Arama sonuçlarınız

1. nkurtkaya

Bj60 Hakkinda Bilgi Lütfen...

Ama şunu da unutmayalım, Tdi Defender ile kıyaslandığında BJ60 kesinlikle çok hantal ve yavaş. Sent from my iPad using Tapatalk

2. nkurtkaya

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Yağış olursa zaten yukardaki hava sıcaklığı 0'ın altında olacağından kar olur. Açık hava daha keyifli olur kamp için, kısmet...
  3. nkurtkaya

Orjinal 92 Defender E 35 Inç Lastik Takabilrmiyim

35" lastik için 2" (yay, amortisör ve fren fortumu) yükseltme yeterli. Açılı kol, çift kırma şaft gerekmez. Eğer motor 2.5lt benzinli veya düz dizel ise çevirmekte zorlanır, rampalarda bayılır. Dişli oranlarını değiştirerek öözülebilir ama son hızınız düşer. Sent from my iPhone using Tapatalk

4. nkurtkaya

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Takvimimizi işaretleyelim, hazırlıklara şimdiden başlayalım bakalım.
  5. nkurtkaya

Yepisyeni Def Im Için Acill Yardimlarınızı Bekliyorum

Eğer 33"den büyük lastik kullanmayacaksanız yükseltme yapmanıza gerek yok. 2" yükseltme (yay ve amortisör) 35"e kadar lastik kullanabilirsiniz. 35" üstü için 2" yay+amortisör yükseltmeye ilave olarak 2" get ve açılı kol da şart. Öncelikle kullanım amacınıza göre lastik tip ve ebadına karar...

6. nkurtkaya

Defender Alacağım Yardım Lütfen...

Defender kolay bir araç değil, herkes sevmez, zaten sevmek de yetmez kullanabilmek için, garip bir bağımlılık gerekir. Deneyerek karar vermeniz en doğrusu olmuş. Bence sizin kullanım amacınız için doğru olan LR araç Discovery II Td5'dir.

7. nkurtkaya

Satilik Defender -50 Ofset 16x8 Goliaht

Üzerindeki lastiğin ölçüleri nedir? -50 offset ile bu lastikler tam sağ ve tam sol turda içten kollara sürtme oluyor mu?
  8. nkurtkaya

Defender 110

Merhaba Anıl, hoşgeldin ve geçmiş olsun. Defender virüsünü kapmışsın, iyileşmen pek mümkün değil ama en azından etkisi azaltılabilir. Yine de senin için yorucu ve masraflı olacaktır. Şaka bir yana parça bulmak kolay, fiyatları makuldür. Çok masraf çıkartmaz ama tüm Defender sahiplerinde...
  9. nkurtkaya

Defender Yükseltme Hakkında Yardım

Kullanacağınız lastik boyu çok önemli, 33"e kadar yükseltme şart değil ama daha büyük lastik için yükseltme gerekli. 37" ve üstü için yükseltme ile beraber açılı kollar ve çift kırmalı şaft vb gerekli. Defender 110 Yükseltme

10. nkurtkaya

Defender Yükseltme Hakkında Yardım

Eğer offroad amaçlı kullanacaksanız sert yaylar iyi olur ancak düz yolda sürüş konforu zaten olmayan Defender'ın ne kadar daha rahatsız hale gelebileceğine inanamazsınız. Fren hortumlarını da +2" uzunları ile değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim.

11. nkurtkaya

Ben De 110 V8 Ile Aranızdayım :)

Gerçekten temiz ve diri bir araç. Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
  12. nkurtkaya

300tdi Motor Neden Stop Eder?

Evet kontaktan mazot pompasina direk hat yani birçeşit bypass hattı ama ondan sonra hiç olmadı. Keramet nerde bilemedim ama temel ilke çalışıyorsa kurcalama olduğu için elleşmedim hiç. Kafamda yeni birşey var ama bakalım ne olur, olmazsa zaten komple dağıtıp toparlatacağım. Kaporta boya vs...

13. nkurtkaya

300tdi Motor Neden Stop Eder?

Benim 300Tdi'da da stop etme sorunu yaşamıştım. Benimki suya girdikten sonra stop edip bir süre sonra çalışıyordu. Mazot filtresi pompası değişti ama yine yaptı. Sakallı elektrik sisteminden mi acaba diyerek kontağa direk bir hat çektirmemİ önerdi be öyle yaptım ama ondan sonra hiç o sorun...
  14. nkurtkaya

Arabayla Bulgaristan-Yunanistan için araba için gerekli evrakları söyler misiniz

Ynt: Arabayla Bulgaristan-yunanistan İçin Araba İçin Gerekli Evrakları Söyler Misiniz Turing'den aldığım güncel bilgi aşağıdaki yazışmada olduğu gibi. Son günlerde Bulgaristan'a araç ile giden ve farklı tecrübesi olan var mı? Merhaba, Türk Sürücü Belgelerinin Viyana Konvansiyonuna göre...
  15. nkurtkaya

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme Kesinlikle evet.

16. nkurtkaya

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bu ilan yanlışlıkla buraya açıldı herhalde.
  17. nkurtkaya

Rubicon Mod Fiyatı?

Ynt: Rubicon Mod Fiyatı? Bu konunun da tozunu alıp vitrine çıkaralım. Eğer bahsedilen modifiye yapıldıysa bilgi alalım.
  18. nkurtkaya

Soğucak Yaylası Yolu

Ynt: Soğucak Yaylası Yolu Kaç santim sorusunun net bir sayı olarak cevabı zor, zira aracın yüksekliği, yükseltmesi, lastik çapı hepsi birer etken. 2005-2011 arası kullandığım 2005 model Suzuki Grand Vitara (yerden 20cm yükseklikte) için 20-25 cm belki sıkıntı yaratır ancak halen kullandığım 2...

19. nkurtkaya

rubicon 2.8'in artıları eksileri

Ynt: Rubicon 2.8'in Artıları Eksileri Konuyu bir canlandıralım. Yeterince zaman geçmiş, bu arada bir hayli Rubicon arazide dolaştı, deneyimler çoğaldı. Tecrübeleri toparlama vaktidir.
  20. nkurtkaya

Soğucak Yaylası Yolu

Ynt: Soğucak Yaylası Yolu Arazi aracı aşağıdaki şartlarda karda pes eder. - önünde küreyemeyeceği kadar kar yığılırsa - lastikler patinaja düşerse (ki sanıldığının aksine agresif çamur lastikleri karda en kötü lastiklerdir, özellikle buzlanma varsa) - yokuş yukarı ve yanal eğim varsa (burada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

SON KONULAR

Geri