Arama sonuçlarınız

1. nkurtkaya

Soğucak Yaylası Yolu

Ynt: Soğucak Yaylası Yolu Mart'ın 3. haftasonu biz de gidebildiğimiz yere kadar diyerek yola çıktık. Aynı yerden sonrası hiç ezilmemiş karla kaplıydı, altında da eski kar buzlanmış haldeydi, konvoyda standart araçlar olduğundan ve amacımız sadece bir gezi olduğu için zorlamadık, kar yağışı...

2. nkurtkaya

1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen

Ynt: 1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen Her türlü emeğe ve farklı zevklere saygı duyarım, ancak bu araç konusunda ben de kendi görüşümü aynı şekilde değerlendirileceğini umarak paylaşmak. Araç kesin 110'dan kesme. 92 model 90 kasada benzin depo kapağı arkada olmaz, ön kapının hemen...
  3. nkurtkaya

Soğucak Yaylası Yolu

Bugünlerde Soğucak yaylasına çıkan var mı? Yol ne durumda acaba?

4. nkurtkaya

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Beyaz kar, beyaz Defender.
  5. nkurtkaya

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları Sıfırın altında soğuk ama muhabbeti sıcak bir kamp oldu.

6. nkurtkaya

Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Bu aralar D2-D3 pek revaçta. Geçen 2 hafta içersinde Ankara'dan bir arkadaş (Umut) D2 ve diğeri (Özgür) D3 aldılar. İkisi de halinden pek memnun şu aşamada.

7. nkurtkaya

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Orta dif kilidi suzuki GV, defender, discovery I ve II'lerde standart bulunur Toyota LC, Jeep modellerinde de vardır. Çapraz askıda kalırsa araç (önden bir, arkadan bir tekerin boşa düşmesi) orta dif malesef kurtarmaz. TC Discovery II'lerde ilk kez...
  8. nkurtkaya

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Standart haliyle ve yol lastiği ile mükemmel performans. Tek fazlalığı arka tampon, o da ilk arazi denemesinde doğal olarak yok oluyor :)
  9. nkurtkaya

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Piştiiiii. Aynı tarihte aynı bölgede şirket olarak bir kar yürüyüşü yapmayı planlıyorduk, 2'si 1 arada mı olacak sanırım :)

10. nkurtkaya

Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız

Ynt: Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız Yardır biraz. http://youtu.be/dkhyuoEPsZI

11. nkurtkaya

Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız

Ynt: Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız Harika bir kamp oldu. Çok keyifli ve eğlenceliydi. Gezdik, yedik, eğlendik, yeni dostLaR edindik. Yer tam bir doğa harikasıydı, Ketenler köyü muhtarı Fikret beye, Boloff'tan bize katılan ve sundukları izzet ikram (10 kilo hamsi ızgara) ile...
  12. nkurtkaya

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Ynt: Defender 110 Hardtop 300tdı (2005) Şenol hocam hayırlı olsun. 22-23 Kasım'da görüşürüz inşallah.

13. nkurtkaya

Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014 Oleyyyyyy
  14. nkurtkaya

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014 1. Erdinç-Derya çelik discovery td5 2004 2. Murat Akay-Elif Binay Land Rover Discovery 2 TD5 2003 3. Efe Karaismailoğlu Disco 4 4. Burak Dokur ( belki Burcu Dokur ) Discovery 2 Td5 2003 5. Ender KURUTLU Defender 110 TDI 6. A.Gökmen UZŞİRİN Defender...
  15. nkurtkaya

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014 Bol katılımlı, keyifli bir kamp olacak.

16. nkurtkaya

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme Teknik detayları kastettim. Verdiğim link üreticinin web sayfası.
  17. nkurtkaya

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme Geçen yıl Becce getirmişti, ondan aldım. Detaylı bilgi aşağıdaki linkte. http://www.fedimatyres.com/en/4x4/4x4/application/offroad
  18. nkurtkaya

Fedıma Sirocco 35/10.5 R 16

35/10.5 R 16 ebadında FEDIMA marka Sirocco model 1 (bir) adet lastik arıyorum. Sıfır veya kullanılmış olabilir. Elinde olan satmak isteyen, bildiğiniz satan varsa paylaşırsanız sevinirim. http://www.gezenbilir.com/index.php?action=classifieds;sa=view;id=1546

19. nkurtkaya

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme Sağdaki, hormonlu olan.
  20. nkurtkaya

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Büyük kısmı 2.5 düz dizel

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket