Arama sonuçlarınız

1. nkurtkaya

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme Evet, biraz (!) ince. Resimdeki 2 lastik de 35". Soldaki Silverstone sağdaki Fedima (Çakması, kaplamadır)

2. nkurtkaya

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme 35 :)
  3. nkurtkaya

Defender yükseltme

Ynt: Defender yükseltme Benim araçta 2" yay+amortisör yükseltme var ve 35" lastik kullanıyorum. Açılı kol veya çift kırım şaft ihtiyacı olmadan kullanıyorum. Ama sınır bu. Az daha fazlası için açılı kol şart, çift kırım şaft olursa iyi olur. Tabi dişli oranları da mutlaka değişmeli. 2"...

4. nkurtkaya

Traktör Dedi Ya La!

Ynt: Traktör Dedi Ya La! Sanırım bu Hasan Kola'nın yaptığı araçlardan. Series olamaz, Hasan usta hep 110'dan kesip 90 yapar. Depo kapağının yeri bunu gösteriyor. Bu modellerde depo kapağı ön kapının arkasında olur. Ancak 2007 (sanırım) sonrası modellerde orijinal olarak depo kapağı arkada...
  5. nkurtkaya

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Tabure değil ! 2 basamaklı merdiven.

6. nkurtkaya

Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz?

Ynt: Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz? Herşeyi biliyorsan yeter.

7. nkurtkaya

Ynt: Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz? Maden cevap verdin doktor ben de bir soruyla cevap vereyim. Sen gerçekten bu kişinin normal bir hasta olduğunu mu düşünüyorsun, yoksa dalgasını geçen birisi mi acaba? Kişiye yüzyüze görmeden konuşmadan yazdıkları ile teşhis...
  8. nkurtkaya

Ynt: Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz? "Malum 3-5 kişi" tanımlamasını üstüme alınmıyorum (alınmalı mıyım onu da bilmiyorum, zira birkaç konusuna ben de cevap yazmıştım) ama her kim kastediliyorsa hiç yakışık olmayan bir benzetme olmuş. Hele ki bunu yazanın bir doktor...
  9. nkurtkaya

Ynt: Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz? Harika bir rota, en kısa sürede yola çıkmanı dilerim.

10. nkurtkaya

Defender 110 Yükseltme

Ynt: Defender 110 Yükseltme Hatırlatma iyi oldu. 35" Fedima'lar ile resmini koymamışım buraya.

11. nkurtkaya

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Şaşırmış gibisin Umut. Bence de eşyanın tabiatına aykırı ama kişisel kararlara saygı göstermek lazım. Ancak yine de bu parçaya verilen para kendisini beklenen tasarrufla geri ödemez diye düşünüyorum. Zaten "Defender" ve "tasarruf"...
  12. nkurtkaya

Hangi Defender?

Ynt: Hangi Defender? 2.5 düz dizel sahibi olmadım hiç ama beraber yol aldıklarımız oldu. Uzun yolda sabırlı olmanız gerek. önce 200Tdi'ım vardı, 2012'den beri de 300Tdi kullanıyorum, motor tatminkar (2.5 dizel ve benzinliye göre) ancak konfor kesinlikle yok, beklemeyin. Ayda bir İstanbul'dan...

13. nkurtkaya

Defender 90 2.5 Düz Dizel Max.kaç İnç Yukseltebilirim

Ynt: Defender 90 2.5 Düz Dizel Max.kaç İnç Yukseltebilirim 2.5 düz dizel motorlu 90'ı bence yükseltmeyin. 90" zaten kısa şase, tepe geçişlerinde zaten sıkıntı yaratmaz. Daha büyük lastik için yükseltmek istiyorsanız 2" ile 35" lastik takabilirsiniz. Ben 2" yükseltme ile hormonlu 35"...
  14. nkurtkaya

Defender Kapı Sacları 200 Tl

Ynt: Defender Kapı Sacları 200 Tl Malzemeyi boşver, 90'a bak, kesme sanırım ama yine de çok güzel duruyor.
  15. nkurtkaya

Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 1. Dönem

Yoğun iş seyahatlerinden konuyu tskip edemedim. Kurslar başlamış, ben başlayamadım ama başlayanlar adına sevindim. 2. Döneme inşallah.

16. nkurtkaya

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Depo kapağı orijinal hali siyah olsa daha güzel durur.
  17. nkurtkaya

Defender Vites Sorunu

Ynt: Defender Vites Sorunu LT77 yani.
  18. nkurtkaya

Defender (ilginç) Akü Problemi Ve Çözümü. (bilgi Amaçlı)

Ynt: Defender (ilginç) Akü Problemi Ve Çözümü. (bilgi Amaçlı) Eğlenceli ve görsel olarak farklı olabilir ancak eğri oturup doğru konuşmak gerekirse "teknik olarak" yanlış. Off-road'un temel kuralı olan "As slow as possible, as fast as needed" yani Türkçe meali ile "mümkün olduğunca yavaş...

19. nkurtkaya

Defender Vites Sorunu

Ynt: Defender Vites Sorunu Hangi model elinizdeki şanzıman?
  20. nkurtkaya

Defender Vites Sorunu

Ynt: Defender Vites Sorunu Evet, görünen o ama şunu göz ardı etmeyin ki Defender o hali ile de sizi hala götürüp getiriyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri