Arama sonuçlarınız

1. nkurtkaya

Sizce Bu Defenderlar Nasıl?

Ynt: Sizce Bu Defenderlar Nasıl? Hepsi çok güzel görünüyor. Özellikle 1. linktekinin maşallahı var ama 2.5 düz dizel motorlu. Şehir içi tek araç için 2.5 düz dizeli tekrar düşünün derim. Antalya'daki 300Tdi özellikleri ve dışı güzel, içini de görmekte fayda var.

2. nkurtkaya

2004 Model Bir Discovery 2 Aldim

Ynt: 2004 Model Bir Discovery 2 Aldim Bu Td5'lerde çokça görünen kronik bir sorun. Hatta bir aralar fazlasıyla abartılıp eleştirildi, "Tri Amigos" olarak da bahsedildiği olur. Bununla ilgili aracı bir servise götürmeniz gerekir.
  3. nkurtkaya

Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 1. Dönem

Ben de katılmak istiyorum ama dersler akşamları olur ise.

4. nkurtkaya

2004 Model Bir Discovery 2 Aldim

Ynt: 2004 Model Bir Discovery 2 Aldim Hayırlı olsun aracınız. Arazi vitesi sola çekiliyor mu? Çekiliyorsa CDL (Central Differential Lock) takılmıştır, çekilmiyorsa yoktur. DII'de TC orta kilitten daha başarılı (kar, çimen gibi ıslak zeminde) derin çamurda ise orta diff kilidin yerini tutmuyor.
  5. nkurtkaya

Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 1. Dönem

Teorik dersleri kim verecek? Deniz eğitimine hangi tekne ile çıkılacak ve teknede en fazla kaç kişi olacak? Kurs hangi tarihte başlayacak ve hangi gün ve saatlerde olacak? Tabii bu soruları Can'a sorabilirdim ama o zaman cevapları da ayrıca paylaşmak gerekecekti ;)

6. nkurtkaya

Araclar Hakkinda Bilgi Lutfen

Ynt: Araclar Hakkinda Bilgi Lutfen Her iki ilandaki bilgilerin doğru ve gerçeği yansıttığını varsayarak 10 plakalı olanın daha iyi durumda göründüğünü, daha donanımlı model olduğunu söyleyebilirim.

7. nkurtkaya

Mombasa Gezisi

Ynt: Mombasa Gezisi Birçok Afrika ülkesi için aşı tavsiye ediliyor. Hudut Sahiller Genel Müdürülüğü aşıları bedava temin ediyor, randevu alıp gitmeniz yeterli. Ayrıca seyahat öncesi ve sonrası kullanılması gereken ilaçları da ücretsiz olarak veriyorlar.
  8. nkurtkaya

Oradan Buradan, Tanzanya

Ynt: Oradan Buradan, Tanzanya Önceki yıl Güney Afrika Cumhuriyeti'ne gitmiştim. Oranın güvenliği daha iyi değil. Büyük şehirlerde sorun yok ama Safari dediğiniz zaman iş değişiyor. Medeniyet ile alakalı kısmında tartışırım. Avrupa veya Amerika ile değil, kendi ülkemle kıyasladığında bile o...
  9. nkurtkaya

Oradan Buradan, Tanzanya

Ynt: Oradan Buradan, Tanzanya Eğer bir tur ile önceden tüm transfer konaklama ve rehber ayarlarsan yalnız olmanda sorun olmaz. Ama tek başına normal halkın arasına karışarak gezmeyi tavsiye etmem. Eğer rotayı biliyorsan veya önceden giden birisiyle beraber gezecekseniz olur. Kendi araçları...

10. nkurtkaya

Cinemaximum Sinema Bileti Kodu 7.5tl [ 31 Aralık 2014'e Kadar ]

Ynt: Cinemaximum Sinema Bileti Kodu 7.5tl [ 31 Aralık 2014'e Kadar ] Şimdi anlaşıldı. Her film için geçerli mi?

11. nkurtkaya

Ynt: Cinemaximum Sinema Bileti Kodu 7.5tl [ 31 Aralık 2014'e Kadar ] Ödemenin sana yapılacağını anladım, o net. Net olmayan kodların nereden nasıl geldiği? Hangi kampanya bu? Devri oluyor mu? En azından ne kodu kullandığımızı bilelim, soran olursa söyleriz. Yasal mıdır yoksa fiyat az deyip...
  12. nkurtkaya

Oradan Buradan, Tanzanya

Ynt: Oradan Buradan, Tanzanya :D :D :D

13. nkurtkaya

Ynt: Cinemaximum Sinema Bileti Kodu 7.5tl [ 31 Aralık 2014'e Kadar ] Teklif cazip. Peki sistem nasıl çalışıyor? Nasıl oluyor da 7.5TL'ye bilet alabiliyoruz.
  14. nkurtkaya

Pasaportum Da İran Damgası Olursa Ab, Amerika Ve İngiltere Ye Gidersem Sorun Çıkar Mı?

Ynt: Pasaportum Da İran Damgası Olursa Ab, Amerika Ve İngiltere Ye Gidersem Sorun Çıkar Mı? Hiçbir sorun çıkmaz.
  15. nkurtkaya

Oradan Buradan, Tanzanya

Ynt: Oradan Buradan, Tanzanya Özetle Tanzanya'da SAfari ve Zanzibar'da tatil böyle. Gitmek isteyenlere tavsiyem aşılarınızı olu, bol bol sinek kovucu ve mutlaka doğa renklerinde hafif kıyafetler götürün. Uzun kollu gömlek, pantalon ve siperlikli şapkalar şart. Özellikle siyah, lacivert gibi...

16. nkurtkaya

Oradan Buradan, Tanzanya

Ynt: Oradan Buradan, Tanzanya Safari’yi Nissan Patrol araç ile yaptık, sorun çıkartmadı. Kullanılan araçların çoğunluğu Toyota Land Cruser idi. Yolda bir tane arızalanmış Land Cruiser gördük, bir Defender tarafından çekiliyordu. Yine aks kesmiş bir Land Cruiser gördük, kenara çekmiş tamir...
  17. nkurtkaya

Oradan Buradan, Tanzanya

Ynt: Oradan Buradan, Tanzanya Bu kuşlar da yanlış kalmadıysa aklımda Uganda’nın sembolü imiş.
  18. nkurtkaya

Oradan Buradan, Tanzanya

Ynt: Oradan Buradan, Tanzanya Gergedan çifti

19. nkurtkaya

Oradan Buradan, Tanzanya

Ynt: Oradan Buradan, Tanzanya Hipopotamlar
  20. nkurtkaya

Oradan Buradan, Tanzanya

Ynt: Oradan Buradan, Tanzanya .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri