinli aracı olan birisi düz dizel bir araçmı alması düzel bir motora dönmesi mi...
  12. Mürsel

Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? Merhaba Engin bey, Puma motor için Ankarada tavsiye edeceğiniz bir yer varmı?

13. Mürsel

Ynt: LR Defender 300TDI - TD5 ve V8 Benzinli Farkı? Reha Bey, Düz dizel bir 110'a puma motor taktırmak istenilirse yaklaşık maliyeti konusunda bilginiz var mı? Veya bu konuda bilgisi olan bizlerle paylaşırsa sevinirim. :)
  14. Mürsel

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar Ben Mürsel Mükerrem Ağbaba 33 yaşındayım ve ailemle birlikte Ankara Eryamanda yaşıyorum. Henüz bir 4x4 üm olmadı ama hastalığı İstanbulda Orientring yapan bir arkadaşımın Defender 110 una binerek kaptım. Bayadır siteyi takip ediyorum. Tanıtım için geç...
  15. Mürsel

Ynt: Defender Boyatma Konusunda Yardım Selamlar,Şaşmazda ki ustaların nerede olduğunu ve isimlerini vermenizde bir sakınca yoksa sevinirim. Ayrıca aracınıza yapılan işlemleri fotolar ve tecrübelerinizi bize de aktarırsanız daha çok sevinirim. Kolaygelsin

16. Mürsel

Ynt: Defender Boyatma Konusunda Yardım Selamlar ankarada Defender konusunda Yanasip var. Ama onlar tamirci. Yinede bir bildikleri var diye düşünüyorum. Siz yinede resimleri bizimle paylaşırsanız ve gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.
  17. Mürsel

Hummer'ım

Ynt: Hummer'ım Defender çizimlerinizi görmek isteriz..!
  18. Mürsel

Hummer'ım

Ynt: Hummer'ım Ellerini sağlık. Keşke verebileceğim bilgiler olsaydı ama sadece takib etmekle kalacağım. Kolay gelsin.

19. Mürsel

Gülü Seven Dikenine Katlanır ; LR Defender

Ynt: Gülü Seven Dikenine Katlanır ; LR Defender Benim anladığım kadarıyla bu konuda ve her konuda Reha Abinin mutlaka ciddi derecede yararının olacağını düşündüğüm cevabı vardır.
  20. Mürsel

Gülü Seven Dikenine Katlanır ; LR Defender

Ellerinize sağlık. Herşey çok güzel gözüküyor. Öyle tahmin ediyorum ki herkes benim gibi her karede ayrı heyecan ve şevk duymuştur. Yeniden ellerinize sağlık. Diğer arkadaşlarımızda da bu tür fotolar varsa ve bizimle paylaşırlarsa çok mutlu ve bahtiyar olurum. yeniden ellerinize sağlık hocam!

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri